dört takımımıza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim .saolasın ;) sanada başarılar ;D
dört takımımıza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim .saolasın ;) sanada başarılar ;D
aynen öle[b[/b]dört takımımıza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim .saolasın ;) sanada başarılar ;D
önümüzdeki ffclerde artık :)
Lan nadir züppesi adam ol benle adam gibi konuş.Sonun kötü olur yoksa.Ayağını denk al.Bana sökmez bu numaralar tamam mı kanarya beyinliallahtan başka kimseden korkum yoq
Lan nadir züppesi adam ol benle adam gibi konuş.Sonun kötü olur yoksa.Ayağını denk al.Bana sökmez bu numaralar tamam mı kanarya beyinliallahtan başka kimseden korkum yoq
sihirbaz hadi gel hamachiye
modemine reset attı hamza gelir şimdisihirbaz hadi gel hamachiye
sihirbaz kardeşim , oralarda misin ?
resetledim açılmıyo direk ipden yapalım msne geloke
modemine reset attı hamza gelir şimdisihirbaz hadi gel hamachiye
sihirbaz kardeşim , oralarda misin ?
sony_harun:7 masumtilki:3
güzel maçtı kardeşim tebrikler
eyw hamza eger nadir yenerse maçı çok zor bi, final olcak çekişmeli hemde neyse inş nadir gelirde güzel final olur :) :)
hamza sen 2-3 gündür yoktn ben 4-5 kez ffc aldım rep varmı onlara :P :)
yaw biz sihirbazla maça giremiyoz girioz oyun donuyor hep kasıyor yani reset falan attık modeme bi türlü olmadı
oke bi deneyelim ama ikimizde host olamıyoz direc ipdenyaw biz sihirbazla maça giremiyoz girioz oyun donuyor hep kasıyor yani reset falan attık modeme bi türlü olmadı
hamachide seni online görüyorum nadir . isterseniz hamachilerinizi ve açık tüm programlarinizi kapatip direk ip ile girmeyi deneyin . görüntü büyük ölçüde hızlanip netleşecektir
+150 galiba aga :D :Dapi haklı 150 rep :D
oke bi deneyelim ama ikimizde host olamıyoz direc ipdenyaw biz sihirbazla maça giremiyoz girioz oyun donuyor hep kasıyor yani reset falan attık modeme bi türlü olmadı
hamachide seni online görüyorum nadir . isterseniz hamachilerinizi ve açık tüm programlarinizi kapatip direk ip ile girmeyi deneyin . görüntü büyük ölçüde hızlanip netleşecektir
hayır hiç olamıyodum ipden
beyler nadir daha maça giricek bende başka sitedeki ffc de finale giricem gelioprm inş maç tamalnaır
HAMZA KARDEŞ YÜKSEK MÜSADENLE BEN GİDİORUM
YAW BEN KANADAYA GİDİORUM BU OYUNU YAPANLARIN A.QMAYAHAMZA KARDEŞ YÜKSEK MÜSADENLE BEN GİDİORUM
müsade senin nadir , fakat bu durumda sihirbaz kardeşimiz bir üst tura hükmen yükselmiş olacak . gitmek istediğine emin misin
YAW BEN KANADAYA GİDİORUM BU OYUNU YAPANLARIN A.QMAYAHAMZA KARDEŞ YÜKSEK MÜSADENLE BEN GİDİORUM
müsade senin nadir , fakat bu durumda sihirbaz kardeşimiz bir üst tura hükmen yükselmiş olacak . gitmek istediğine emin misin
oke deniyoruz tekrar ama nasıl oluyosa ilk defa oluyo harunu şampiyon edion hamza
ikimiz arasından kura çek hamza kim çıkarsa o çıksın finale:D :D :D
ikimiz arasından kura çek hamza kim çıkarsa o çıksın finaleEWT BENCEDE EN GÜZELİ BU
ewt ben bunu düşünmedimyani :)
hamza buralardamı
okey appiah saol :) başarılar ikinizedehamza buralardamı
harun siz sihirbaz ile (murat) ile maça girin ben çektim okey ?
hamza buralardamı
tamma hamza ben şu anda sihirbaz ile giricem piyangodan sihirbaz çıkto :D
evt piyangodan çıktım :D
SİHİRBAZ 7 - 4 sonyharun 70. dkda fln çıktı harun kardeş zevkli maçtı ;D
hadi hamza finali açmamışsın daha yazabilirsin şampiyonu ;)
evt piyangodan çıktım :Ddakka 83 dü ve çıkmama gerektigi için çıktım k.bakma
SİHİRBAZ 7 - 4 sonyharun 70. dkda fln çıktı harun kardeş zevkli maçtı ;D
hadi hamza finali açmamışsın daha yazabilirsin şampiyonu ;)