saol bekım şu andahamza ile girom sonra yaaprız ;)
sony_harun:4 rdgnbt:1
saol hazma sen yolumu kemsesen ii olcaktı ama olsn ellerine saglık çok güzel maçtı :)
sony_harun:4 hamza:4
saol hazma sen yolumu kemsesen ii olcaktı ama olsn ellerine saglık çok güzel maçtı :):D :D :Dsen de mi yenemedin?
sony_harun:4 hamza:4
sony_harun:4 korsan:3
saol hamza ;)sony_harun:4 korsan:3
tebrik ederim harun , galibiyet serine kaldiğin yerden devam ediyorsun ;)
bildimiz nadir maçtan sonra gene küfür etti bende bunu onun kekocanlıgına vardim bişi demiorm ;)
sony_harun:2 nadir:1
;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :Dwalla reaper kardeş çok ii bulmşsun lafı gözlerinden öperim bölece nadiri kıl etme çocuk oyuncagı oluor :D :D :Dbildimiz nadir maçtan sonra gene küfür etti bende bunu onun kekocanlıgına vardim bişi demiorm ;)
sony_harun:2 nadir:1
beyler bu rada 9 maçta 21 puan topladım fena deil :D :D
sony_harun:3 sihirbaz:2
çok ii maçtı kardeş tebrikler ;)
çok saol hamza kardeşim inşallah dier 4 arkadşalar oyunsitenizi en ii şekilde temsil edicez inşallahsony_harun:3 sihirbaz:2
çok ii maçtı kardeş tebrikler ;)
Tebrik ederim harun . galibiyet serilerine bir yenisini daha ekledin kardeşim . umarim bizi oyunsiteniz adına en iyi şekilde temsil edersin . forumlarasi turnuvamızda sana şimdiden başarilar diliyorum
tbr harunsaol korsan
sanırım agam en yüksek puan senin şuan ikinci reaper 3. cüde ben herhal ;)sero var daha ;) o da çıkar kesin
sero hızlısın ebckhama 9 haruna 10 ne bu böle ama bana dayanamadım yendim ;D ;D
BÜTÜN MAÇLARIN BİTMİŞ KARDEŞİM PUANINI BURAYA YAZARSAN SEVİNİRİM BAŞARILAR
BÜTÜN MAÇLARIN BİTMİŞ KARDEŞİM PUANINI BURAYA YAZARSAN SEVİNİRİM BAŞARILAR
katilimcilarimizin puanlarini yazmalari için ayri bir topic açtim kardeşim . sende puan durumlari konusu altindan şu ana kadar topladiğin puanlari oynadiğin maç sayisi ile beraber yazabilirsin ;)
ok kardeşBÜTÜN MAÇLARIN BİTMİŞ KARDEŞİM PUANINI BURAYA YAZARSAN SEVİNİRİM BAŞARILAR
katilimcilarimizin puanlarini yazmalari için ayri bir topic açtim kardeşim . sende puan durumlari konusu altindan şu ana kadar topladiğin puanlari oynadiğin maç sayisi ile beraber yazabilirsin ;)
KARDEŞİM BENİM SON 3 MAÇIM KALDI ONLAR BİTSİN YAZCAM SATEN BEN TESLİM ETCEM 5 Lİ LİSTEYİ O NEDENLE SORUN YOK ;)