Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 50 => Konuyu başlatan: gfb_sero - 20 Ocak 2007, 22:01:04
-
MAÇLAR RÖVANŞSIZ OYNANACAKTIR . HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM
GFB_SERO - APPİAH_4
BİGSEXY - BJKLİEMRE
-
gel sero yen beni :-\ :-\
-
gel sero yen beni :-\ :-\
Aga bende yenemk istemiyom ama naplaım be k.bakma artık :( :(
-
GFB_SERO : 4 - 3 : APPİAH_4
ELİNE SAĞLIK AGA ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR MAÇTI
-
BİG SEXY:6-1:BJKLİEMRE
1. GOL DK 1
2. GOL DK 6
3. GOL DK 14
4. GOL DK 24
MAÇ 24. DAKİKADA KOPTU :D
-
SERO BEN YEMEK YİCEM BİRAZ.SABAH 11 DEN BERİ BİLGİSAYARDAYIM :D
-
GFB_SERO : 4 - 3 : APPİAH_4
ELİNE SAĞLIK AGA ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR MAÇTI
aga çekişmeliydi de öyle bi kastı ki hiç bişi yapamadım zaten 2 gol resmen balınaydı tam oyun kastı kaleci topa vuramadı sen attın :S hele öbüründe koptum lan :D ben vurdum benim direkten döndü sen attın :D :D :D
-
boşver hemşo onun herzamanki hali ballı bekir ;D köre atar topalı vurur oyundan çaktığı yok biliyom die geçiniyo garip ;D ;D :D dürümcü seroş :D :D :D
-
boşver hemşo onun herzamanki hali ballı bekir ;D köre atar topalı vurur oyundan çaktığı yok biliyom die geçiniyo garip ;D ;D :D dürümcü seroş :D :D :D
valla hemşo ya ne geçioz bu serodan ya küçükken bal kazanına düşmüş ondan böyle :D yoksa çakmıo oyundan bi şe :D :D
-
Hadiyin len ordan kıskanç tosbağalar . :D Sizide gördük çok çakıyonuz ya oyundan şampiyon oluyonuz dimi :D :D
La appi sanki senin attığın goller çok düzgündü . Benim kaleci topu tutuyo sonra yere bırakıyo kendi kendine yerden geri alırken ayakta hiphop yapyıo anasını satim böle bir gol mu olur :D :D Ama en çok senin golde güldüm kendi kalene şut çektin ya o müthişti ya :D :D :D neyse artık artık seni bi kere evine yolladık başka turnuvada görüşüecez :D :D