çevrimdışı gözüküyon abi
Appiah_4 3-2 Endyy
çok güsel bir maç oldu ellerine sağlık endyy
Behram 6 - 3 Beckham
Behram 6 - 3 Beckham
ben böyle işin varya adama bak yaw iilk maçta ikinic yarıda oyundan kopuyo niyesede ikinci maçta kopumuyo nasıl işse başka hiç bişey demiyecem artık behramlada bi daha fifa oyanmıyacam adamın pcde sorun var ikinci yarıda oyanımıyo benim hakkım gidiyo nasıl işse >:(
Behram 6 - 3 Beckham
ben böyle işin varya adama bak yaw iilk maçta ikinic yarıda oyundan kopuyo niyesede ikinci maçta kopumuyo nasıl işse başka hiç bişey demiyecem artık behramlada bi daha fifa oyanmıyacam adamın pcde sorun var ikinci yarıda oyanımıyo benim hakkım gidiyo nasıl işse >:(
Ben oyun başında boşuna aşağıdaki yazıları yazmadım heralde..
"ilk yarı bitince klavyeyi ellemeyelim
bazen oyun kopabiliyor.
kopsa bile yeniden bağlanıp tek yarı yaparak skora ekleriz.. "
bunun ötesi yok ki ? herkes için geçerli benimle oynayan arkadaşlar bilirler.
öyle zaten.
tamam uzuatmayın >:(
Behram 6 - 3 Beckham
Ben oyun başında boşuna aşağıdaki yazıları yazmadım heralde..
"ilk yarı bitince klavyeyi ellemeyelim
bazen oyun kopabiliyor.
kopsa bile yeniden bağlanıp tek yarı yaparak skora ekleriz.. "
bunun ötesi yok ki ? herkes için geçerli benimle oynayan arkadaşlar bilirler.
UZATIYOZMUDA YAW
UZATIYOZMUDA YAW
agam ne dion diyorsun sonra oda sen ne dion fln dicek sonra karışcak ortalık >:(
aga sende küçük şeylere çok sinirleniyorsun her zaman olan bi sorun bu ilk yarı bittikten sonra oyundan atması artık klasikleşti
Zaten bundan sonra fifa oynamadan önce resmi sözleşme imzalayacam. Bu budur diye :D
sonra arkadaşlar yanlış anlayabiliyor. Halbuki ortada kim haklı kim haksız olayıda yok. Hatta sorun da yok.
Beckhamla bi maç yaptık. Macı ikimizden biri almalıydı ve bi taraf aldı. ama yenilen taraf köpürdü.
Herkes yenilebilir. Bunu MSN de kendisinede dedim. Bende yeniliyorum ama gidip her yerde köpürmüyorum.
beyler barut arkadaşımızla maça girmek için ağı verdim geldi.sonra msnden yok yapmayacağım dedi.yani maçı yapmak istemedi.sen direk yüksel dedi.ikinci yedek var mı yoksa direk yükselmek zorunda mı kalacağım
beyler barut arkadaşımızla maça girmek için ağı verdim geldi.sonra msnden yok yapmayacağım dedi.yani maçı yapmak istemedi.sen direk yüksel dedi.ikinci yedek var mı yoksa direk yükselmek zorunda mı kalacağım
Hamza 6 - 4 Ballack
ellerine sağlik kardeşim , harika maç oldu . kesilmeseydi daha iyi olacakti ama oldukça zevk aldim . tebrik ederim
Hamza 6 - 4 Ballacktebrik ederim kardesim.uzun zamandır böyle keyifli maç oynamamıstım ya maç ortasında orta sahada top donup kaldı ona koptum ondan sonra maçta gol yemeye basladım toparlayamadım kendimi :D :D :D :D :D
ellerine sağlik kardeşim , harika maç oldu . kesilmeseydi daha iyi olacakti ama oldukça zevk aldim . tebrik ederim
Hamza 6 - 4 Ballack
tbr ederim kardeşim bende bazı .. ler yüzünden elendim işte sana başarılar
Hamza 6 - 4 Ballack
Beckham moderatör olman edepsiz olman anlamına gelmiyor !
yönetimde bu konuya el atmalı. Bu kadar kendini düşürmez bi insan yeter ya. oynamayalımda gel sen mi yen diyelim alla alla ya. Yapamıyorsan bırak git kardeşim !
Hamza 6 - 4 Ballack
Beckham moderatör olman edepsiz olman anlamına gelmiyor !
yönetimde bu konuya el atmalı. Bu kadar kendini düşürmez bi insan yeter ya. oynamayalımda gel sen mi yen diyelim alla alla ya. Yapamıyorsan bırak git kardeşim !
yaw sussana sen yaw yendin işte git tadını çıkar
big sexy:2-1:respectmare