-
FORUMLARASI FİFA 07 TURNUVASİ OYUNSİTENİZ ELEMELERİ KATİLİMCİLARİNDAN MASUMTİLKİ 'NİN FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR .
HAMZA 1-4 MASUMTİLKİ
AMETT - MASUMTİLKİ
BİG _SEXYKN 4-4 MASUMTİLKİ
METEHAN 0-2 MASUMTİLKİ
KORSAN 2-8 MASUMTİLKİ
TUĞKAN 4-5 MASUMTİLKİ
NADİR_PİERO 6-3 MASUMTİLKİ
ERDOĞAN 3-8 MASUMTİLKİ
HAKAN1989 1-4 MASUMTİLKİ
SİHİRBAZ 3-1 MASUMTİLKİ
REAPER 4-1 MASUMTİLKİ
SONY_HARUN 7-5 MASUMTİLKİ
GFB_SEROO 3-4 MASUMTİLKİ
HOPE_FULL 5-1 MASUMTİLKİ
-
masumtilki 4-4 big sexy
-
masumtilki 3-6 nadir
-
tilki , müsaidsen senle yapalim mi ?
-
masumtilki 8-2 korsan
9. gole giderken oyundan çıktı arkadaş dayanamadı daha fazla ilk galibiyetim :D
hamza harunla maça giriyom bitince yaparıs
-
vay tilki o ne öyle bea :D :D
-
masumtilki 8-2 korsan
9. gole giderken oyundan çıktı arkadaş dayanamadı daha fazla ilk galibiyetim :D
hamza harunla maça giriyom bitince yaparıs
dk 90 olmuş son 1 ataklık dk ne hava atıyon şun bak yaw iyiki bi yendin >:(
-
masumtilki 5-7 sony_harun
-
tilki şu anda boştayim , yapalim mi biz ?
-
hamza msnye gel yapalım
-
hamza msnye gel yapalım
tamam kardeşim , geliyorum ;)
-
masumtilki 4-1 hamza
-
masumtilki 1-4 reaper
-
masumtilki 1-3 sihirbaz
-
masumtilki 5-4 tugkan
-
masumtilki 5-4 tugkan
tebrik ederim gürkan . sende iyi yoldasin ;)
-
masumtilki 2-0 metehan
-
MASUMTİLKİ 4-3 GFB_SERO
-
masumtilki 5-4 tugkan
tebrik ederim gürkan . sende iyi yoldasin ;)
SAĞOL HAMZA ABİ İYİ YOLDAYIM TUGKAN GALİBİYETİNİN HEMEN ARDINDAN METEYLE MAÇA GİRDİM 2-0 YENDİM METEYİ VE BU MAÇIN HEMEN ARDINDANDA SEROYLA HAYATIMIN MAÇINA GİRDİM ÖLÜM KALIM MAÇI VE YENDİM BÖYLECE İLK 5 ŞANSIMI SÜRDÜRDÜM 1 BUÇUK SAATTE TUGKANI METEYİ VE SEROYUYENDİM
-
10 MAÇ 5 GALİBİYET 1 BERABERLİK (ADAM BALLIYDI SON 10 DAKKADA 3 GOL ATTI:() 4 MALUBİYET :( BU ÇOK KÖTÜ OLDU :)
16 puan
-
10 MAÇ 6 GALİBİYET 0 BERABERLİK 4 MALUBİYET
18 PUAN
TİLKİ SON 4 MAÇINDAN 2 SİNİ YEN KESİN ÇIKARSIN BNEDE 2 SİNİ ALSAM ÇIKARIM ;)
-
10 MAÇ 6 GALİBİYET 0 BERABERLİK 4 MALUBİYET
18 PUAN
TİLKİ SON 4 MAÇINDAN 2 SİNİ YEN KESİN ÇIKARSIN BNEDE 2 SİNİ ALSAM ÇIKARIM ;)
İNŞALLAH YENERİM BECKHAM KARDEŞİM BİRLİKTE TEMSİL EDELİM BU SİTEYİ ;)
-
inş kardeş hadi bakalım
-
inş kardeş hadi bakalım
ŞİMDİ ERDOGANLA MAÇA GİRCEM İNŞALLAH ONUDA YENERİM
BU ARADA İSTERSEN MSNYE GEL HEMEN SANA BİŞEY YOLLAYAYIM PUAN DURUMUNA BENZER BİŞEY HAZIRLADIM BAYA UĞRAŞTIM AMA GÜZEL BİŞEY OLDU GEL HEMEN YOLLİYİM MAÇA GİRMEDEN ÖNCE ;)
-
tmm kardeşim başarılar geliyorum
-
masumtilki 8-3 erdogan
-
tb r kardeş
-
masumtilki 8-3 erdogan
tebrik ederim masumtilki . böyle gidersen oyunsitenizi temsil edecek 5 kişiden biri olacaksin inşallah . kalan maçlarinda başarilar dilerim
-
tb r kardeş
eywallah beckham 2 maç yen çıkarsın dedin birini yendim 1 tane daha yenecem bakam
-
hamza abi şuanki ilk 5 şöyle
1. harun
2. reaper
3. tilki
4.korsan
5. bilmiyorum ;D
-
masumtilki 8-3 erdogan
tebrik ederim masumtilki . böyle gidersen oyunsitenizi temsil edecek 5 kişiden biri olacaksin inşallah . kalan maçlarinda başarilar dilerim
teşekkür ederim hamza abi bu arada sende bi puan durumu çıkarsan süper olacak durumlarımıza bi bakarız
-
hamza abi şuanki ilk 5 şöyle
1. harun
2. reaper
3. tilki
4.korsan
5. bilmiyorum ;D
vay çok iyi bea ama sanırım şuan 5. sırada sihirbaz bulunuyor 10 puanı var galiba
-
masumtilki 8-3 erdogan
teşekkür ederim hamza abi bu arada sende bi puan durumu çıkarsan süper olacak durumlarımıza bi bakarız
puan durumu hazirlayacak vaktim malesef yok kardeşim . bunun yerine turnuvamız içerisinde yeni bir topic açacağim ve herkes bu topic altina kendi puanini hesaplayip yazacak . bu şekilde forumlarası turnuvamıza gidecek ilk 5 katilimcimizi belirleyeceğiz
-
masumtilki 8-3 erdogan
puan durumu hazirlayacak vaktim malesef yok kardeşim . bunun yerine turnuvamız içerisinde yeni bir topic açacağim ve herkes bu topic altina kendi puanini hesaplayip yazacak . bu şekilde forumlarası turnuvamıza gidecek ilk 5 katilimcimizi belirleyeceğiz
hamza abi ben 6-7 kişinin puanını hesaplayıp yazmıştım not defterine ve kaydettim istiyosan hemen bi topice hesaplayıp herkesin puanını koyayım ne dersin
-
masumtilki 8-3 erdogan
hamza abi ben 6-7 kişinin puanını hesaplayıp yazmıştım not defterine ve kaydettim istiyosan hemen bi topice hesaplayıp herkesin puanını koyayım ne dersin
saol kardeşim fakat herkes kendi puanini hesaplarsa daha iyi olur bana kalırsa . ilgilendiğin için teşekkür ederim genede .
-
ŞU ANDAN İTİBAREN MAÇ YAPMADIĞIM KİŞİLER
AMETT
HOPEFUL
HAKAN1989
-
maç yapmadığım kişiler şuan msnde bekliyorum gelin yapalım
-
masumtilki 1-5 hopeful
-
masumtilki 4-1 hakan1989
-
tbr kardeşim inş 5 li listeye girersin
-
tbr kardeşim inş 5 li listeye girersin
teşekkürler agam inşallah
-
ŞUAN SADECE AMETT İLE MAÇIM KALDI.
HAMZA ABİ AMETT ORTALARDA YOK ZATEN NOLCAK YA
-
böylesine önemli bir organizasyonda kimseye hükmen maç veremiyeceğiz kardeşim . amett gelmezse benim yapabileceğim bir şey yok . şu ana kadar toplamda ne kadar puan topladiysan bu hanene yazilacak . ve buna göre ilk 5 katilimcimizi belirleyeceğiz