Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 37 => Konuyu başlatan: яєαρєя - 13 Ocak 2007, 17:30:02
-
FFC 37 NIN SAMPIYONU KIM OLUR
-
ya reaper yada reaper
-
cok ıdda oldu be harun benım hemşoda felaket oynuyo :D
-
öyleyimdir ama reaper alacak ;)
-
Oyum reaper ' dan yana . nitekim ilk iki turda elediği rakipler oldukça zordu ve bu sefer şampiyonluk ipine appiah ' tan daha yakın olduğunu düşünüyorum . fakat bu demek olmuyor ki şampiyon kesin reaper olacak . appiah da en az reaper kadar bu şampiyonluğu istiyor ve reaper ' i yenebilecek kapasite ile yeteneğe sahip . iyi oynayan kazansin diyorum .
-
bebecan reaper olamaz bence appi olur
-
reaper alrısn bence ama apiahta alabilir moralini bozma aipicim :D
sana gelince nadir yenildigin maçlardan sonra rakibine hakaret etmeyi bırak artık çocuk gibi davranma ;)
-
nadir sen git su iç 8 gol lafla hazmettirilmez :D
-
BENCEDE REAPER OLUR HİÇ KARŞILAŞMADIK AMA NADİR E 6 ATAN SONY-HARUN U YENEN GÜÇLÜ BİR RAKİPTİR APPİAHHDA GÜÇLÜ AMA BENCE REAPER ALIR HATTA SKORDA YAZİM
4-2 REAPER
-
reaper alrısn bence ama apiahta alabilir moralini bozma aipicim :D
sana gelince nadir yenildigin maçlardan sonra rakibine hakaret etmeyi bırak artık çocuk gibi davranma ;)
üzülmüyom aga ama benki seroyu finalde yenip şampiyon olmuş adamım :D reaper bir adım önde ama genede belli olmaz bilirsiniz derbi maçları kimin kaç kaç yenecegi belli olmuyor farkta yiyebilirim farkta atabilirim hiç belli olmaz
-
hersey mumkundur hemşo
-
reaper beni ilk defa yendi sevinio gariban bebecan reaper bebecan kaç şampiyonluğun var bebecan reaper
-
reaper beni ilk defa yendi sevinio gariban bebecan reaper bebecan kaç şampiyonluğun var bebecan reaper
kardeş senin o kadr şampionlugun varda ne oluor bi maç kaybedince karı gibi alıorsn böle şampion oluncagına reaper gibi deilkanlı ol
-
eyvallah kardeşim saol
-
REAPER ALIR