HAMZA ABİ GANYAN78 SIKI RAKİP DİYOLAR HADİ BAKALIM BAŞARILAR
hamzaabi pes çok zevkli bir oyun ama kalvya ile fazla zevki çıkmıyo bnede pes6 var direkson var onla oynuyorum çok zevklioluyo bide ps2 de çok zevkli oluyoo
hamzaabi pes çok zevkli bir oyun ama kalvya ile fazla zevki çıkmıyo bnede pes6 var direkson var onla oynuyorum çok zevklioluyo bide ps2 de çok zevkli oluyoo
pes 6 yi direksiyon ile mi oynuyorsun :D :D
joistik demek istedin sanirim ? :D
agam direksonda 2 iş birden yapıldığı için hem direkson olarak hemde joistik olarak kuulnılıyo yani ondan dedim ;)
agam direksonda 2 iş birden yapıldığı için hem direkson olarak hemde joistik olarak kuulnılıyo yani ondan dedim ;)
hmm anladım :D bende bi deniyim bakalim :) nasil rahat oluyor mu direksiyon ile :D :D
frene basinca duruyor mu adam :D
:) sevgili arkadaşlarım kardeşlerim ganyanla dün gece tesadüfen tanıştım hamachide toplamda 5 maç yaptık 2 o 2 ben aldım 1 de berabere bitti aslında sıkı rakip derken abartmış gibi olamıyımda orta gol oynamıyo şimdi benim bi çok arkadaşım da attıkları gollerin %95 i orta gol oluyo bu ganyan yani mete arkadaşımızda benim gibi kaleye cepheden yaklaşıp 18 in üzerinde gol atıyo hatta hiç ortasını bile görmedim doğru düzgün bu oyunu biliyosunuz orta yı yap bi şekilde forvet oyuncunuz vuruyo gol genelde bana böle oluo ganyan la oynarken kendimle karşılaşmış gibi oldum :PPP :DDD
hmm anladım :D bende bi deniyim bakalim :) nasil rahat oluyor mu direksiyon ile :D :D
durmamaı agam direksonu bi kıvırıyom adam bi dönüyo sonra vitesi 2 ye takınca ara pas atıyo süper yani :D
durmamaı agam direksonu bi kıvırıyom adam bi dönüyo sonra vitesi 2 ye takınca ara pas atıyo süper yani :D
koptum beckham ya :D adamın hızı vites arttirdıkça artiyor mu peki :D :D
bende bi deniyim bari :D evde direksiyon vardi . ganyan ile maçimi direksiyon ile yaparim belki :D :D
GANYAN KARDEŞ HAMZA ABİ ŞUAN ONLİEN VE SANIRIM MÜSAİT SENDE MÜSAİTSEN YAPIN MAÇINIZI
abi merhaba sana da başarılar şimdiden de ben şu an çalışıyorum sabah çıkıcam işten yarın da gececiyim ama yarın 16 ile 19 arası müsaitim istersen :-[cuma cumartisi 2gün izinliyim nasıl uyarsa sana abi öyle olsun...yarın 15 19 arası olabilir istersen...kusura bakma
sağolasın hamza...yarın 15.30den sonra 19.00a kadar buradayım...görüşmek üzere...
selam.....valla bekledim akşam bu saate kadar gitmek zorundayım artık kısmetse yarın..cuma ve cumartesi 2gun çalışmıyorum...istediğin saatte yapabiliriz..akşam yine burdan görüşebiliriz..herkese iyi akşamlar....
eet yazmayı unuttum :)
tacsiz :1
zlatan:3
zlatan:4
tacsiz:2
tamam sağol bugün yarın hep müsaitim,hamza abi geldiği zaman yaparız...
iyi akşamlar hamza abi ben buralardayım müsait misin?
işin varsa onemlı degıl ıstersen yaparım
tamam yapalım ben hamachide onlıne gozukuyorum beklerım
erdogan 2
dark 1
dark 1
erdogan 1
hamza 1
ganyan78 1
ganyan78 3
hamza 0
erdogan 2
dark 1
dark 1
erdogan 1
tebrik ederim erdogan ;)
tebrikler erdoğan ;)saolun ben de sizi tebrik ederim tebrikler ganyan kardeş
crazy seni bekliorum...vazgec artık kacmaktan....gel yeniyim sende kurtul bende kurtulayım.........;D ;D ;D
CRAZY YERİNE YEDEKLERDEN BİRİNCİ SIRADAKİ MAS DAHİL OLMUŞTUR
neden aga masta burada
kendisi olur da rakibi olmassa ;D ;D ;D
SAAT 5.00 A KADAR MAÇ GERÇEKLEŞECEKMİ BEYLER ?! KİMSEDEN SES SOLUK ÇIKMIYOR
tebrik ederim mas kardeşim . bu skorla yari finale yükselmiş oldun . maçinizi bugün içerisinde yaparsaniz memnun olurumSAOLASIN HOCAM...