Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: sihirbaz - 29 Ocak 2007, 17:49:57
-
Siteler arası turnuva maçımızdan sonra mod olduğu halde bu küfürleri etti tilki.Hamza bi zahmet gereğini yap.Ben ağzımı bile açmadım
(http://img201.imageshack.us/img201/6395/msnfvp2.jpg) >:(
İyide hamza ben nasıl onla halledim adam bana küfür ediyo ne diyim o zaman sen bişey yapmicaksan ben gereğini yaparım.Ben etmiyorum sana söylüyorum sende aranızda halledin diosun o zaman edince bende edicem çalıcam mailini bak bi daha yapıyomu
-
abi hergun kufur vakası ya bıktık artık bu durumdan etmeyın şoyle kufur
-
valla ya çok sıkmaya başladı artıq hamza ile özelden halledin bu konuları lütfen
-
valla ya çok sıkmaya başladı artıq hamza ile özelden halledin bu konuları lütfen
kesinlikle katiliyorum . her turnuvada ayrı bir sorun yaşaniyor . inanin uğraşmaktan bıktım artik . bu tür sorunlarinizi rakibinizle özel olarak halletmenizi öneriyorum . her edilen küfürü sitemize yansittiğiniz zaman bundan diğer üyelerimizde oldukça rahatsiz oluyorlar . bana bu konu da bir çok mail geldi . beni anlayişla karşılamani umuyorum sihirbaz kardeşim
-
GERÇEKTEN ÇOK RAHATSIZ EDİCİ Bİ KONU >:(
HELE BU GÜZEŞ SİTEMİZDE BİR MOD TARAFINDAN BU KÜFÜRLER EDİLİYORSA O DA BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ HALİYLE :-X
-
LAN SİHİRBAZMISIN DÜZENBAZMISIN SEN HER ATTIĞIN GOLÜ GÖSTERİYON DELLENDİRDİN KİMİN MAİLİNİ ÇALIYON ADAM GİBİ KONUŞ BEBE GİBİ HEMEN ŞİKAYET EDİYON 3 TANE KÜFÜR ETTİM BEBECANLAR GİBİ HEMEN ŞİKAYET ETTİN