selam arkadalar dark sayesinde ben de üye oldum..bi dahaki turnuvalara ben de kaydolmak isityorum...inşallah katılım hergeçen gün artacak...teşekkürler dark.... ;)SİTEMİZE HOŞ GELDİN KARDEŞİM 2-3 GÜNE KALMAZ DİĞER TURNUVAYIDA AÇARIZ MERAK ETME
selam arkadalar dark sayesinde ben de üye oldum..bi dahaki turnuvalara ben de kaydolmak isityorum...inşallah katılım hergeçen gün artacak...teşekkürler dark.... ;)
selam arkadalar dark sayesinde ben de üye oldum..bi dahaki turnuvalara ben de kaydolmak isityorum...inşallah katılım hergeçen gün artacak...teşekkürler dark.... ;)
sende aramıza hoşgeldin kardeşim . yeni açılan pes 4 turnuvalarimiza bekliorm seni . iyi eğlenceler ;)
sende aramıza hoşgeldin kardeşim . yeni açılan pes 4 turnuvalarimiza bekliorm seni . iyi eğlenceler ;)
HAMZA ABİ NEZAMAN AÇICAKSIN 56 NIN ALT BÖLÜMÜNÜ???????
waaaay ganyan78 (mete) kardeşim yeni gördüm aramıza hoşgeldinnn hayırlı olsun :) arkadaşlar sıkı rakiptir sölim dedim :)
maça girdiler sanırım şu anda
dur aga hemen sevinme ;D bi sorun cıkmışş biribirini gorememişler ;D sonra crazy bi dosya yuklemiş tacsızın tavsiyesiyle bu sefere sorun daa da buyumuş şimdi sistemi geri yukluyomaça girdiler sanırım şu anda
buna sevindim . iyi oynayan ve hak eden tarafin final oynamasi dileğiyle iki tarafada başarilar dilerim