GFB_SERO : 14 - 1 : SİR_ŞAFAK
KARDEŞİM MAÇI SONUNA KADAR GÖTÜRDĞÜN İÇİN MAÇI YARIDA BIRAKIP GİTMEDİĞİN İÇİN HELAL OLSUN SANA . SENİN GİBİ DELİKANLI ADAMLAR KALMADI ARTIK KARDEŞİM :) ;)
heheh şafaka bak 14 taen yemiş :D :D :D :D :Dvıyy haruna bak oyun bu oyun olur ole seyler :)
lan sen olsan baglantı koptu bılmem ne oldu dıye kacardın adım gıbı emınım :)heheh şafaka bak 14 taen yemiş :D :D :D :D :Dvıyy haruna bak oyun bu oyun olur ole seyler :)
şafak olm bak knşturma beni :D :Daga herneyse hadı ben cıkar lıg macım var gercek :) harun sanada basarılar kocum hadı sampıonluk beklıyorum senden ama gercek soluyorum sen olsan cıkardın oyundan ;)
bizim kendi aramızdaki lige seni kaç defa yendim lan akıllanmıcanmı sen
abi fifa deil nba oynamışlar :D :D :D
KARDEŞİM MAÇI SONUNA KADAR GÖTÜRDĞÜN İÇİN MAÇI YARIDA BIRAKIP GİTMEDİĞİN İÇİN HELAL OLSUN SANA . SENİN GİBİ DELİKANLI ADAMLAR KALMADI ARTIK KARDEŞİM :) ;)
HAMZA ABİ 69 OLUCAK MI?
hamza kardeş bekımı yemişsn tebrikelr hadi msj at maçı yaalım
tebrik ederim serhat . kırılması zor bir rekora imza attin kardeşim :)
hamza buralardamsın maçın başında koptu ben connect yaptın gene ama olamdı internette saglam benden kaynaklanmıro sanırım ben beklirom kardeş msnemde açık
hamza eger gelrisen bekle ben mete ile bi önceki ffc final maçına giriroz
beklerken ffc 69 açabilirsin ;D
evet hamza abi zaman kaybetmeyelim ben ilgilenirim 69 ile
TAMAM HAMZA ABİ Bİ BEŞ DAKİKA BEKLEYEBİLİR MİSŞN?BEN BAŞKA BİLGİSAYARDAN GİRİYOORUM BUNDA 07 YOK ABİM VAR 07 OLAN BİLGİSAYARDA SORUCAM ABİM KALKARSA BENDE KATILCAM OLMAZSA GENE YÖNETİRİM AMA KATILMIYCAM
hamza actım fıal topıcı nı yapı verın macı :D
tamam hamza abi ben katılmıycam sen alt bölümü aç
Hamza sende karambole getirmeye çalışıp unutrmaya çalışmada ver şu 90 repi yaw :D
Hamza sende karambole getirmeye çalışıp unutrmaya çalışmada ver şu 90 repi yaw :D
benımkılerıde unutma hamza ayrıca harun ve hardmastere de verecen he unutmaHamza sende karambole getirmeye çalışıp unutrmaya çalışmada ver şu 90 repi yaw :D
tamam kardeşim veriyorum :D
unutttun sanmiştim :D
hamza abi sen aç ffc69 u biz kayıtları yapalım
bana 3 sampıyonluk h
hardmaster e da 1 harunda fınalde yendıyse mete yı haruna da 1 sampıyonluk değerınde repler verecen
ok :D
taam hamza abi benimkini 350 yep o zmn :D puuhaha +100 rep 250 ile toplarsan 350 Hatta düz hesab olsun +250 olsun +250 daha eder sana 500 istersen 1000 de yapabilirsin puhaha
sero replerini verdim aga ;)
Yaptik abi 7-4 kazandı :)taam hamza abi benimkini 350 yep o zmn :D puuhaha +100 rep 250 ile toplarsan 350 Hatta düz hesab olsun +250 olsun +250 daha eder sana 500 istersen 1000 de yapabilirsin puhaha
olur yaparim mete :)
maçinizi oynadiniz mi harunla , sizi bekliyordum
hamza sız harunla ne zaman yapıcaksınız :D fınalde beklıyo cocouk sero ne zamandır :D
sero replerini verdim aga ;)
320 istedk ama neyse bunada şükür saol kanka :D
Şuan yemek yiyor abi hani benim replerim nerdehamza sız harunla ne zaman yapıcaksınız :D fınalde beklıyo cocouk sero ne zamandır :D
harunu bekliyordum ama gelmedi henüz
Şuan yemek yiyor abi hani benim replerim nerdehamza sız harunla ne zaman yapıcaksınız :D fınalde beklıyo cocouk sero ne zamandır :D
Yaw hani benim repler bari +50 verde 300 olsun zaten o kdr final kaybettiktamam mete , bekliyorum ben ;)Şuan yemek yiyor abi hani benim replerim nerdehamza sız harunla ne zaman yapıcaksınız :D fınalde beklıyo cocouk sero ne zamandır :D
geldm hamza hadi msj at
Yaw hani benim repler bari +50 verde 300 olsun zaten o kdr final kaybettiktamam mete , bekliyorum ben ;)Şuan yemek yiyor abi hani benim replerim nerdehamza sız harunla ne zaman yapıcaksınız :D fınalde beklıyo cocouk sero ne zamandır :D
HAMZA ABİ ACİL OLARAK BENİM MSN YE GEL VE ÇEVRİM İÇİ OL BEST FİFA İLE ADMINI GELDİ VE BEN SENİ ÇAĞIYORUM DEDİM KESNİLİKLE GEL BENİM İLK MSN YE GEL B_E_C....YANİ HEMEN GEL TURNUVA İLE İLGİLİ HADİ
hamza walla bende bilmiorm napıcaz sen bilirsin
tamam hamza msnedeyim gel ne isterns yapalım ama çabuk olalımhamza walla bende bilmiorm napıcaz sen bilirsin
istersen bir maç daha yapalim kardeşim :)
hamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansın
hamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansın
hamza abi ben neler yapıyorum sen ne yapıyosun yaw daha öenmli bi şey var duyurlar bölümne gel
HERKEZ BURAYA
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18351.0
bu çok önemli
benim için farketmezhamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansın
Aga bence napın biliyomsunuz 2 minse ayarlayın bırakın öle gol atmadan pen altılara kadar gider zaten hmn sonra pen altılar sonuca kim kazandıysa o yazzsın buraya tekrar maç yapmk filan uzun iş
Aga bence napın biliyomsunuz 2 minse ayarlayın bırakın öle gol atmadan pen altılara kadar gider zaten hmn sonra pen altılar sonuca kim kazandıysa o yazzsın buraya tekrar maç yapmk filan uzun iş
hamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
evet bencede güzel fikir , zaten 145 dakka sonunda beraberlik bozulmadi . en iyisi seronun dediği gibi süreyi 2 mins ' e ayarliyip hiç bir tuşa dokunmadan penaltılara gidelim , oke ;)
hamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
ne diyorsun nadir , yakarım bu siteyi ne demek . kendine gel >:(
tamam hamza msneye gel hemen girelim daha ffc açıcaz çünki sırf yarı final 1 ffc sürdü :D :D
tamam bekliorumtamam hamza msneye gel hemen girelim daha ffc açıcaz çünki sırf yarı final 1 ffc sürdü :D :D
beckham ' in forumlarasi turnuva hakkında açtiği topice bakayim , geliyorum kardeşim oke ;)
kardeş baq özellikle bir kişi canımı çoq sıkıo 1 kişi yüzünden aramız açılmasını istemem ama sabrımı çoq zorluyor yemin ederim kötü olcaqhamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
kimmiş o yahu senin şahsi husumuetinin site ile ne alakası var gavura kızıp orucunu bozma ;)kardeş baq özellikle bir kişi canımı çoq sıkıo 1 kişi yüzünden aramız açılmasını istemem ama sabrımı çoq zorluyor yemin ederim kötü olcaqhamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
ama gerçekten çoq sinir oldumtamam nadir sakin ol :)
kardeş baq özellikle bir kişi canımı çoq sıkıo 1 kişi yüzünden aramız açılmasını istemem ama sabrımı çoq zorluyor yemin ederim kötü olcaqhamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn :D :D :D
seni anlıyorum ama o it deyim artık o mal bu sitede bana hiç sevmediğim ve en nefret ettiğim kelimeyi kullanıyor sen beni anlıyormusun
acil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun ;)hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn :D :D :D
harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ?
acil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun ;)hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn :D :D :D
harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ?
ok beklemedeyim hamzaacil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun ;)hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn :D :D :D
teşekkür ederim kardeşim , en geç 5-6 dakika içerisinde burada olacağim ;)
ok beklemedeyim hamzaacil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun ;)hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn :D :D :D
teşekkür ederim kardeşim , en geç 5-6 dakika içerisinde burada olacağim ;)
tamam hamza özür dilerim kardeş
tamam msnedeyim msj at yapalım
HAMZA ABİ 69 NE OLDU?