Lan amett gene mi sen aq :D
appiiah kastimi yapıyon aga bunu yoksa şansamı geliyo :D :D
gelde yapak hade
BEYLER BİG_SEXNY ORATALARDA YOK HABERİNİZ OLSUN MSNDE SİTDEN VE HMACİDEN ÇIKMIŞ
BEYLER FFC41 DE BEN ÇIKIYORUM FİNLDE YAW ÇOK UZADI ADAM ÇIKMIŞ 5 DK DAHA BEKLİYORUM ONDAN SONRA FİNAL HAA
yok la kagıtlara yazıom sonra kapatıyom sallaıyom havaya atıyom :D iki tane seçip eşleştiriyom :D
beckham bende hukmen mı yazayım yoksa yazmayımmı ???BEYLER FFC41 DE BEN ÇIKIYORUM FİNLDE YAW ÇOK UZADI ADAM ÇIKMIŞ 5 DK DAHA BEKLİYORUM ONDAN SONRA FİNAL HAA
mete gelsede yensem şunu çıksa aradan :D
mete gelsede yensem şunu çıksa aradan :D
bukadr tesadüf olamaz :D
HAMACHİ AÇILMIYOR BEYLER BENDE AÇILANA KADAR 2.YEMEĞİMİ YİYİP GELİYORUM
BEYLER FFC 41DE FİNAL SERO İLE BEN OK
SEROO SANIIRM MAÇTA MAÇTAN SONRA BENLE YAP SERO BEKLİYORUM
YEDEK YOK ŞUAN
Amett 0-2 Appiah_4
sony_harun:6 mete:4
zaetn bana mete düştügünde çok sevinmiştim beleşten ilk tur :D :D :D
sussun ben havalnmırom şakasına söledim o sözleri ama yarası olan gocunur bekım sanamı laf attım sana noluyor kardeşim sero olayına gelince o beni yener bende onu yenerim bende biraz daha ii kabul ediorum sizn gibi maçtan sonra küfür etmiorm(bu söz meteye) sürekli yenildigim adama ballısın diyipte küfür etmiorm akıllı oln >:(sony_harun:6 mete:4
zaetn bana mete düştügünde çok sevinmiştim beleşten ilk tur :D :D :D
ÇOK HAVLANIYORSUN AGAM METE DÜŞÜNCE SEVİNME FLN 4-5 FFC KAZANINCA NE OLDUYSA AMA SERO ÇIKTIMI UÇUKLUYON DEMİ ŞUAN BAK YAW
herşey olaya şans demem le başlamadımı beckham buyrun sıra sende sen yendiğinde sanada şans demiyormuydu
Amett 0-2 Appiah_4
TBR KARDEŞ
ya bırak allahını ben 10 maç yenildiysem 1 taensinde demişimdir o da gerçekten rakip şasnlıdır ama senin gibi her maçtan sonra deme böle vede küfür etmem ok dah bişi yazmıcam
ya abi bu meteden çektigim yetmedi şimdide bekımla bu agız birligi yapıp beni lafa tutuolar :D
fifa beceri oyunudur bi o kadarda şans oyunudur bunu aklınıza ii yerleştirin mete sende maçtan sonra bi daha küfür ettigini duymayımabi adam yense bile böle diyordu önceden bana diyordu ki zaten bu maç benim hakkımdı a.q böyle adamın
TAMAM KONU KAPANMIŞTIR
arkadaslr laf tartısmasına hıc gerek yok surda hep beraber oyun oynuypruz yaa brınız alttan alın da aranız bozulmasın surdsa ıc ıceyız yaa
arkadaslr laf tartısmasına hıc gerek yok surda hep beraber oyun oynuypruz yaa brınız alttan alın da aranız bozulmasın surdsa ıc ıceyız yaa
bakgüzel kardeşim en baştan beri sölüğrom o sözlerim şaka maksatlıydı ama analdımki sna şaka yapılmıor başka bi yerlerinden anlırosn msj sayına gelince bunu vurgulaman ne kadr aciz oldugunu gösterior senin gibi boş boş msj atsaydım benimde senen daha falza olurdu bunu bil yeter artık bu konu kapansın/b]SENİNDE FİFA Yİ BİLMENİ GÖSTERMEN ÇOK ACİZ O ZMN O ZMN GÖNDER BAKİM O KDR KONUYU SANA ŞİMDİ TEK TEK BULCAM O PAYLAŞIMLARI HANİ BENİM LAFI BAŞKA YERDEN ANLADIGIM YER VARYA ORAYA SOKACAM TAMAM MI
kardeşim doğru söylüyosun ama aramızda havalanalar var maçı kazanınca ne yapak
ya olm şaka diorm hala anlamıoesn bekım bitti dioruz hala zırvalıorsn sus artık ya kime havalndım olm ben >:(bende şaka dedim msj sayımı söylediğimde
ya olm şaka diorm hala anlamıoesn bekım bitti dioruz hala zırvalıorsn sus artık ya kime havalndım olm ben >:(
birazdan haruna bi şarkı bulduk benle bekım katcaz bozulursan karışmam
BU KONU HAKKINDA Bİ MESAJ DAHA ATILIRSA YEMİN EDİYORUM 2 GÜN BAN ALICAK
siz işte bölesiniz agalar bi maç yenildiniz die o kadr laf ettiniz şarkı da en çok gurumu kıran bekımı kürt olmam la dalga geçmeniz size bişi yazmıorm allahınzıdan bulun :(BENİMDE EN ÇOK GURURUMU KIRAN O KDR KEZ YAŞIMLA DALGA GEÇMEN BENDE SANA DEMİŞTİN DALGA GEÇERSEN ÇOK KÖTÜ OLUR DEMİŞTİM OLDUMU ŞİMDİ
bu ne yaw site sessiz gemiye döndü :) :) birde hamza abi bu olaylardan dolayı açmıyacakmısın 43.ffc yi ??? ???
oke abibu ne yaw site sessiz gemiye döndü :) :) birde hamza abi bu olaylardan dolayı açmıyacakmısın 43.ffc yi ??? ???
ffc 43 ' ü şimdi açacağim kardeşim , az önce harun ve appiah kardeşimle msnde bu konuyu konuşuyorduk . o yüzden siteyle ilgilenemedim .
kayitlari 2 dakika içerisinde açacağim . bir yere ayrilma oke ;)