beckham kardes sen bi msnye gelirmisin
al ıste kımın oldugu bellı tuturmus en hostolcam ben m saamda olcak yoksa senı elttırımtakma kafana kardeşim,onun huyu böyle küfür eder durur.Benle yaptığı maçı 7 kişi tamamladı.Aklınca benim adamları indirip beni kızdırcak.Kafası o kadar çalışıyo işte.Boşver sen onu
blader hem nıe hemen engeledın benı ymedı demı kendı sahasında okadar kufur ettıgın cocuga yenılmek
nede n hakkımla olmadın srefsın senn anandır naptımda hakkımla almadım topu bılerek senn kalenemı atım pardon ya o kurallar ıcındeydı :D:DD:D:D:D:D cok salksın herkes sıkayetı senden
sihirbaz kardeş bak küfür etme laflarına dikkat et banlanıcaksın bu gidişle en ufacık şeylere takarda böel sinrilenip saga sola saldırır isen senin için hayırlı olmaz ;)daha bu gidişle banlanacak mı :D :D :D
walla olması gereknden çok fazlasını yaptı :D :Dhaklasın bigsihirbaz kardeş bak küfür etme laflarına dikkat et banlanıcaksın bu gidişle en ufacık şeylere takarda böel sinrilenip saga sola saldırır isen senin için hayırlı olmaz ;)daha bu gidişle banlanacak mı :D :D :D
banlanması için daha ne yapması gerekiyo :D
beh hakan dan önce yedek kayıt yaptırdım ama ???? bnm oynamam gerekmezmi hamza yoksa.?aa evt sen varsın
HAMZA ABİ GELMEDİĞİ İÇİN TURNUVADAN ÇIKARILMIŞTIR YERİNE HAKAN GİRDİ HARUN VE HAKAN MAÇINIZI YAPIN HEMENharunakgül varondan önce