Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: Hamza - 28 Ocak 2007, 13:57:43
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 İKİNCİ KRALLAR LİGİNE HOŞGELDİNİZ . TURNUVAMIZ 12 KATİLİMCİDAN OLUŞUP , SADECE DAVET EDİLEN KİŞİLER KAYİT YAPTİRABİLECEKLERDİR . DAVETLİ OLMAYAN ARKADAŞLARİMİZİN KAYDİ YEDEK KAYİT OLARAK NİTELENDİRİLİP DAVETLİ LİSTESİNDE OLDUĞU HALDE KAYİT YAPTİRMAYAN KİŞİLERİNE YERİNE SİRASIYLA ALINILACAKTİR .
OYUNSİTENİZ KRALLAR LİGİ DAVETLİLERİ :
1.FURKAN
2.FEHMİ_1903
3.BİGSEXYKN
4.BEDMUN
5.BEŞİKTAŞLI EMRE
6.BURAKHAN91
7.HARUN_AKGUL
8.SİR.SAFAK
9.RESPECTMARE
10.MANSIZ26S
11.TUGKAN
12. BURGİ
-
aga kabul edıyorum saolasın
-
aga kabul edıyorum saolasın
Önemli değil kardeşim , ancak kaydini nick ve msn adreslerini alt alta yazarak yaptirirsan memnun olacağim ;)
-
sir_Safak
[email protected]
-
big sexy
[email protected]
-
ikinci ligdeki arkadşlara başarılar :D
-
sihrbaz kümeyeeee :D
madem çok istiyosunuz kabul
furkaN
[email protected]
-
ikinci ligdeki arkadşlara başarılar :D
eyw. kardesım ıns 1. lıgde karsılasmak dılegıyle :)
-
yok aga saolun gelmicem
-
tmm kardeşim
-
KABUL !!!
-
Bizi Düşündüğünüz İçin Tşk Ederiz...
Bedmun
[email protected]
-
Burqi
[email protected]
-
abicim bizi davet eden yok ama ben gine bi sansimi deneiim dedim
-
Burqi
[email protected]
BİRİNCİ YEDEK KAYIT OLARAK ERDOĞANIN YERİNE TURNUVAYA KATILDIN KARDEŞİM BAŞARILAR DİLERİM
-
abicim bizi davet eden yok ama ben gine bi sansimi deneiim dedim
KARDEŞİM LİGDESİN EROĞAN KATILAMDIĞI İÇİN YERİEN SENİ ALDIM FURKAN ARKADAŞ LİGDE YEDEK FLN DEĞİL
-
tmm
-
hamza abinin yazısına göre yaptım korsan davet edilmeyenler yedek kayıt olarak değerlendirilir gelmeyenlerin yerine alınır demişti.oke?
-
AGAM SEN BANA BIRAK BU İŞİ SEN SAEDCE MODLUĞUNU YAP BOŞVER BEN ALIYORUM ONU ÇÜNKÜ Bİ KİŞİ KABNUL ETMEDİ
-
ARKADAŞLAR İLKİNE DE YAZMIŞTIM SANIRIM AMA ÇIKAN OLMADI, EĞER BURADA KABUL ETMEYEN BİRİ OLURSA YERİNE İLK OLRAK BENİ ALIN LUTFEN
mansiz26s
[email protected]
-
sen varsın agam ligde merak etme hamza yazmayı untmuş
-
DAVETİNİZİ KABUL EDİYORUM..
beşiktaşlı emre
[email protected]
teşekkür ederim arkadaşlar. :)
-
samed2194
[email protected]
-
demek beni ala ala 2 lige aldınız... :(
-
demek beni ala ala 2 lige aldınız... :(
bigsexy e katılıorum 1.ligde olması gerekirdi neyse kardes takma kafana sen ilk sezounda cıkarsın 1.lige merak etme ;)
-
big sexy bence de 1. ligde olmalıydı ama herhalde akıllarına gelmedin kardeşim dert etme seneye çıkarsın 1.lige sen buradaki daveti kabul ediyor musun?
-
beyler kabul etmeyenlerın yerıne yedek kayıtları alında baslasın lıgımız :)
-
beyler hele tugkana hayret ettim ya sitenin bence en ii ilk 3 oyuncusu arasında olanbirini nasıl olurda ikinci lige alrısnız kardeşim ama inanıormki tugkan bunu kabul ederse açık ara farkla 1.ci olur bunuda bilin ;)
-
sen varsın agam ligde merak etme hamza yazmayı untmuş
hmm anladım o zamön yine de yazayım da sorun olmasın, evet ben de daveti kabul ediyorum
-
Yaww Ne ZAman Belli Olacak...Fikstürrr Sabırsızlanıyorum..Artık...
-
şimdi bu 2. ligi ilk 3 te falan bitirenler 1. ligemi çıkcak 1. ligi son 3 sırada bitirenler 2. ligemi düşecek :D
-
aynen öyle olcak
-
Başlamadımı Yahu Ne Zaman Başlar...?
-
artık başlasın da gösterelim gücümüzü...
saçma sapan bi şekilde 1. ligi hakedenler 2. ligde var - komik
ama 1. ligde görüşürüz.forumlararası elemelerinde gördük biz 2. ligdeyiz ama ... şekilde 2 puanla 6. oldum.
başlasın artık...............
-
burak
[email protected]
-
SİZ BENİ DAHA TANIMAMIŞSINIZ!!!
-
bjklı emre senı tanısak nolcka sen benı tanıomusun hyr demekkı benm burda olmamam lazım ben lıgde odullu ıgte . olustum artık sen dusun artık kendı oyunumu oynıcam eskı taktıgımle kımseye gecıt vermeyıp tek puan bıle kaybetmeden 1. lige ckıcam
-
harunakgul
[email protected]
kabul eyv.
-
eyv saolun kabul
[email protected]
-
YEDEK KAYIT LAZIM YOK MU KAYIT OLMAK İSTEYEN??
-
burak
[email protected]
KARDEŞİM SCARY LİGDEN AYRILDIĞI İÇİN YERİEN SEN GİRDİN HAYIRLI OLSUN İLK HAFTA MAÇINI YAPABİLİRSİN BAŞARILAR
-
İns guzel bi Turnuva Olur 8) 8)
-
cemalakkoo
[email protected]
-
cemalakkoo
[email protected]
agam sen krallar 1. liginde varsın ya :D
-
ByKiLaVuZ
[email protected]