hamza abi ikinici ligede davetl listesi yapcaz mı
hamza metede nadirle maça girid bu arada bizde şu lig maçını yapalımmı mnet5e gelincede finali yaparsınız
Metehan 4-5 Nadir_Piero
yaw arkadaslar 1 sıfır öne geçti abim 3-1 yaptım sonra 4-3 yaptı 90 da 4-4 yaptım oda 90 da bitane attı 5-4 kazandı şimdi bu şans dimi
sony_harun:4 hamza:3
ellerine saglık hamza çok güzel maçtı ;)
ok saol hamza ;)sony_harun:4 hamza:3
ellerine saglık hamza çok güzel maçtı ;)
tebrik ederim harun kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . 3-1 geriye düşmeme rağmen skoru 3-3 ' e taşımasini bildim fakat son dakikalarda yediğim dördüncü gol tüm umutlarimin kaybolmasina sebep oldu . sağlik olsun diyelim . bu sadece çok uzun bir maratonun başlangicinda alınan bir mağlubiyet. fakat inaniyorum ki önümüzdeki haftalarda bu mağlubiyetimin telafisini fazlasiyla yapacağim . tekrardan oynadiğin güzel futboldan ötürü sana teşekkür eder , kalan maçlarinda başarilar dilerim kardeşim
appi ortalıkta yok oynayabilicek durumda deil galiba ne olucak ???
hemşo ben tatildeyim ben gelince devam edicem siz bitirin benim dışındaki maçları
hemşo ben tatildeyim ben gelince devam edicem siz bitirin benim dışındaki maçları
tmm hemşo gelince hallederiz iyi tatiller ;)
hamza reaper hakan maçı oynandı 3.3 bitmiş görmedinmi :)
neyse apiahı es geçicez o tatilden gelene kadar ametle korsanın maçı dışında maç kalmadı hamza onlarda bugün oynasınlarda geçelim 2.haftaya
tamam hazma beklemedeyizhamza reaper hakan maçı oynandı 3.3 bitmiş görmedinmi :)
neyse apiahı es geçicez o tatilden gelene kadar ametle korsanın maçı dışında maç kalmadı hamza onlarda bugün oynasınlarda geçelim 2.haftaya
gözümden kaçmış kardeşim :) şimdi farkettim. appiah gelene kadar tüm maçlarini ertelemeye alacağiz zaten . korsan ile amett de bu gün içerisinde yaparlar . beckham06 geldiğinde 2. haftayi hazirlayacaktir . izlemede kalin ;)
AGAM BUGUN ANCA AKŞAM EVE GELEBİLİRİM OK SAAT 7 GİBİ YAPARIZ
BEYLER BEN LİGİ BIRAKIYORUM KUSURA BAKMAYIN ARTIK ONLİEN OLAMIYACAM ŞU FORUMLARARASI BİTSİN PC YİDE KALDRIYORUM O NEDENLE HOPEFUL GİRSİNhadi ya kurtuluoruz demek senden :D :D :D :D
BEYLER BEN LİGİ BIRAKIYORUM KUSURA BAKMAYIN ARTIK ONLİEN OLAMIYACAM ŞU FORUMLARARASI BİTSİN PC YİDE KALDRIYORUM O NEDENLE HOPEFUL GİRSİNhadi ya kurtuluoruz demek senden :D :D :D :D
tamam kızma :D :D bu arada ne zaman yolculuk :D :D :D :DBEYLER BEN LİGİ BIRAKIYORUM KUSURA BAKMAYIN ARTIK ONLİEN OLAMIYACAM ŞU FORUMLARARASI BİTSİN PC YİDE KALDRIYORUM O NEDENLE HOPEFUL GİRSİNhadi ya kurtuluoruz demek senden :D :D :D :D
bak agam şu laflarım beni sinirlendiriyo bana espiri yapma
benim rakibim korsan değilse kim ozman bu ligle ilgilenen biri yokmu arkadşalar bi el atsın bu ligte güme gitmesin >:(amet kardeşime katılıorum
HAMZA BEN DERİMKİ BİR DAHA SİTEMİZDE LİG YAPMAYALIM SIRF TURNUVA YAPALIM MESELA Bİ ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA KUPASI DÜZENLESEK HARİKA OLUR TATİL BİTMEDEN DÜZENLEYELİM BENCE
ya bilip bilmeden konuşma 128 işilik turnuvada daha 96. kayıtta kaldık ben tatil bitmeden yapalım istiyorumHAMZA BEN DERİMKİ BİR DAHA SİTEMİZDE LİG YAPMAYALIM SIRF TURNUVA YAPALIM MESELA Bİ ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA KUPASI DÜZENLESEK HARİKA OLUR TATİL BİTMEDEN DÜZENLEYELİM BENCE
NE DİYON AGAM YA 128 KİŞİLİK NASIL OLCAK SANIYOSUN SEN 110.TURNUVA VAR 2.LİG VAR BU LİG VAR DAHA 1.5 AY TURNUVA YAPMAYIZ FFC DIŞINDA
2. hafta ne zaman beyler gecelım artık 2. haftaya
harun kardeşim hamzaya msj attım cevabı bekliyorum dah ban cevap yazmadı hamza kardeşim gönderdiğim pmyi okuyup bi cevap verirsen sevinicem ;)
OYUNSİTENİZ KRALLAR LİGİ TURNUVASI BİRİNCİ HAFTA KURALARI ÇEKİLMİŞTİR. MAÇLAR İÇİN VERİLEN SON GÜN 30 OCAK SALI GÜNÜDÜR. KURALAR SÖYLEDİR ;***BİRİNCİ HAFTA MAÇLARI***
GFB_SERO 6 - 3 MASUMTİLKİ
SONY_HARUN 4 - 3 HAMZA
METEHAN 4 - 5 NADİR
APPİAH_4 - SİHİRBAZ
HAKAN1989 2- REAPER 2
AMETT - KORSANKARŞILAŞMALAR TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
aga bekımla ahmet girin yapın ikinzide burda iken hakan reaper oynandı 2.2 bitti 1 maç kaldı ;)
KORSAN 8 - 5 AMETT
ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇTI TŞK EDERİM MAÇ İÇİN İNŞ DİĞER HAFTLARDA BAŞARILI OLURSUN
Appiah_4 4-3 SİHİRLİÇOCUK
ellerine sağlık hemşo
Appiah_4 4-3 SİHİRLİÇOCUK
ellerine sağlık hemşo
saol hemşo sana morel olsun hastaya morel vermek gerekir ;D