Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:18:59

Başlık: BÜYÜK TURNUVA BAŞLIYOR !!!
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:18:59
EVT BEYLER BÜYÜK Bİ TURNUVA BAŞLIYOR FORUMLAR ARASI FİFA07 TURNUVASI 10 CİVARINDA FORUMUN KATILDIĞI TUNUVAYA HER SİTEDEN EN İYİ 5 ADAMI KATILCAK VE BNEDE BİZİM SİTEYİ BU TURNUVAYA ZORDA OLSA SOKTUM YANİ SİTEMİZİN ADINI YÜKSEKLERE ÇIKARMAK İÇİN BÜYÜK Bİ ŞANS GEÇTİ ELİMİZE ARTIK O TURNUVAYA GİDECEK EN İYİ 5 ADAMIMIZI SEÇMEYE GELDİ ARTIK BUNU NASIL BELİRLEYECEZ BİLMİYORUM HAMZA ABİ YAPCAK O İŞİ

YORUMLARINIZ BEKLİYORUM
Gönderen: яєαρєя - 28 Ocak 2007, 17:22:13
ON ELEME OLABİLİR MESELA
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2007, 17:23:10
1-HARUN
2-SEROO
3-.....
4-.....
5-.....
 :D
Gönderen: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 17:23:26
En çok şampiyon olmuş ve maçtan kaçmıyan deli kanlı adamları alın bence  8)
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:24:49
BEYLER ÖNCE Bİ TŞK EDİN YAW NE DİLLER DÖKTÜM VARYA BU İŞİ YAPMAK İÇİN  ;)
Gönderen: sihirbaz - 28 Ocak 2007, 17:25:22
Evt sitede ön eleme yapılması mantıklı...çünkü herkesin eski değil şu anki performansı önemli  ;)  (Bu arada tşk beckham kardeşim) ;)
Gönderen: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 17:25:42
BEYLER ÖNCE Bİ TŞK EDİN YAW NE DİLLER DÖKTÜM VARYA BU İŞİ YAPMAK İÇİN  ;)

Tamam tamam teşşekürler  :D :D :D
Gönderen: яєαρєя - 28 Ocak 2007, 17:26:26
bencede hemşo haklı

Evt sitede ön eleme yapılması mantıklı...çünkü herkesin eski değil şu anki performansı önemli  ;)  (Bu arada tşk beckham kardeşim) ;)
Gönderen: яєαρєя - 28 Ocak 2007, 17:28:18
bence 1. krallar lıgının ilk 5. sırası ile 2. krallar lıgının ilk 5. sırası play off seklınde oynasın yenenler sıtemızı temsıl etsın ler nasıl ama
Gönderen: яєαρєя - 28 Ocak 2007, 17:28:33
bence cok mantıklı
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:30:02
agam turnuva yakında başlyacak ne ligin biytmesi fln
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:30:53
beyler turnuvada soccercenterde varmış
Gönderen: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 17:35:04
Vaaay anasını benim katılmam şart oldu beyler artık hadi napıyosak yapalım  :D :D
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 17:37:08
evt beyler bu turnuvada oyunsiteniz adını göstermemiz lağzım
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:45:15
öncelikle forumlarasi turnuva için yarişacağimiz siteyle görüşüp tüm organizasyonu tek başına ayarlayan beckham kardeşime teşekkür ediyorum .

bana kalırsa forumlarası turnuva katilimcilarini , kendi aramızda herkesin kayit yaptirabileceği bir turnuva açtiktıktan sonra bu turnuvada ilk 8 ' e giren kişileri alarak belirleyelim . ne dersiniz beyler . sizce de en mantıklısı bu değil mi , öbür türlü bir çok kişi beni niye almadiniz diye dariliyorlar
Gönderen: яєαρєя - 28 Ocak 2007, 17:50:52
hamza nın dediğide olur
Gönderen: HaruN - 28 Ocak 2007, 18:00:53
ya bence şu anda akdr şampion olan herkes 1 kere dahi olsa farketmez 07 de onalr arasında eleeme yapın
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2007, 18:17:15
ya bence şu anda akdr şampion olan herkes 1 kere dahi olsa farketmez 07 de onalr arasında eleeme yapın

bu daha güzel bir fikir ;)

sitelerasi turnuvamız için açacağimiz ön eleme turnuvamıza sadece fifa 07 turnuvalarinda daha önce şampiyon olanlar katilabilsin bence
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Ocak 2007, 18:21:11
Hamza abi ya beni almıcakmısın sözün vardı bana önemli turnuva diye almıcan mı
Gönderen: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 18:37:47

Mete öle sözle mözle olmaz . Turnuva açıcaz iyi derece gösterirsen sende katılırsın sözle filan olmaz
Gönderen: sihirbaz - 28 Ocak 2007, 18:48:13
Evt harunun dediğide mantıklı öbür türlü çok uzun sürer eğer böle bi turnuvaya katılacak kdr iyiysen ztn bi kere şampiyon olmuşsundur.
Gönderen: sinyordemir - 28 Ocak 2007, 18:55:30
ya hamza abi bence sadece şampiyon olanlar katılsın kuralı kötü mesela ben hiç şampiyon olmadım katılamıcam dememk bu şampiyon olan bi çok kişiyi biçok kere yendim mesela beckham 2 keer şamiyon oldu ama ben beckhamı kaç defa yendim (beckham bu sözüme alınma ok;))
Gönderen: sihirbaz - 28 Ocak 2007, 18:57:27
herkes birbirini yenebilir bu oyunda madem herkesi bi çok kere yendin o zaman şampiyon olabilirdin tilki  :)
Gönderen: sinyordemir - 28 Ocak 2007, 19:00:10
herkes birbirini yenebilir bu oyunda madem herkesi bi çok kere yendin o zaman şampiyon olabilirdin tilki  :)
yılbaşı gecesi yapılan bi turnuvada şampiyon oldum ama site geri alındığı için silindi o turnuvada ve benim şampiyonlukta gitti bölece ayrıca bi çok kere finale kaldım son 3 maçlarına kaldım ama şampiyon olamadım bi türlü :-\ bence turnuvaya katılacakları belirlemek için bi turnuva yapılsın yada hamza abi belirlesin katılacakları
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 22:52:53
HAMZA ABİ BENİM FİKRİM

İLK ÖNCE TURNUVAYA SERO VE HARUN KESİN KATILCAK

GERİ KALN A 3 LÜYÜDE
ELEME İL E SEÇECEZ

HAMZA ABİ 12 KİŞİDEN 6 SI ÇIKCAK O 6 DAN DA 3 KİŞİ ÇIKCA VE O ÇIKAN 3 KİŞİ OYUNSTİENZİ TEMSİL ETCEK BU ELEMLER İLE HERŞEYİ BEN YAPCAM HAMZA ABİ SAKIN ŞÖYLE DÜŞÜNMYEİN BECJHAM KENDİNİ KOLAY RAKİP SEÇECEK HAYIR TAM TERSİNİ YAPCAM ÇOK ŞAMPIYON OLNLARIN KARŞINSINA AZ DAH AKÖTÜ OYNAYNLARI KOYACAM LÜTFEN OK HAMZA ABİ BUNU YARIN BEN DÜZENLERİM OK
Gönderen: YuRY - 28 Ocak 2007, 23:10:25
BEYLER BU ARADA 2 GÜN İÇERİSİNDE BELL  OLMASI LAĞZIMMIŞ YANİ YARIN HEMEN DEDİĞİM FORMATI UYGULUYORUZ OK BEYLER BENİM DEDİĞİM GÜZEL OK BEN YARIN KAYIT LAR DERİM OLUR OK BEYLER FFC GİBİ HEMEN YAPCAZ BEYLER BİZİM SİTENİN TEMSİLCİSİ BENİM HERŞEY BANA EMANET SİZ MERAK ETMYİN BEN SİZE DUYURULARI ZAMANI GELDİK ÇE VERECEĞİM  ;)

MERAK ETMEYİN BİDE BEYLER BAZI RAKİPLERE BAKTIM ÇOK SÜPER OYNUYORLAR HABERİNİZ OLSUN ÖZELLİKLE BESTFİFDAN 2 -3 KİŞİ SÜPER HABERİNİZ OLA YANİ ÇOK İYİ Bİ 5 LİK İLE GİTMELİYİZ
Gönderen: nadir_pıero - 28 Ocak 2007, 23:45:11
olm niye sero ile harun bende varım en çoq şampiyon olanlar arasında
Gönderen: sihirbaz - 29 Ocak 2007, 00:25:59
evt bence şu anki performans önemli herkes her zaman iyi oynayamaz...
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 01:02:10
benım arkadas var gordugum en ıyı fıfacı ama onun sıte turnuvalarına katılacağını sanmıyorum cunku orjınal oyundan interactıf lıglere katılıyo 3 dlolarda odul aldı en son turnuvadan bi solerım gelırse gelır
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 01:07:37
bide turnuva zevk için olacak ucunda odul felan yok biizm fifacılarımızda sıtenın adını en ıyı sekılde tanıtır yanı :D ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 29 Ocak 2007, 05:57:49

Mete öle sözle mözle olmaz . Turnuva açıcaz iyi derece gösterirsen sende katılırsın sözle filan olmaz
Hatırlamıyon mu Sero Hamza abi senle bana söz vermişti
Gönderen: YuRY - 29 Ocak 2007, 07:16:21

agam öyle hatırla olcak iş olsaydı ben derdim beni lamazsanız iptal ederim turnuvayı derdim öyle şey olurmu yaw mete nasıl rakipler var varya adamlar oynadığı turnuvlarda 10 dan aşağı gol atmıyolar bea ne diyon agam çok süper bi kadro ile gitcez tabi elemeleri geçersen helal olsun ama aramızda en iyi oynayan ikili harun ve serhat kardeş yani anla  ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 29 Ocak 2007, 07:22:30

agam öyle hatırla olcak iş olsaydı ben derdim beni lamazsanız iptal ederim turnuvayı derdim öyle şey olurmu yaw mete nasıl rakipler var varya adamlar oynadığı turnuvlarda 10 dan aşağı gol atmıyolar bea ne diyon agam çok süper bi kadro ile gitcez tabi elemeleri geçersen helal olsun ama aramızda en iyi oynayan ikili harun ve serhat kardeş yani anla  ;)
Hamza abi benle Serhat'a söz vermişti kardesim bi daha Forumlar Arası Turnuva olursa söz sizi alacağım demişti
Gönderen: YuRY - 29 Ocak 2007, 07:38:45
agam ama şuanki durum oyunsiteniz temsilin olcak iki forumlar değil 10 civarında forum olcak yani ve 2 güne hazır olmaamız lağzım 5 kişi ile benim takitik güzel agam geç elemeleri git
Gönderen: YuRY - 29 Ocak 2007, 08:35:15
BURDA ELEMELER

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18379.0

AYRINTILARI SOHBET BÖLÜMNDE SORABİLİRSİNİZ
Gönderen: YuRY - 29 Ocak 2007, 08:52:04
ELEMELER

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18387.0
Gönderen: Abdullah - 29 Ocak 2007, 10:39:04
Saol beckham