hamza bekledim gelmedin ben reaperle giriyorum
HAMZA 4 - 4 SONY_HARUNeyw hamza seninde eleerine saglık süper bi maçtı
DÖRT DÖRTLÜK MAÇ OLDU GERÇEKTEN . ELLERİNE SAĞLİK HARUN KARDEŞİM
HAMZA ABİ PUAN DURUMUNU KİM YAPCAK
hamza yenı bi konu acarsın rapor dıe herkes tek topıc de puanını avarajını attıgı golu yedıı golu yazsın sen o rapolara bakarak puan durumuna koyar ve ilk 5 ı belırlersın olmaz mı
saol hamzada yenı konunu adı ne olacak
hamza baksana bi bizim fiksturlerde mete yok
hamza belanızı sikecem sizin tamam mı lan . kafalılar yetti artık piç harunda vatan haini bölücü kürt kancık harunda kullandı bana o kelimeyi yetti arıtık hamza yeter tamammı sikecem artık hepinizine dion lan andir ben sana o lafı durduk yere kullanmadım a.q sen herömaçtan sonra küfür ederken bişi olmuorda KEKOCAN denilincemi agırına gidior lan ben sen küfür etmesen o lafı kullanırmıdım ettigi küfürlere bak allahım yarabbim ya sen küfür etcen karşındaki suscak yok öle bişi nadir bunu kafana sok budnan sonra ne zaman senden bana küfür gelirse kekocan lafını benden çok duyucan rahat ol hem suçlu hem güçlü yaw balnacak gene
[hamza beklıorum macı ytaplım
hamza kardesm msndeyım bana bı ıletı yaz sana bı kac csey solıcem
[hamza bana bısıler az sana bısı dıcem
Ben bekliyorum aga seni hopefulla yaptı isen gelde yapak maçı
ya hamza kardesm ben bole bısı gormedm hopefulla mac yapıos 1- 0 onde ben kırmızı gormusum tgole gıdıodum hızlı kosma tusuna bascagıma wın tusuna bastım cıktı hopefulda dedı malupsun bıttı dedı ben ded dedım olurmu ole sey dıom dıo sonra aprıs ısmdı mac lara gırcem dıo bendedıom sabahtan berı senı belıom yapalım gıtcem ben dıom anlamıo valla bılmıom artık
hamza 2 - 5 gfb_seroo
tebrik ederim serhat kardeşim . zevkli maç oldu gerçekten . ellerine sağlik ;)
hamza 2 - 5 gfb_seroo
Saol kardeşim . Diğer maçlarda başarılar dilerim
hamza 2 - 5 gfb_seroo
Saol kardeşim . Diğer maçlarda başarılar dilerim
teşekkür ederim serhat kardeşim fakat artik pek fazla umudum kalmadi . oynadiğim 9 karşılaşmadan sadece 3 puan çıkarabildim. bu durumda forumlarasi turnuvamızda oyunsitenizi temsil etme şansim neredeyse hiç kalmadi . sağlik olsun diyelim . sonuçta bu elemeleri yapma amacimiz en adil bir şekilde sitemizi temsil edecek katilimcilarimizi belirlemekti bu sebeple yenildiğim karşılaşmalar sonucunda hiç bir zaman üzülmedim . çünkü şunu biliyorum ki oyunsitenizin başarisi demek hepimizin başarisi demek oluyor . sizde bunu hiç bir zaman unutmayin ve bu elemelerde ilk beşe giremezsenizde üzülüp moralinizi bozmayin arkadaşlar ;)
Hamza msn ye gelirmisin?
hamzaacım maçımız bittimi ki.. ??? ben seni bekliyorum ki maçı yapalım.
TBR HAMZA
hamza ordamısın
bana msnden bısıler yazda bısı socam
sana
hamza abi amma yoğun bi programın var admin olmak zor iş tabi biz seni tutmayalım sen hemen belirle beşliyihamza ordamısın
bana msnden bısıler yazda bısı socam
sana
tugkan kardeşim , söyleyeceklerin acil değilse şimdilik gelmem oldukça zor . şu anda en çok puan toplayan ve oyunsitenizi forumlarasi turnuvamızda temsil edecek 5 katilimcimizi belirliyorum . hemen ardindan masumtilki ile ffc 72 , ardindan gfb_sero ile ffc 71 final maçina gireceğim ve ardindan çıkmam gerekiyor . fakat söyleceklerin acil ve önemli ise gelirim hemen ? olmazsa bana p.m atabilirsin kardeşim