o zaman kayıt geçersiz beckhambedmun
admin@forummerkezi.org
Not: Ben Maçlarımı Anca Saat 19:30-20:00 dan Sonra Oynuyabilirim...
admin@forummerkezi.org
admin@forummerkezi.org
bedmun nazik ol oke ;)o zaman kayıt geçersiz beckhambedmun
admin@forummerkezi.org
Konusma Lan Sen Ben Sana Sölemedim
adam ol ortamı germe sitenin hayatını söndürdüm die ağlama burda daha kötüsünü yaparımo zaman kayıt geçersiz beckhambedmun
admin@forummerkezi.org
admin@forummerkezi.org
NADİR DÜZGÜN KONUŞİadam ol ortamı germe sitenin hayatını söndürdüm die ağlama burda daha kötüsünü yaparımo zaman kayıt geçersiz beckhambedmun
admin@forummerkezi.org
ÖLE OLMAZ İŞTE BEDİRHAN HEMEN YAPMAN LAZIMya tamam nadir sen neden karışıyon modlar var burda sen kendi işine bak
ÖFF TAMAM LAN YİNE HAVALI HAVALI GELDİNÖLE OLMAZ İŞTE BEDİRHAN HEMEN YAPMAN LAZIMya tamam nadir sen neden karışıyon modlar var burda sen kendi işine bak
ÖLE OLMAZ İŞTE BEDİRHAN HEMEN YAPMAN LAZIMya tamam nadir sen neden karışıyon modlar var burda sen kendi işine bak
Lann nadirr Sen şifremi Bilmeseydin 100 tane Msj Silmezdin ;DHADİ MODLUĞUNU GÖRELİM MASUMTİLKİ BAQ BİŞE DEMEDİM HEMEN SATAŞTI
Eğer Adamsan Gel şifreleri Bilmeden Bişiy yap lan Siteye Sen Bi Crazyfifa Açtın Zahit Ve Bedirhan mungan Seni Rahat Bırakmadı Hemen kapattın
Hava Atma Millete Sitesini Hackledim Fln ;D
Sen Sadece şifreyi Attın O da Kolaydı Bildin 123456 ;D
Senin Gibi Delikanlıları Şifreleri Bilmeden hacklerken Förelim bebe...
Lann nadirr Sen şifremi Bilmeseydin 100 tane Msj Silmezdin ;D
Eğer Adamsan Gel şifreleri Bilmeden Bişiy yap lan Siteye Sen Bi Crazyfifa Açtın Zahit Ve Bedirhan mungan Seni Rahat Bırakmadı Hemen kapattın
Hava Atma Millete Sitesini Hackledim Fln ;D
Sen Sadece şifreyi Attın O da Kolaydı Bildin 123456 ;D
Senin Gibi Delikanlıları Şifreleri Bilmeden hacklerken Förelim bebe...
HADİ GÖSTERİN MODLUĞUNUZU
SÖZÜM SANA DEİL MASUMTİLKİYEHADİ GÖSTERİN MODLUĞUNUZU
ne diyon nadir
Yaww Beckham Görmüyomusun O bana Başta Sataştı Turnuvaya katılmamam İçinn olmaz Fln Dedi Ayıp Değil Mi Ona ? Hem Neden yalan Atıyor Siteni Bozdum fln Şifreyi Biliyodu 100 taneden başkadaa Msj Silemedi Dmeessin Hackledim Delikanlı Olsun
Yaww Beckham Görmüyomusun O bana Başta Sataştı Turnuvaya katılmamam İçinn olmaz Fln Dedi Ayıp Değil Mi Ona ? Hem Neden yalan Atıyor Siteni Bozdum fln Şifreyi Biliyodu 100 taneden başkadaa Msj Silemedi Dmeessin Hackledim Delikanlı Olsun
TAMAM BECKHAM AMA NE DİYO HAMZA KATILACAK ONUN YERİNE FLN AYIPTIR YAWWW O NE KARIŞIYORRR
bak bu konuları özelden msn den konuşun orası beni ilgilnedirmez sitede olay çıkarmyın o yeter
Hamza Abi kusura Bakma Ama Ben Çıkmıyorum Turnuvadan Maçlarımı yapacam Bide Nadir Ne karışıyor
TAMAM BECKHAM AMA NE DİYO HAMZA KATILACAK ONUN YERİNE FLN AYIPTIR YAWWW O NE KARIŞIYORRR
bak bu konuları özelden msn den konuşun orası beni ilgilnedirmez sitede olay çıkarmyın o yeter
YAW TAMAM SU TARTIŞMAYI KESERMİSİN Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA MSJ YAZMA YOKSA SENİN YÜZÜNDEN BANLANCAM SİTEDEN SONRADA SENİN HAYATINI KARARTACAM
tmm kardeş sen varsın turnuvada kaydın halen geçerli hamza abide ilk yedek
YAW TAMAM SU TARTIŞMAYI KESERMİSİN Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA MSJ YAZMA YOKSA SENİN YÜZÜNDEN BANLANCAM SİTEDEN SONRADA SENİN HAYATINI KARARTACAM
Güldürme Beni Nadir Beyy ;D ;D ;D
tmm kardeş sen varsın turnuvada kaydın halen geçerli hamza abide ilk yedek
tamam beckham , ben buradayim . maçini zamanında yapmayan biri olursa gelirim hemen ;)
size iyi eğlenceler
tamam havalı havalı saçın ne renkse o kafalıNE DEMEK BU KENDİ ÇAPINDA EĞLENİYONMU
YES TAMAM KESbiraz güzel espri yap buda kötü
big sexy
cuneyt_kmo@hotmail.com