Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 40 => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 14 Ocak 2007, 08:20:39
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 40 [ FFC 40 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
METEHAN
[email protected]
-
fehmi1903
[email protected]
-
GS UA
[email protected]
-
erdogan
[email protected]
-
reaper
[email protected]
-
BECKHAM06
[email protected]
-
sir_safak
[email protected]
-
SON 1 KAYIT
-
yaa sohbet odası nerde bulamadım :(:(
-
Gfb_sero
[email protected]
-
VE KAYITLAR BİTMİŞTİR BUNDAN SONRA YAPILAN KAYITLAR YEDEK KAYIT OLARAK KALCAKTIR
-
halo [email protected] (yedek)
-
yedek 1. sın kardeşim biraz bekle 10 dk fln online olmayanlar var onların yerien girceksin
-
sihirbaz
felony1907@hot
-
KARDEŞİM METEHAN YERİNE TURNUVAYA GİRMİŞBULUBMADKTASIN BAŞARILAR
-
sihirbaz
felony1907@hot
kardeşim 2. yedek kayıt olarak erdoğan yerien turnuvaya girmiş bulunmaktasın maçında başarılar
-
furkan
[email protected]
-
furkan
[email protected]
kardeş final e kardeş gerldik maslesef ffc 41 e inş ok ona bekliyorum
-
41 olucak mı bugün??
olursa ben varım
-
41 olucak mı bugün??