Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ KRALLAR LİGİ => Konuyu başlatan: Hamza - 27 Ocak 2007, 21:19:16
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 KRALLAR LİGİNE HOŞGELDİNİZ . TURNUVAMIZ 12 KATİLİMCİDAN OLUŞUP , SADECE DAVET EDİLEN KİŞİLER KAYİT YAPTİRABİLECEKLERDİR . DAVETLİ OLMAYAN ARKADAŞLARİMİZİN KAYDİ YEDEK KAYİT OLARAN NİTELENDİRİLİP DAVETLİ LİSTESİNDE OLDUĞU HALDE KAYİT YAPTİRMAYAN KİŞİLERİNE YERİNE SİRASIYLA ALINILACAKTİR .
OYUNSİTENİZ KRALLAR LİGİ DAVETLİLERİ :
1.HAMZA
2.AMETT
3.GFB_SEROO
4.METEHAN
5.KORSAN
6.MASUMTİLKİ
7.SONY_HARUN
8.NADİR_PİERO
9.APPİAH_4
10.HAKAN1989
11.SİHİRBAZ
12.REAPER
NOT : YEŞİL RENK DAVETİ KABUL EDENLER
KIRMIZI RENK ; KABUL ETMEYEN KİŞİLERİ GÖSTERİR
-
Hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
Davetimi Kabul ediyorum :D
-
sony_harun
harunabuska@hotmail.com
kabul ;)
-
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
kabul kardeşim saol.
-
Metehan
metehan@oyunsiteniz.com
hadi cnm madem o kdr yalvardınız bari davetinizi kabul edim :D puhaha
-
hamza abi cnm gel sen lige sensin siz olmaz fln dedi bende kıramadım tabi geliriz tabi hamza abi :D
korsan
kor_san__06@hotmail.com
bide yaw şu nick i korsan yap
-
hamza abi beni de lige davet edebilir misin? zaten 7 kişi kabul etmemiş. :-\ yine de siz bilirsiniz. ;)
-
hamza abi cnm gel sen lige sensin siz olmaz fln dedi bende kıramadım tabi geliriz tabi hamza abi :D
korsan
kor_san__06@hotmail.com
tamam kardeşim korsan yaptim ;)
-
hamza abi beni de lige davet edebilir misin? zaten 7 kişi kabul etmemiş. :-\ yine de siz bilirsiniz. ;)
emre kardeşim , yedeklerden birinci siradasin . davet ettiğim 12 kişiden kayit yaptirmayan olursa ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
korsan
kor_san__06@hotmail.com
tamam kardeşim korsan yaptim ;)
saol kardeş ama hani yok
-
halen aynı
-
BENDE KATILMAK İSTİYORUM.YER OLURSA GİRMEK İSTERİM.
-
sende yedeklerden ikinci siradasin kardeşim . izlemede kal ;)
-
hamza abi reaper nasıl yok yaw ne yaptın
-
hamza abi reaper nasıl yok yaw ne yaptın
reaperi yazdiğimi zannediyordum . davetlileri hemen editliyorum . iyiki hatırlattin kardeşim . saol ;)
-
NADİR
nadir_piero10@hotmail.com
KABUL EDİYORUM
-
emre kardeşim , yedeklerden birinci siradasin . davet ettiğim 12 kişiden kayit yaptirmayan olursa ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
sağol abi. :)
-
amett
siee6@hotmail.com
kabul :)
-
OOOOO davetlı lıstesıne bıle gırememısız yaa vay bee :( nese sıze ıyı eglenceler
-
harunakgul
harunmertakgul@hotmail.com
Yedek Olurum . Devamlı Online yim ...
-
FURKAN
furkankirik@mynet.com
yedek 4
HAMZA ABİ HİÇ HATIRLAMIYOSUN BİZİ >:(
-
OOOOO davetlı lıstesıne bıle gırememısız yaa vay bee :( nese sıze ıyı eglenceler
safak kardeşim , ligimizi belirli bir kontenjan sayisina göre yapmak durumundayiz . gönül isterdi ki hepinizi birden davet edelim . fakat binlerce üye arasindan sadece 12 kişiyi seçmek zorundaydim . bu durumda darılanlarda , sevinenlerde olacaktir elbette . lütfen beni bu konu da anlayişla karşılayin . bu ; davetli listesinde olmayan herkes için geçerli . sizlerden kendinizi benim yerime koymanizi öneriyorum
-
hamza abi sohbet bölümüne bi bkarmısısn güzel bi fikir var lütfen sohbet bölümüğnde bu ligin ama hadi cvp yaz
-
hamza abi sohbet bölümüne bi bkarmısısn güzel bi fikir var lütfen sohbet bölümüğnde bu ligin ama hadi cvp yaz
hemen bakıyorum beckham ;)
-
tmm kardeş hadi metehanın yazısna ok
-
tmm kardeş hadi metehanın yazısna ok
görüşümü sohbet topicininde de bildirdim , oyunsiteniz ikinci krallar liginini açmak gayet güzel bir fikir . böylece davetli listesinde olmayip da turnuvamıza katılmak isteyen bir çok kardeşimiz bu lige kayit yaptirabilecekler .
-
REAPER
emicin6@hotmail.com
KABUL
-
benım mesajmı sılındı hamza ben buraya bır kere kayıt olmuştum sankı ::)
-
benım mesajmı sılındı hamza ben buraya bır kere kayıt olmuştum sankı ::)
dün gece kayit topicini sildik kardeşim . yeni kayitlari daha çok katılımcı ve yeni davetli listesi ile beraber saat 23.00 gibi açtim . bu yüzden daha önceden gönderdiğin kayit mesaji da silinmiş oldu ;)
-
masumtilki
gurkandemir511@hotmail.com
kabul
-
sihirbaz
felony1907@hotmail.com
Accept ;)
-
Madem ısrar ettiniz kabul edelim bari :D :D
Gfb_sero
sseroo_20@hotmail.com
-
sende yedeklerden ikinci siradasin kardeşim . izlemede kal ;)
HAMZA KARDEŞ YER WAR MI?