editligine mi yapıyorsunuz anlamıyorumki
gel kanka yapak maçı
hamza reaper yok bu durmda ne yapmam gerekiyor
tamam hamza bekliorum benhamza reaper yok bu durmda ne yapmam gerekiyor
appiah - gfb_seroo karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen reaper halen gelmez ise bu karşılaşmanin galibi ile final oynarsin kardeşim .
tamam hamza bekliorum benhamza reaper yok bu durmda ne yapmam gerekiyor
appiah - gfb_seroo karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen reaper halen gelmez ise bu karşılaşmanin galibi ile final oynarsin kardeşim .
ok hamzatamam hamza bekliorum benhamza reaper yok bu durmda ne yapmam gerekiyor
ben birazdan çıkabilirim kardeşim . şayet appiah ile gfb_seroo maçlarini bitirirlerse dediğim gibi yaparsiniz oke . final topicini appi açar ;)
hemşerim gelmezse onu temsil edebilirm hamza harunla yarı final maçı için mümkünmü
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero
Tebrikler aga çok güzel oynadın
yanlız maçtan sonra ara sıra sende bana öyle yapıyodun darılmana gerek yok aynı şekilde sende davranıyodun kanki neyse geçti bunlar sana finalde başarılar inş. alırsın kupayı ;)
api benimde falza vaktim yok direk finalmi yoksa sihirbazla yaptıktan sonramı finla
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero
Tebrikler aga çok güzel oynadın
yanlız maçtan sonra ara sıra sende bana öyle yapıyodun darılmana gerek yok aynı şekilde sende davranıyodun kanki neyse geçti bunlar sana finalde başarılar inş. alırsın kupayı ;)
aga benim yenildigim maçlar 8-0 lık maçlar ondanda o kadar abartmadım yani söylerken gırgırına söylüyordum ama bu yaptıgın çok zoruma gitti agladım ama bilmiyorum yani
ben şimdi sihirbazlamı giricem yoksa d,rek finaelmi api ielmi
BEN ÇIKIYOM BEYLER HERKESE İİ GECELER
sanada abi ben yarın okuldan geldiğimde bir ffc açcam
aga daha belli olamdan geldim ben sende girin hemen dedin ebdne hemen haruna söyledim harun bekle bekle dedi sonra appilerin maçı bitti
ben maç bitmeden varım dedim hamza ama nasıl istiyosanız öle yapın :-\
beyler hepınızden ozur dılerım ceyrek fınalden sonra devam edemedım adsl baglantısında genel bı sorun vardı uzgunum kusura bakma harun sende okeönemi yok ardeşim sende isteyerek ayrılamadın zaten bakılcak bi kusur yok ;)