Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI TURNUVA ELEME MÜSABAKALARI 2 => Konuyu başlatan: Hamza - 29 Ocak 2007, 12:40:40

Başlık: AMETT ' İN MAÇLARİ ve MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 12:40:40
FORUMLARASI FİFA 07 TURNUVASİ OYUNSİTENİZ ELEMELERİ KATİLİMCİLARİNDAN AMETT ' İN FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR .

HAMZA : 2 - 4 : AMETT

BİG _SEXYKN - AMETT

METEHAN - AMETT

KORSAN : 3 - 2 : AMETT

MASUMTİLKİ - AMETT

TUĞKAN - AMETT

NADİR_PİERO : 7 - 4 : AMETT

ERDOĞAN - AMETT

HAKAN1989 - AMETT

SİHİRBAZ - AMETT

REAPER : 1 - 1 : AMETT

SONY_HARUN : 8 - 5 : AMETT

GFB_SEROO - AMETT

HOPE_FULL  - AMETT
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 12:41:25
amett kardeşim maçimizi tüm fikstürü hazirladiktan sonra yapalim oke ;)
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 15:05:27
amett boşsan gel yapalım macı
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 15:55:07
arkadşalar hazırım maçları yapabiliriz ;) ilk msj atanla yapıcam cevap veremezsem maçtayımdır ;)
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 15:59:37
amett : 2 - 3 : korsan
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 16:13:19
arkadşalar hazırım maçları yapabiliriz ;) ilk msj atanla yapıcam cevap veremezsem maçtayımdır ;)

şu anda boşum amett , senin içinde uygunsa hemen yapalim kardeşim ?
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 16:29:19
ondan sonra benımle yapabılırısn amett
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 16:29:51
şimdi tilki ile giriyorum amet kardeşim , geldiğin zaman önce reaperla yapabilirsin oke ;)
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 16:30:41
oke hamza taam amett sende ac hadı msn i
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 16:43:38
sony_harun : 8-5 : amett

Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 16:45:12
amett msn e gel yapalım macı oke
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 17:07:56
amett : 1 - 1 : reaper
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 17:09:47
amett : 1 - 1 : reaper

tebrik ederim amett kardeşim . müsaidsen seninle oynayalim mi şimdi

msnde bekliyorum ;)
Gönderen: яєαρєя - 29 Ocak 2007, 17:13:20
BEYLER BENİMLE MAC YAPMAMIŞ OLAN ARKADASLAR BİRAN ÖNCE GELSINLER YAPALIM CUNKU BU AKŞAM YOKUM MACLAR YARINA AKSAYABILIR
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 17:35:04
amett : 4 - 2 : hamza

ellerine sağlık hamza kardeşim ii mücadele ettin tebrikler ;)
Gönderen: Hamza - 29 Ocak 2007, 17:40:07

Ellerine sağlik amett kardeşim . harika bir maç oldu . fakat elime geçirdiğim çok önemli fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini beceremedim . özellikle mücadelenin son 10 dakikasinda kaçirdim pozisyonlara çok üzüldüm. uzatma dakikalarinda ise çok önemli bir beraberlik fırsatini teptiğim ataktan yediğim kontra ile skor 4-2 ' ye geldi . 6 maçta elde ettiğim 2 puanla elemelere oldukça kötü bir başlangiç yaptim ve sanirim artik bu aldiğim skorlarin telafisini zor yapacağim . sağlik olsun diyelim . seni de oynadiğin güzel futboldan ötürü tebrik etmeden geçemiyeceğim kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . yolun açık olsun
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 18:03:44
nadir : 7 - 4 : amett
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 18:10:21

Ellerine sağlik amett kardeşim . harika bir maç oldu . fakat elime geçirdiğim çok önemli fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini beceremedim . özellikle mücadelenin son 10 dakikasinda kaçirdim pozisyonlara çok üzüldüm. uzatma dakikalarinda ise çok önemli bir beraberlik fırsatini teptiğim ataktan yediğim kontra ile skor 4-2 ' ye geldi . 6 maçta elde ettiğim 2 puanla elemelere oldukça kötü bir başlangiç yaptim ve sanirim artik bu aldiğim skorlarin telafisini zor yapacağim . sağlik olsun diyelim . seni de oynadiğin güzel futboldan ötürü tebrik etmeden geçemiyeceğim kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . yolun açık olsun

sağol hamza kardeşim seni ayrı tebrik ediyoru gerçekten muhtşeem bi turnuva oluyor rakipler birbirinden puan alıyor iyi oynayan arkadşalara karşıı ii maçlar çıkarıp puanlar çıkartıyor ve eminim kii herkes yaptığı maçlarından zevk alıyodur ki ben yenilsemde şuana kadr bi çok maçımda her yaptığım maçtan zevk aldım biraz tecrübesizliğim yüzünden bi kaç maçımda fark yedim ancak karşılaştığım kişiler skor farkını açan kişiler gördüğüm kadarıyla çok iyi oynuyor ve mücadele ediyor bunlardan şuana kadr oynadıklarımdan biri nadir nadirin oyun anlayışına feyklerine hasta oldum :) ve ikitane uzaktan kaleci öndeyken attı nası atıyon onları anlamıyom nadir :D :D
Gönderen: nadir_pıero - 29 Ocak 2007, 18:17:51
saolasın kardeşim sende süpersin dahada süper olcaksın inş sende 5 kişinin içinde yer alırsın kardeşim ;)
Gönderen: amett - 29 Ocak 2007, 18:21:09
saolasın kardeşim sende süpersin dahada süper olcaksın inş sende 5 kişinin içinde yer alırsın kardeşim ;)

sağol kardeşim inş.
Gönderen: tugkan - 29 Ocak 2007, 19:47:26
macımızı yapalım msn adresım [email protected] eklersen sevınrım
Gönderen: amett - 30 Ocak 2007, 11:04:39
arkadaşlar bugüğn için herkesden özürdiliyorum eğer maçların son günü bugün ise ben saat 4 veya 5e kadr burada olamıcam haberiniz olsun arkadşalar bugün yiğenimin ameliyatına gitmek zorundayım eğr maçların son günü bugece biticek ise geldiğimde maçlarımı yapmadığım arkadaşlarımı bulup yapmaya çalışıcam anlayışınız içinde şimdiden teşekür ederim iyi eğlenceler size arkadşalar ;)
Gönderen: Abdullah - 30 Ocak 2007, 11:14:27
Allah şifa versin kuzenine aga.Önemli bir ameliyat mı?
arkadaşlar bugüğn için herkesden özürdiliyorum eğer maçların son günü bugün ise ben saat 4 veya 5e kadr burada olamıcam haberiniz olsun arkadşalar bugün yiğenimin ameliyatına gitmek zorundayım eğr maçların son günü bugece biticek ise geldiğimde maçlarımı yapmadığım arkadaşlarımı bulup yapmaya çalışıcam anlayışınız içinde şimdiden teşekür ederim iyi eğlenceler size arkadşalar ;)
Gönderen: amett - 30 Ocak 2007, 11:24:21
sağol kardşim evet önemli ameliyat sabah 8de girmiş sanırım ve hala ameliyatta 3 gibi flaan çıkıcakmış skolyoz ameliyatı belki bilen arkadaşlar vardır arka omzunda büyüme oluyor kemiklerinde oldukça riskli ve tehlikeli bi ameliyatmış felç olma flaan riskleride var allah göstermesin ama böle işte 12:00da flan gidicem bende
Gönderen: sinyordemir - 30 Ocak 2007, 12:11:43
sağol kardşim evet önemli ameliyat sabah 8de girmiş sanırım ve hala ameliyatta 3 gibi flaan çıkıcakmış skolyoz ameliyatı belki bilen arkadaşlar vardır arka omzunda büyüme oluyor kemiklerinde oldukça riskli ve tehlikeli bi ameliyatmış felç olma flaan riskleride var allah göstermesin ama böle işte 12:00da flan gidicem bende
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM

MAÇLARIN SON GÜNÜ BU AKŞAM SAAT 22:00 GELİNCE YAPARSIN İLK BENLE YAPARSAN SEVİNİRİM
Gönderen: Hamza - 30 Ocak 2007, 13:28:53

Allah yeğenine acil şifalar versin . umarim ameliyat oldukça başarili geçer . geldiğinde maçlarini oynamaya kaldiğin yerden devam edersin kardeşim ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 13:59:29
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM..
Gönderen: gfb_sero - 30 Ocak 2007, 14:52:03
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM . İNŞ. KAZASIZ BELASIZ ATLATIRSNIZ .
Gönderen: sihirbaz - 30 Ocak 2007, 16:48:04
Allah korusun kardeşim inş. yeğenin en kısa zamanda sağlığına kavuşur..Senle yapamadık maçımızı geldiğinde bana msnden msj at yapalım ;)  [email protected]
Gönderen: gfb_sero - 30 Ocak 2007, 16:50:36
Amett bende senle ypamadım kanka gelince msj att yapalım senle
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 19:24:05
bende senle yapmamıştım :D