beyler maça girmeyen varsa ben metelerin makinayla oynayamıyorum çok fazla kasıyo tek onla böle oluyo bi zahmet başkasıyla eşleştirin girmeyen varsa
hamza abi msne gelsene
ok abihamza abi msne gelsene
bilgisayara yeni format attim mete , şu anda msni yüklüyorum . kurulur kurulmaz geleceğim mutlaka ;)
ben varım ayrıeten haamza sole felony e bak bı dıger ffc ye kufur edıodu butun herkesse satastı ya benle olmasın onun macı benle eslestırmeyın anca fınale kadar olursa olsun ozmn da solersnız kufur etmesın dıo ben ılk ytazıldım benm sahmda olcak dıo herıf benden kucuk saygılıoldıom sıe dıo bnanelerdıo artık yanı bılmıom artık bak sımdı bunu okur yıne kfur yazar
ya kızdırma benı blader ben kımseyler dalasmıom ayrıyeten kızdırma benı buraya yazdıklarını elerım ben ananı falan yaazmadım hamachıde harun da bana ne dedı dersen yanı kızdımra harun bana hep oyle oldgunu soyledı tek sorunn benle deıl benı eslestrmeyın eslestırrsenızde ben sohbet etmem derım host sensın ıstedıgın sahayıda ayarla benle konusma bukadar dostum bıttı
hamza abi harun ortalıkta görünmüyor
ADAM YOK AGA HADİ ÇOK UZADI SEN ÇEK YARI FİNALİ ÇEYREK FİNALDEN ÇIKINCA BELLİ OLUR
SİHİRBAZ 5 - 0 TUĞKANTBR SİHİRBAZ