HAMZA ABİ FİNAL GELİNCE Mİ AÇACAZ FFC 39 U BİDE FFC 39 U BEN YÖNETİM BU TURNUVAYA KATILCAM 8 KİŞİDEN ZEVKLİ Bİ TURNUVA YAPALIM
saol hamza bu arada kardes ben hamachideyim turnuvanın ağını ekle de yapalım macı
HAMZA ABİ FİNAL GELİNCE Mİ AÇACAZ FFC 39 U BİDE FFC 39 U BEN YÖNETİM BU TURNUVAYA KATILCAM 8 KİŞİDEN ZEVKLİ Bİ TURNUVA YAPALIM
evet kardeşim , finalin adi belli olur olmaz ffc 39 ' u açacağim .
HAMZA ABİ BU ARADA ŞU 50. TURNUVAYA Bİ BAK YAW LÜTFEN KİMSE İLGİNMİYO SATEN MAÇLARLA NE KADAR KÖTÜ Bİ TURNUVA OLDU YAW OYUNSİTENİZ TARİHİNDE İLK
bu arada RESPECTMARE kardeşim nerelerdesin gelde yapalım macımızı
HAMZA ABİ BU ARADA ŞU 50. TURNUVAYA Bİ BAK YAW LÜTFEN KİMSE İLGİNMİYO SATEN MAÇLARLA NE KADAR KÖTÜ Bİ TURNUVA OLDU YAW OYUNSİTENİZ TARİHİNDE İLK
hakikaten çok kötü bir turnuva oldu . 10 günde sadece 3 karşılaşma yapılmış .
birazdan bir üst tura çıkanlari belirleyeceğim . kuralari da sen çekersin oke ;)
herkeze başarılar sansı olan kazansın :D :D ;) aga bu arada msnye gel (hamza)
bu arada RESPECTMARE kardeşim nerelerdesin gelde yapalım macımızı
respectmare turnuva maçinda şu anda . gireli 10 dakkdan fazla oldu . birazdan gelir sanirim
scary-6 eko-2
hamza abi 50. fifa 07 turnuvasında rakibim seroyu hiç onlıne göremiyorum..
scary-6 eko-2
HAMZA ABİ BENCE FFC 39 U AÇALIM ZAMAN GEÇİYO ÇÜNKÜ OK BEN AÇABİLİRMİYİM HAMZA ABİ
HAMZA ABİ BENCE FFC 39 U AÇALIM ZAMAN GEÇİYO ÇÜNKÜ OK BEN AÇABİLİRMİYİM HAMZA ABİ
tamam beckham , sen aç istersen alt bölümü ;)
tamam beckham , sen aç istersen alt bölümü ;)
SAOL KARDEŞ BEN AÇIYORUM
RESPECTMARE 1-4 REAPER
arkadası tebrık edıyorum cok ıyı oynadı
oke appiah fına ltopıgını acsın yapalım hemen
RESPECTMARE 1-4 REAPER
tebrik ederim reapar , emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyorsun . final maçinda başarilar dilerim
saol hamza sana zahmet final topiğini acarmısınRESPECTMARE 1-4 REAPER
tebrik ederim reapar , emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyorsun . final maçinda başarilar dilerim