Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Just4kiLL - 28 Ocak 2007, 10:31:10
-
arkadaşlar bana çok acil ip değiştirme prog. lazım yanlış anlamayın hacker falan dadanmadı ama bi iş için lazım bileniniz vardır mutlaka nolur yardım edinn çok acil.
-
modemine reset at ipin değişir kardes
-
arkadasım sana HIDE IP PLANTIUM u verıorum bu programı yukle calıstırdıktan sonra arac cubugunda gelecek orada hıde ye bas ondan sonra sana turkıye harıc tum ulkelerde ıp verecek boylece başka ulkedenmiş gibi olursun aşağıdan indirebilirsin oke :D hadi kolay gelsin
TIKLA (http://www.soft32.com/download/63-130998-1/hideippla.exe)
-
sagol kardeşim hide ip kullanıyorum şimdi peki bişi soracam ip n kadar sıklıkla değişiyo. galiba 30 dk . da bi değişiyo dimi.
-
aşağıda arac cubugunda kı hıde ıp e sağ tus en ustekı hıde yı tıkladık ca değişiyo
otomatık olarak 30 dk da bir
-
Aga peki nasıl hide ipi iptal edebilirsin.
-
araç çubugunda kı ogesıne cıkış yap olur
-
Saol güzel bir program.
-
bişey değil dsotum
-
saol aga bende indirdim
-
peki kardeş bunun seriali varmı key falan.
-
yok dostum ben serıal bulamadım serıalı deıl galıba ayrıca boylede sınırsız ve tum ozelllıklerınden yararlanabılıyon
-
arkadasım sana HIDE IP PLANTIUM u verıorum bu programı yukle calıstırdıktan sonra arac cubugunda gelecek orada hıde ye bas ondan sonra sana turkıye harıc tum ulkelerde ıp verecek boylece başka ulkedenmiş gibi olursun aşağıdan indirebilirsin oke :D hadi kolay gelsin
TIKLA (http://www.soft32.com/download/63-130998-1/hideippla.exe)
supersin dostum . ellerine sağlik . bende böyle bir program ariyordum . saolasin ;)
-
ne demek hamza her zaman :D
-
arkadaşlar bana çok acil ip değiştirme prog. lazım yanlış anlamayın hacker falan dadanmadı ama bi iş için lazım bileniniz vardır mutlaka nolur yardım edinn çok acil.
ANLADIM BEN
SEN HERALDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA YADA BAŞKA Bİ RESMİ SİTEYE KÜFÜR İÇERİKLİ EDEPSİZ,TERBİYESİZ,AHLAKSIZ ŞEKİLDE KÜFÜR YAZDIN ONDAN KAÇIYON DİMİ SENİ GİDİ HINZIR ŞEY :D
-
yaw benimki otomatik saklıyo ;D ;D
program yukjlesen de ole yuklemesende