Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 43 => Konuyu başlatan: Hamza - 14 Ocak 2007, 23:17:00
-
FFC 43 FİNAL
HALO - NADİR
-
Her iki tarafada bu zorlu final karşılaşmasi öncesinde gönülden başarilar dilerim
-
halo seni yeni msnme ekledim kabul et ve hamachi aç açılırsa
-
nadir 8-1 halo
arkadaş ben 8.golü atınca dk 60da çıktı böle yapacaksa bi daha ffclere katılmasın belki ben 10-12 yapardım yani ;D
-
kardesim senn amacın neeee...anlamıyom bu tip insanları dkka 60 mış madem bilmiyon neden yalan söylüyonn cıktıgım dogruu..
-
kardesim senn amacın neeee...anlamıyom bu tip insanları dkka 60 mış madem bilmiyon neden yalan söylüyonn cıktıgım dogruu..
sana sordum niye cvp vermedin hamachide çıkacaksan niye girion maça bölelerini alma hamza kardeş bi daha ya
-
alıp almamasına sen karar veremessin senle ugrasamam .....herkese iyi geceler....
-
alıp almamasına sen karar veremessin senle ugrasamam .....herkese iyi geceler....
bi daha yemeyince çıkma o zaman >:( adam gibi oynayın oyununuzu bilmiosanız oynamayın >:(
-
hamza kardeş sen şampiyon bölümünü yaparsın oke ben yatıorm yarın yazılılar var ii geceler
-
hamza kardeş repleri unutma ;D
-
tebrikler nadir aga başarının devamını dilerim.
-
tebrikler nadir aga başarının devamını dilerim.
saolasın
-
tbrklr şampiyon ;)
-
tebrikler nadir kardeşim helal olsn başarılarının deavmını dilerim ;)
-
tbr nadir
-
saolunda repleri unuttunuz heah
-
tebrikler nadir kardeşim helal olsn başarılarının deavmını dilerim ;)
agam sen tbr etmeyı bılıyomuydun yaw demı agam balıktan oldu demı acık konus ıste :D
-
saolunda repleri unuttunuz heah
,
ben verdim kardeşim hayırlı olsun ;)
-
tebrikler nadir ;)
-
nadir 8-1 halo
arkadaş ben 8.golü atınca dk 60da çıktı böle yapacaksa bi daha ffclere katılmasın belki ben 10-12 yapardım yani ;D
tebrik ederim nadir , halo ' ya finalde 8 gol atman büyük bir başari . helal olsun sana ;)