Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 68 => Konuyu başlatan: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 13:31:52
-
OYUNSİTENİZ 68. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP [FFC 68] TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT :68. FFC TURNUVALARINA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
tüm katilımcılarimiza başarilar dilerim
hepiniz turnuvamıza hoşgeldiniz
-
hamza abi ikinci ligi ça artık da dolsun 1 anönce hadi
-
hele acıldı sıte beyler
-
tamam beckham , hemen açiyorum kardeşim . sabahtan beri bir türlü fırsat bulamadim . şimdi davetli listesi de hazir . 2 dakika içinde kayit topicini açarim . izlemede kalın ;)
-
bu arada herkese basarılar
-
hele acıldı sıte beyler
evet , az önce sunucumuzda ufak bir problem olmuştu . şimdi düzeldi sanirim . hepinize iyi eğlenceler
-
bu arada herkese basarılar
saol reaper , sana da kardeşim ;)
-
hele acıldı sıte beyler
evet , az önce sunucumuzda ufak bir problem olmuştu . şimdi düzeldi sanirim . hepinize iyi eğlenceler
Hamza özel msjıma cvp vermedin
-
hele acıldı sıte beyler
Hamza özel msjıma cvp vermedin
henüz okumadim aga , bakiyorum bi sn ;)
-
tamam beckham , hemen açiyorum kardeşim . sabahtan beri bir türlü fırsat bulamadim . şimdi davetli listesi de hazir . 2 dakika içinde kayit topicini açarim . izlemede kalın ;)
hamza a bi 12 kişiden oldu demi benim kalımdaki liste şu bak
1.fehmi
2.furkan
3. bigsexynkn
4.bedmun
5.bjklı emre
6.respectmare
7.gs ua
8.yekta
aklıma bunlar geldi bunların omsı lağzım bence hamza abi
-
hamza a bi 12 kişiden oldu demi benim kalımdaki liste şu bak
1.fehmi
2.furkan
3. bigsexynkn
4.bedmun
5.bjklı emre
6.respectmare
7.gs ua
8.yekta
aklıma bunlar geldi bunların omsı lağzım bence hamza abi
tamam beckham , bu söylediklerinin büyük bir bölümü hazirladiğim listede var zaten ;)
-
harunakgul
sır safak
bunlarıda koymayı unutma hamza abi hadi yaz lütfen artık
-
harunakgul
sır safak
bunlarıda koymayı unutma hamza abi hadi yaz lütfen artık
bu iki arkadaşimizda listede bulunuyor beckham . aklına daha başka kişiler geliyorsa buraya yazabilirsin ;)
-
beckham , msnde uzun süredir offline gözüküyorsun . herkes maçina girdi . bir tek biz kaldik sanirim . ne zaman müsaid olursan buradan haber ver kardeşim . seni bekliyorum ;)
-
FFC 69 KAYİTLARİMİZ AÇİLMİŞTİR
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=497.0