ama keşke buraya yazsanda durumunun nasıl odlgunu bı gorsek kendımızı ona gore ayarlıyoz :D
MASUMTİLKİ:4-3:SEROBİG İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN
METEHAN:3-5:SERO
TUGKAN:2-6:SERO
REAPER:5-3:SERO
BİG SEXY:2-6:sERO>>YA 5 DK DA 2-0 YAPTIM İLK YARI 2-1 BİTTİ.SERO MAÇI 3-2 YAPINCA GOLLERİ ATAMADIM SONRA GELEN 4. GOLDEN SONRA BIRAKTIM :(
ya bakın küfür ettirceksiniz şimdi bana beckham yazdığın skorlar yanlış anlamıyomsun olm yanlış yanlış adam gibi iş yapın biz yazıcaz diyoruz ne aceleci adamlarsınız a.q ya >:( >:(
Evet beckham şimdi doğru skorları yazabilirsin :D :D
tebrikler kanka . oldukça iyi bir performans göstermişsin . sanirim bu skorlarla ilk beşe girmeyi büyük ölçüde garantiledin . umarim oyunsitenizi forumlarasi turnuvada en iyi şekilde temsil edersin . şimdiden size bu zorlu organizasyonda gönülden başarilar dilerim
Küserim aga sen yaz bak :DEvet beckham şimdi doğru skorları yazabilirsin :D :D
sen yaz ben yazmıyorum ;)
Küserim aga sen yaz bak :DEvet beckham şimdi doğru skorları yazabilirsin :D :D
sen yaz ben yazmıyorum ;)
ya bakın küfür ettirceksiniz şimdi bana beckham yazdığın skorlar yanlış anlamıyomsun olm yanlış yanlış adam gibi iş yapın biz yazıcaz diyoruz ne aceleci adamlarsınız a.q ya >:( >:(
bak agam big sexkn o yazmış bi msj ya senin maçlarını bende gerçek sanım güncelledim tmm mı şuna bak yaw git yazana yaz ben görevimi yapıyorum git bige suç at >:(
ben bilmiyordum işte bigin salladığını bilsem yazmazdım herhal
tbr seoooooooo