Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 60 => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:27:08

Başlık: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:27:08
OYUNSİTENİZ 60. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR. KARŞİLAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANACAKTİR. MAÇ SONUÇLARİNİZİ BU TOPİC ALTİNA YAZABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM .

REAPER - SONY_HARUN[HÜKMEN]

APPİAH 6 - 3 GFB_SERO

Gönderen: Appiah_4 - 25 Ocak 2007, 22:28:31

gel kanka yapak maçı
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:28:52
iyi oynayan ve hak eden iki tarafin final oynamasi dileğiyle dört takımada finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim .
Gönderen: gfb_sero - 25 Ocak 2007, 22:30:10
editligine mi yapıyorsunuz anlamıyorumki

gel kanka yapak maçı

Ok aga geliyorum
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 22:31:11
reaper kardeş hamaçideyi  gel istersn bu arada msnede çevrım dışı girdm bi şimdi kapalısın
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 22:33:12
hamza reaper yok bu durmda ne yapmam gerekiyor
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:34:17

appiah - gfb_seroo karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen reaper halen gelmez ise bu karşılaşmanin galibi ile final oynarsin kardeşim .
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 22:35:13

appiah - gfb_seroo karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen reaper halen gelmez ise bu karşılaşmanin galibi ile final oynarsin kardeşim .
tamam hamza bekliorum ben
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:42:02

ben birazdan çıkabilirim kardeşim . şayet appiah ile gfb_seroo maçlarini bitirirlerse dediğim gibi yaparsiniz oke . final topicini appi açar ;)
Gönderen: sihirbaz - 25 Ocak 2007, 22:43:49
hemşerim gelmezse onu temsil edebilirm hamza harunla yarı final maçı için mümkünmü
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 22:45:04

ben birazdan çıkabilirim kardeşim . şayet appiah ile gfb_seroo maçlarini bitirirlerse dediğim gibi yaparsiniz oke . final topicini appi açar ;)
ok hamza
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 22:46:33
hemşerim gelmezse onu temsil edebilirm hamza harunla yarı final maçı için mümkünmü

turnuva kurallarimiza göre reaper ' ı temsilen bu maçi oynaman malesef mümkün değil fakat yedek kayit yaptirirsan reaper yerine turnuvamıza dahil olup kendi adına harun ile yarı final maçini oynayabilirsiniz . appi ile sero bitirmeden önce maçiniza girin . iyi şanslar ;)
Gönderen: Appiah_4 - 25 Ocak 2007, 22:55:15
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero
Gönderen: m3t3d1nh0 - 25 Ocak 2007, 22:55:16
hamza abi benim nick işi noldu yattımı
Gönderen: gfb_sero - 25 Ocak 2007, 22:57:36
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero

Tebrikler aga çok güzel oynadın

yanlız maçtan sonra ara sıra sende bana öyle yapıyodun darılmana gerek yok aynı şekilde sende davranıyodun kanki neyse geçti bunlar sana finalde başarılar inş. alırsın kupayı  ;)
Gönderen: sihirbaz - 25 Ocak 2007, 22:59:03
harun gel aga yapalım yedek kayıt yaptırdım
Gönderen: Appiah_4 - 25 Ocak 2007, 23:00:32
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero

yanlız maçtan sonra ara sıra sende bana öyle yapıyodun darılmana gerek yok aynı şekilde sende davranıyodun kanki neyse geçti bunlar sana finalde başarılar inş. alırsın kupayı  ;)

aga benim yenildigim maçlar 8-0 lık maçlar ondanda o kadar abartmadım yani söylerken gırgırına söylüyordum ama bu yaptıgın çok zoruma gitti agladım ama bilmiyorum yani
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 23:00:56
ben şimdi sihirbazlamı giricem yoksa d,rek finaelmi api ielmi
Gönderen: HaruN - 25 Ocak 2007, 23:03:19
api benimde falza vaktim yok direk finalmi yoksa sihirbazla yaptıktan sonramı finla
Gönderen: Appiah_4 - 25 Ocak 2007, 23:04:26
api benimde falza vaktim yok direk finalmi yoksa sihirbazla yaptıktan sonramı finla

msnye gel bi konuşalım önce
Gönderen: gfb_sero - 25 Ocak 2007, 23:05:09
Appiah_4 6-3 Gfb_Sero

aga benim yenildigim maçlar 8-0 lık maçlar ondanda o kadar abartmadım yani söylerken gırgırına söylüyordum ama bu yaptıgın çok zoruma gitti agladım ama bilmiyorum yani

Valla aga ö.dilerim sen şaka anlamında anlarsın diye söledim ama k.bakma sana başarılar aga
Gönderen: m3t3d1nh0 - 25 Ocak 2007, 23:07:55
BEN ÇIKIYOM BEYLER HERKESE İİ GECELER
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 23:09:04
ben şimdi sihirbazlamı giricem yoksa d,rek finaelmi api ielmi

daha öncede söylediğim gibi appiah - gfb_seroo karşılaşmasinin skoru belli olduğunda sana rakip çıkmaz ise hükmen finale kalacaktin . ikinizde buradayken appi ile final maçinizi yapabilirsiniz hemen . her ikinizede başarilar dilerim kardeşlerim
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 23:09:59
BEN ÇIKIYOM BEYLER HERKESE İİ GECELER

tamam metecm yarın grşz iyi geceler kardeşim ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 25 Ocak 2007, 23:10:56
sanada abi ben yarın okuldan geldiğimde bir ffc açcam
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 23:12:02
sanada abi ben yarın okuldan geldiğimde bir ffc açcam

tamam mete ne zaman istersen aç . yalniz alt bölümü belirlerken dikkatli ol oke ;) geçen seferki gibi olmasin
Gönderen: m3t3d1nh0 - 25 Ocak 2007, 23:12:58
ok abi
Gönderen: sihirbaz - 25 Ocak 2007, 23:20:33
aga daha belli olamdan geldim ben sende girin hemen dedin ebdne hemen haruna söyledim harun bekle bekle dedi sonra appilerin maçı bitti
ben maç bitmeden varım dedim hamza ama nasıl istiyosanız öle yapın  :-\
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2007, 23:24:57
aga daha belli olamdan geldim ben sende girin hemen dedin ebdne hemen haruna söyledim harun bekle bekle dedi sonra appilerin maçı bitti
ben maç bitmeden varım dedim hamza ama nasıl istiyosanız öle yapın  :-\

gerekli açıklamayi final topicinde de yaptim kardeşim . dikkat edersen bu topic içerisindeki beşinci veya altıncı mesajda , haruna , gfb_seroo - appiah_4 karşılaşmasi tamamlanmasina rağmen reaper ile oynamazsaniz finale hükmen çıkacağini söyledim . sen turnuvamıza reaper yerine girmek istediğinde de altına not düştüm , maçinizi gfb_seroo - appiah_4 karşılaşmasi tamamlanmadan önce bitirin diye . fakat siz maçiniza dahi girmeden appi - sero mücadelesi sona ermiş ve finale appi kalmişti . bu durumda daha öncede söylediğim gibi final topicini açtim ve finalin adi : sony_harun - appiah_4 oldu .
Gönderen: яєαρєя - 26 Ocak 2007, 10:15:21
beyler hepınızden ozur dılerım ceyrek fınalden sonra devam edemedım adsl baglantısında genel bı sorun vardı uzgunum kusura bakma harun sende oke
Gönderen: HaruN - 26 Ocak 2007, 11:54:53
beyler hepınızden ozur dılerım ceyrek fınalden sonra devam edemedım adsl baglantısında genel bı sorun vardı uzgunum kusura bakma harun sende oke
önemi yok ardeşim sende isteyerek ayrılamadın zaten bakılcak bi kusur yok ;)
bu arada dersler nasıl yaw beyler  3 zayıf 15 gün devamsızlık geldi :D :D