arkadşalar hazırım maçları yapabiliriz ;) ilk msj atanla yapıcam cevap veremezsem maçtayımdır ;)
amett : 1 - 1 : reaper
amett : 4 - 2 : hamza
ellerine sağlık hamza kardeşim ii mücadele ettin tebrikler ;)
amett : 4 - 2 : hamza
ellerine sağlık hamza kardeşim ii mücadele ettin tebrikler ;)
Ellerine sağlik amett kardeşim . harika bir maç oldu . fakat elime geçirdiğim çok önemli fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini beceremedim . özellikle mücadelenin son 10 dakikasinda kaçirdim pozisyonlara çok üzüldüm. uzatma dakikalarinda ise çok önemli bir beraberlik fırsatini teptiğim ataktan yediğim kontra ile skor 4-2 ' ye geldi . 6 maçta elde ettiğim 2 puanla elemelere oldukça kötü bir başlangiç yaptim ve sanirim artik bu aldiğim skorlarin telafisini zor yapacağim . sağlik olsun diyelim . seni de oynadiğin güzel futboldan ötürü tebrik etmeden geçemiyeceğim kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . yolun açık olsun
saolasın kardeşim sende süpersin dahada süper olcaksın inş sende 5 kişinin içinde yer alırsın kardeşim ;)
arkadaşlar bugüğn için herkesden özürdiliyorum eğer maçların son günü bugün ise ben saat 4 veya 5e kadr burada olamıcam haberiniz olsun arkadşalar bugün yiğenimin ameliyatına gitmek zorundayım eğr maçların son günü bugece biticek ise geldiğimde maçlarımı yapmadığım arkadaşlarımı bulup yapmaya çalışıcam anlayışınız içinde şimdiden teşekür ederim iyi eğlenceler size arkadşalar ;)
sağol kardşim evet önemli ameliyat sabah 8de girmiş sanırım ve hala ameliyatta 3 gibi flaan çıkıcakmış skolyoz ameliyatı belki bilen arkadaşlar vardır arka omzunda büyüme oluyor kemiklerinde oldukça riskli ve tehlikeli bi ameliyatmış felç olma flaan riskleride var allah göstermesin ama böle işte 12:00da flan gidicem bendeALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM