Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 37 => Konuyu başlatan: Hamza - 13 Ocak 2007, 15:47:40
-
OYUNSİTENİZ 37. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 37 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
hepiniz turnuvamıza hoşgeldiniz . umarim zevkli bir ffc olur . tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
hamza 8 kişilik dimi 1 kişi bulalım kayıt olsun hemn çekelim oke
-
hay ebene hamza ya :D ben açıyorum sende açıyorsun şu SOHBET-MUHABBET-SORU-SORUN YERİ bölümünü :D
-
turnuvaya katılacaktım ama cnm fifa oynamak istemio biraz önce çok kötü bişe oldu onun etkisindeyim halen :'( :-\
-
appi sohbet topiclerini gene ayni anda açtik :) bu sefer seninkini silelim :D
-
turnuvaya katılacaktım ama cnm fifa oynamak istemio biraz önce çok kötü bişe oldu onun etkisindeyim halen :'( :-\
hayırdır nadir ne oldu
-
appi sohbet topiclerini gene ayni anda açtik :) bu sefer seninkini silelim :D
tamam baba sildim ;) :D
-
bende geldim beyler turnuva yıne aynı 8 kışilık olacak demı :D herkeste ayrı ayrı bırbırıyle eşleşecek ole olacak heralde demi
-
hayırdır nadir ne oldu
kötü bişi oldu ama katıldım turnuvaya belki sinirim gider :-\ murat iti çok kötü bişe yaptı ona artık murat olarak bile hitap etmicem alemin_malı dicem ite :-\ çok sinirliyim kusura bakmayın amett sana anlatsın hamza ben sinirliyim :'( bu muratı dövmeden de sinirim geçmez heralde :-\
-
bende geldim beyler turnuva yıne aynı 8 kışilık olacak demı :D herkeste ayrı ayrı bırbırıyle eşleşecek ole olacak heralde demi
8 kişilik play - off usülüne göre düzenlemeyi düşünüyoruz ama çoğunluk nasil isterse ona uyarim
tüm katilimcilarimizn bu konuda fikir ve görüşlerini bekliyorum
-
oke ole olsunda şu 2 kişilik gruplar şeklındemı olacak yıne yoksa herkes birbiriylemi eşleşcek :D
-
eet 8 play off ii yedek kayıtta yok ztn
-
elemeli olsun akşama olur gruplu :)
-
oke ole olsunda şu 2 kişilik gruplar şeklındemı olacak yıne yoksa herkes birbiriylemi eşleşcek :D
benim için farketmez , her türlü yapabiliriz . sizlerin görüşleri doğrultusunda ortak bir karara varalim
-
benim içinde farketmez ya
benim için farketmez , her türlü yapabiliriz . sizlerin görüşleri doğrultusunda ortak bir karara varalim
-
vardık bile