GFB_SERO - (HAMZA - SONY_HARUN)
Aga nasıl olca onu ben tam anlamadım.hamza-harun maçını kazanan ile sero final oynıycakGFB_SERO - (HAMZA - SONY_HARUN)
Aga nasıl olcak onu ben tam anlamadım.GFB_SERO - (HAMZA - SONY_HARUN)
HER 3 TARAFA DA BAŞARILAR DİLERİM
Aga nasıl olcak onu ben tam anlamadım.GFB_SERO - (HAMZA - SONY_HARUN)
yeni ffc açılırsa haber verin. ok kardeşler.
hamza nerdesin girmedi ben açıkgım msneem açık msj atarsın ben sana yaazdım zaetn
HAMZA ABİ SÜPER Bİ FORUMLAR ARASI TURNUV AİŞİN E GİRDİM 4-5 SİTE BİRDEN Bİ TURNUVA OLCAK TABİ SEN GELİRSEN YANİ ÇOK ÖENMLİ Bİ TURNUV AOLCAK LÜTFEN GEL SENİ BEKLİYORLAR HEMEN GEL
hamza nerdesin
yav ffc69 ne zaman açılcak ya
okyav ffc69 ne zaman açılcak ya
birazdan açacağim kardeş ;)
tebrikler harun zorlu mücadelenin ardından kazandığın zafer
hamza abi artık ffc69 u açsak
saat 15.00 da başladiğimiz ve 875 dakika süren hamza - sony_harun yari final karşılaşmasinin normal skorU :saol hamza walla bu maçta oynadıgımz süre ile bi fc start alıp biterdi walla çok sürdü ama neyse saol genede çok daraldım walla o dakkaları sayarken :D :D :D
12 - 12
penaltilar sonucu :
harun 3 - 2 hamza
ellerine sağlik harun kardeşim . sanirim bu maçla fifa rekorlar kitabına adımızı yazdirdik :D
SONY_HARUN:3 GFB_SERO:1
tberikler sero kardeş güzel maçtı
saol hamzaSONY_HARUN:3 GFB_SERO:1
tberikler sero kardeş güzel maçtı
tebrik ederim harun ;)
Ya aga deli ediyo bu harun beni a.qkardeş sana özel taktik uygulurom doru ama bunda bi kötülük yokki isteyen istedigi gibi oynar benim sana akrşı oyunum 5 defasntan oluşuo bunda bi anormallik yok ayrıca ben kaç 5 li defasn yapan adamı yndim aga bahane deil yane yenen her türlü yener 5 li defasn yapıncada bu sefer ilersi boş kalıro gol atmak çok zor oluor bu dezantajıda var yane yene hertürlü yener sende 5 defasn yap bana o zaman :)
Bana özel 5 li defans yapıyomuş . Sırf adam kontra atak çalışıyo ya öle öle 3 gol attı aldı maçı yaw :'( :'(
Sony_Harun yenen her türlü yenerse benle oynadıgında bir kere de 4-3-3 yapma hadi yiyosa -Ya aga deli ediyo bu harun beni a.qkardeş sana özel taktik uygulurom doru ama bunda bi kötülük yokki isteyen istedigi gibi oynar benim sana akrşı oyunum 5 defasntan oluşuo bunda bi anormallik yok ayrıca ben kaç 5 li defasn yapan adamı yndim aga bahane deil yane yenen her türlü yener 5 li defasn yapıncada bu sefer ilersi boş kalıro gol atmak çok zor oluor bu dezantajıda var yane yene hertürlü yener sende 5 defasn yap bana o zaman :)
Bana özel 5 li defans yapıyomuş . Sırf adam kontra atak çalışıyo ya öle öle 3 gol attı aldı maçı yaw :'( :'(