Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 2.PES 4 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 24 Ocak 2007, 18:10:19

Başlık: SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
Gönderen: Hamza - 24 Ocak 2007, 18:10:19
OYUNSİTENİZ İKİNCİ PES 4 TURNUVAMIZ KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
Gönderen: Hamza - 24 Ocak 2007, 18:11:57
dün akşam pes 4 cdlerini bir arkadaşimdan temin ettim . ben de artık pes 4 turnuvalarina katilacağim . umarim gün geçtikçe pes 4 turnuvalari katagorimize olan ilgi en az fifa 07 turnuvalari kadar olacaktir .

tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
Gönderen: rdgnblt - 24 Ocak 2007, 20:17:41
dün akşam pes 4 cdlerini bir arkadaşimdan temin ettim . ben de artık pes 4 turnuvalarina katilacağim . umarim gün geçtikçe pes 4 turnuvalari katagorimize olan ilgi en az fifa 07 turnuvalari kadar olacaktir .

hoşgeldin aga pes4 turnuvalarımıza ;)
Gönderen: Hamza - 24 Ocak 2007, 21:18:51

hoşgeldin aga pes4 turnuvalarımıza ;)

Hoşbulduk kardeşim , umarim zevkli bir turnuva olur . tüm katilan arkadaşlarimiza başarilar diliyorum
Gönderen: YuRY - 24 Ocak 2007, 21:19:44
hamza abi nasıl  oynuyorsun pes i iyi mi güzelmi
Gönderen: rdgnblt - 24 Ocak 2007, 21:22:32
grup bekliodum ben ;D ;D
o saol kardeşi ben mi dedim yaw
hiç hatırlamıyorum ??? ???
Gönderen: Hamza - 24 Ocak 2007, 21:23:44

pes oynamaya dün gece başladim . daha önce bir iki kere bir arkadaşimin evinde oynamiştim fakat aradan epey zaman geçmişti . yani çok iyi oynadiğim söylenemez . 
Gönderen: YuRY - 24 Ocak 2007, 21:24:17
grup bekliodum ben ;D ;D
o saol kardeşi ben mi dedim yaw
hiç hatırlamıyorum ??? ???

KARDEŞ SEN DE İSİMLER VE MSN ADRESLERİ DİYE TPİC AÇMISSIN BENDE HAMZA Bİ SİLMESİN DİYE BENDEKİ DÜZELTME YETKİSİNİ KULLNARAK SENİN MSJIN YERİNE ÇEYREK FİANLA EŞLEŞMALERİNİ KOYDUM BİDE GRUP KÖTÜ OLURDU BU İYİ BENDE ÇOK İLGİ OLURSA 3. TURNUVAYIDA 16 KİŞİLİK FLN YAPARIZ
Gönderen: YuRY - 24 Ocak 2007, 21:24:35

pes oynamaya dün gece başladim . daha önce bir iki kere bir arkadaşimin evinde oynamiştim fakat aradan epey zaman geçmişti . yani çok iyi oynadiğim söylenemez . 

ONLİNE OYNAMAYI BİLİYORMUSUN PEKİ AGAM
Gönderen: CHAKALL - 27 Ocak 2007, 14:28:23
ARKADASLAR YENİ PES TURNUVASI BEKLIYORUZZZ...PES4 SEVERLERI GORMEK GUZEL
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2007, 16:19:30
ARKADASLAR YENİ PES TURNUVASI BEKLIYORUZZZ...PES4 SEVERLERI GORMEK GUZEL

en kısa zamanda üçüncü pes 4 turnuvamızı açacağiz kardeşim . izlemede kalın ;)
Gönderen: CHAKALL - 27 Ocak 2007, 17:35:51
ARKADASLAR PES4 OYNIYALIM BIRAZ YA MSN ADRESİM [email protected] TURNUVAYI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM
Gönderen: Abdullah - 27 Ocak 2007, 17:38:59
ARKADASLAR PES4 OYNIYALIM BIRAZ YA MSN ADRESİM [email protected] TURNUVAYI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM

msn adresim [email protected]

beklerim kardeşim
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2007, 23:36:42

bende beklerim kardeşim ;)

msn adresim : [email protected]

msnde bulamazsan buradan da maç teklifi yapabilirsin ;)
Gönderen: ganyan78 - 28 Ocak 2007, 10:16:10
selam mas,eşleşmişiz  hayırlısı olsun :)geçenlerde tanışmıştık,oynamıştık galiba seninle.Ben bugün ve yarın gündüz çalışıyorum bir aksilik olmazsa  21den sonra müsait olurum(pazar veya p.tesi).kendine iyi bak başarılar......
Gönderen: Abdullah - 28 Ocak 2007, 16:22:49
Hamza 3. turnuva ne zaman açılacak ?
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2007, 19:58:09
Hamza 3. turnuva ne zaman açılacak ?

ikinci pes 4 turnuvamızın finali belli olur olmaz üçüncüsünü de açacağiz kardeşim . izlemede kalın ;)
Gönderen: ermangs1905 - 28 Ocak 2007, 20:39:59
2.turnuvanın galibi direkman 3.turnuvayada katılsın.hatta ev sahipliği yapsın :D
Gönderen: ermangs1905 - 28 Ocak 2007, 22:36:22
ya arkadaşlar durup dururken bi sorun oluştu hamachiden pes4 oynayamıyorum oyunu kuruorum karşı tarafa "unable to connect" yazıyo başkası kurduğu zamanda ben göremiyorum bana acil yardım edebilirmisiniz?ilk defa böle oluyo ya hiç daha önce böle olmamıştı...ip sorunu yaşıyorum lütfen yardım edin maçım war yapamıyorum :(:(:(
Gönderen: MaS - 18 Şubat 2007, 13:52:07
ya arkadaşlar durup dururken bi sorun oluştu hamachiden pes4 oynayamıyorum oyunu kuruorum karşı tarafa "unable to connect" yazıyo başkası kurduğu zamanda ben göremiyorum bana acil yardım edebilirmisiniz?ilk defa böle oluyo ya hiç daha önce böle olmamıştı...ip sorunu yaşıyorum lütfen yardım edin maçım war yapamıyorum :(:(:(

KARDEŞİM SORUNUNU HALLEDEMEDİYSEN SORU SORUN YERİNDE HAMACHİ İLE İLGİLİ PROBLEMLERDE KONUŞMALAR FALAN VARDI ORAYA Bİ GÖZ AT İSTERSEN BELKİ FAYDALI OLABİLİR  :D