iyi olan kazansın
aga 3.lük maçı olsun mu lan 3.ye 10 rep verioz ama hiç 3.lük maçı yok :D
yok lan istemiom
hamza hadi yaw
istemiom gidecem şimdi sanada darıldım aq maçtan sonra gelecem dedin yoksun
HAMZA 3 - 2 BİGSEXYKNAĞA ŞAMPİYONLUKTAN SARHOŞ OLMUŞSUN SKORU BİLE UNUTMUŞSUN :D :D :D
ELLERİNE SAĞLİK KARDEŞİM , MÜTHİŞ MAÇ OLDU . TEBRİK EDERİM
ŞAMPİYON HAMZA
TEBRİKLER
HAMZA 3 - 2 BİGSEXYKNAĞA ŞAMPİYONLUKTAN SARHOŞ OLMUŞSUN SKORU BİLE UNUTMUŞSUN :D :D :D
E BEN DEDİKTEN SONRA 4-3 Ü 3-2 YAPARSAN DIOĞRUDUR :D :D :DHAMZA 3 - 2 BİGSEXYKNAĞA ŞAMPİYONLUKTAN SARHOŞ OLMUŞSUN SKORU BİLE UNUTMUŞSUN :D :D :D
3-2 doğru değil mi :D sende 3-2 yazmişsin :D
E BEN DEDİKTEN SONRA 4-3 Ü 3-2 YAPARSAN DIOĞRUDUR :D :D :DHAMZA 3 - 2 BİGSEXYKNAĞA ŞAMPİYONLUKTAN SARHOŞ OLMUŞSUN SKORU BİLE UNUTMUŞSUN :D :D :D
3-2 doğru değil mi :D sende 3-2 yazmişsin :D
HAMZA ABİ SANA KIYAK YAPTIM.4. FFC'DEN SONRA HİÇ OLAMADIĞINI DUYUNCA ACIDIM.BENİM 3 TANE VAR.Bİ KERE DE SEN OL. ;)
İYİ SEN İSTEDİN.Bİ DAHAKİ MAÇLARDA SANA ACIMİCAM :D :D :DHAMZA ABİ SANA KIYAK YAPTIM.4. FFC'DEN SONRA HİÇ OLAMADIĞINI DUYUNCA ACIDIM.BENİM 3 TANE VAR.Bİ KERE DE SEN OL. ;)
hadi canim sende :D :D
İYİ SEN İSTEDİN.Bİ DAHAKİ MAÇLARDA SANA ACIMİCAM :D :D :DHAMZA ABİ SANA KIYAK YAPTIM.4. FFC'DEN SONRA HİÇ OLAMADIĞINI DUYUNCA ACIDIM.BENİM 3 TANE VAR.Bİ KERE DE SEN OL. ;)
hadi canim sende :D :D
OKE ACIMAM.
MİLLET HAMZA "BANA MAÇI VERİRSEN 25 RAP VERİCEM" DEDİ VE TEŞVİK PRİMİ VERDİ.BU ŞAMPİYONLUK ŞAİBELİDİR.HEM ACIDIM HEM DE PRİM VAR DİYE YENİLDİM...
DUYURULUR...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
zaten maçı almadın diyen olmadıki.yendin ama teşvik primi verdin. :D :D :D
şaka bir yana hamza abi gerçekten sana yakıştıramadım..yani sana acıdım verim maçı ama prim vermek sana yakışmadı be abi :D :D :D
hayır rap filan istemiorum abi.
BU BİR KAMERA ŞAKASIYDI.EL SALLA :D :D :D
HAMZA PRİM FİLAN VERMEMİŞTİR.HAKKIYLA MAÇI KAZANMIŞTIR(SADECE BİRAZ ACIDIM :D)TEBRİKLER HAMZA
ama zaten repi istememe gerek yok.çünkü ikincilik hediyesini zaten vermen gerekiyor. :D ;)
bişey değil canım.sen yine ffc 74 'te "en son ffc 39 da şampiyon olmuştum.inşallah olurum" dersen,finaldeki rakibin de ben olursam yine acırım :D :D :D
demek bıktın artık şakalarımdan.istemiyorsan giderim. ;)
yalnız şunu söyliyim ben bu şakalarla bu final topicini renklendirmesem şampiyonluğun sönük kalırdı.çünkü benden başka bu saatte mesaj yazan yok.yarına kalırdı yarında şampiyonluğun sönük olurdu.teessüf ederim abi