TBR KARDEŞ SAYDIYSAN KAÇINCI ŞAMPIYONLUĞUN ;D
GFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOK
GFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOK
Çıkmasaydın kardeşim 1 değil 2 değil olmaz ama artık ister bırak siter bırakma kendi kararın
ya bekım sende ne fesatsın ya api gelir merak etme dirosn olm apiahın bana torpilimi var ya seroya gelicne sero kardeşim 1 deil 2 deil dirosn ben sana bunu 1 kez yaptım çok acildi 40 maç yaptıssak 1 kere bu ikinci oldu kardeşim ya yapma allahını seersen yaGFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOK
Çıkmasaydın kardeşim 1 değil 2 değil olmaz ama artık ister bırak siter bırakma kendi kararın
evt agam haklısısn yani hadi 1 olsa hadi neysem 2 olmuş ynai affedilmez şimdi saten appi gelir agam sen merak etme şikayet etmiştir harun ;)
Bİ HAKSIZLIK İÇİN KARDEŞİM
Bİ HAKSIZLIK İÇİN KARDEŞİM
Ya bırak hakszlık mış kaçmasaydın olm maçtan hem senin derdin maç yapmk değil şampi. almak al şamp. senin olsun ağlama bu kadr hadi
KARDES Bİ MAÇ İÇİN Mİ Bİ ŞAMPİYONLUK İÇİNMİSEN BİLİRSİN KARDES
sero akıllı knş ben kaçmadım msneden sana yüzdeaf sebebini belirttim dedimki msiafriler avar namzkılcaklar odada banam çık dedi mecbur kaldım bbide kraı gibi alama fln dersn bak yemin ediormki gerçek hayatta istanbulda oturosn zaten yemin ederim seni bulrum
kalbini kırarım sen vermiceksen adres gel sen gel mekanıma SYERANTEPEYE GEL
sero akıllı knş ben kaçmadım msneden sana yüzdeaf sebebini belirttim dedimki msiafriler avar namzkılcaklar odada banam çık dedi mecbur kaldım bbide kraı gibi alama fln dersn bak yemin ediormki gerçek hayatta istanbulda oturosn zaten yemin ederim seni bulrum
BECKHAM SENDE TARSUS ŞEHİT KERİM MAHALLESİNE GEL YİYORSA YTADA CUMHURİYET İ.Ö.O OKULA GELİRSEN SAĞ ÇIKAMAZSIN HABERİN OLSUN KORUMLARIM VAR BENİM
SENDE BURADA TARSUS TA YERE TÜKÜR PARASIZ ÇIKARSIN 150 YTL CEZASI VAR :DBECKHAM SENDE TARSUS ŞEHİT KERİM MAHALLESİNE GEL YİYORSA YTADA CUMHURİYET İ.Ö.O OKULA GELİRSEN SAĞ ÇIKAMAZSIN HABERİN OLSUN KORUMLARIM VAR BENİM
AGAM SEN ANK ÇİNÇİN BALA GİBİ YERLERDE Bİ YÜRÜ NE YPCAKLAR :D
bak şampionluk derdinde deilim yemin ederim o maç ya tekralancak yada o ffc iptal olcak yada finalistler deişcek ben seronun adiligine üzüldüm
ya kardeşlerim altı üstü bir oyun için bu kadar tartışmaya değer mi?
Sero bu seferlik de anlayış göster ya kalan süreyi yapın ya da maçı tekrar yapın.Bence bu meseleyi bu kadar uzatmakla haruna yeteri kadar ders verdin.Bi maç için dostluğunuzu bozmayın.Sero sen de final maçını yap harunla.Bi daha yaparsa o zaman tamam şampiyon sen olursun.Hadi barışın yapın maçınızı.Kaybeden diğerini kutlasın.
(Hamza abi nerelerdesin ya , sen gidiyosun site karışıyo :D)
^^^ FFC 68 ^^^
*** ŞAMPİYONU ***
!!!! sony_harun !!!!
^^^ FFC 68 ^^^
*** ŞAMPİYONU ***
!!!! sony_harun !!!!
HAMZA ABİ 68 İ HARUN KAZANMIŞ AMA YAZISINI YAZAMAMIŞTI BENDE BURADAN ALINTI YAPIP ONA GÖNDERİCEKTİM FEKAT YANLIŞLIKLA BURAYA DA ATMIŞIM ÖZÜR DİLİYORUM^^^ FFC 68 ^^^
*** ŞAMPİYONU ***
!!!! sony_harun !!!!
Bu ne demek oluyor furkan :)
^^^ FFC 49 ^^^
*** ŞAMPİYONU ***
!!! GFB_SERO !!!