ben bılmem yapıyoz mu yane macları şimdi
bu seferlık bole olsun
korsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
ok saten herkez kafasına göre takılıyoo
korsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
boş yere açmıyorum adam varmıda öle yapim bilmeden etmeden konusmakorsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
o zaman anketi neden açıyosun madem ankete uymuyacan neden boşyere açıyosun ?
boş yere açmıyorum adam varmıda öle yapim bilmeden etmeden konusmakorsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
bu zmna kadar niye tartışıyordun o zmnboş yere açmıyorum adam varmıda öle yapim bilmeden etmeden konusmakorsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
tmm yaw senle tartışamam ben ne yapıyosan yap yaw
bu zmna kadar niye tartışıyordun o zmnboş yere açmıyorum adam varmıda öle yapim bilmeden etmeden konusmakorsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
daha düzgün söyleyebilirdinbu zmna kadar niye tartışıyordun o zmnboş yere açmıyorum adam varmıda öle yapim bilmeden etmeden konusmakorsan mısın nesin o zmn sen bul adamı bak bakim orda kaç kişi var gördünmü kayıtlara bak bakim 12 kişiyi bul bakim turnuva 2 saate biteceğine 4 saate bitcek ooo böle iş olmaz ki hemde kardes burda 12 kişi olsa tabikide öle yapcaktım bilmeden etmeden konusma tmm mıbu seferlık bole olsun
off yaw hatanı söyledik işte tmm bitir
REAPER SENİN RAKİBİN ABİSİNE VER ODA RDGNBLT İLE MAÇINI YAPSIN
anlamadım ne dıon;D ;D ;DREAPER SENİN RAKİBİN ABİSİNE VER ODA RDGNBLT İLE MAÇINI YAPSIN
anlamadım ne dıonSENİN RAKİBİN KARDESİ İLE RDGNBLT EŞLEŞTİ YANİ BİR PCDEN İKİ KİŞİ KAYIT YAPTI ANLADIN SEN ONUREAPER SENİN RAKİBİN ABİSİNE VER ODA RDGNBLT İLE MAÇINI YAPSIN
he benım rakıbe solim kardeşi macını yapsın dıon yane oke solerım şimdiOK ANLADIM BEN ONU OLDU YANİ :D :D
2.ci yedek kayıt benim kardeşlerim haberiniz olsun olmayan varsa burdayım... ;)KARDES ÇOK GECİKTİK KUSRA BAKMA
oke bu arada metehan bugün içerisinde bizim final maçını yapalım... ;)ok
Barut 1 - 8 HardMaster