Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 2.PES 4 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: MaS - 30 Ocak 2007, 15:36:39
-
SİZCE 2. PES 4 TURNUVASININ ŞAMPİYONU KİM OLACAK ?!
MAS MI YOKSA ERDOGAN MI ?
OYLARINIZI VE YANINDA YORUMLARINIZI DA BİZDEN ESİRGEMEYİN...SAYGILAR..!
-
Erdoğan kardeşimin nasıl oynadığını biliyorum ama Mas kardeşimizle daha oynayamadığım için onun nasıl oynadığını bilmiyorum ama umarım güzel oynayan ve hak eden kazanır.
İKİ ARKADAŞIMIZADA GÖNÜLDEN BAŞARILAR
-
SAOLASIN KARDEŞİM ;)
-
s.a arkadaşlar fazla bişey söylemeye gerek yok MAS bu turnuvanın şampiyonu olur vede her iki maçtada fark atar yani kesin konusuyorum çünkü onu çok iyi tanıyorum ;)
-
A.S AMAN BU KADAR BÜYÜK KONUŞMA KARDEŞİM YAA PES4 BU HİÇ BELLİ OLMAZ YANİ ??? :D
-
benle oynadıı oyuna göre erdoğan bence alır gibime geliyo..iki arkada başarılar diliyorum
-
AMA MAALESEF ALAMADI ERMAN KARDEŞİM :P
-
s.a arkadaşlar fazla bişey söylemeye gerek yok MAS bu turnuvanın şampiyonu olur vede her iki maçtada fark atar yani kesin konusuyorum çünkü onu çok iyi tanıyorum ;)
YAW NE FARKI ONU TANIMIŞSIN DA BENİ TANIMAMIŞSIN ;D ;D ;D
-
YAW NE FARKI ONU TANIMIŞSIN DA BENİ TANIMAMIŞSIN ;D ;D ;D
HEHEHEHEHE :D BEN BÜYÜK KONUŞMAMASI GEREKTİĞİNİ SÖLEMİŞTİM DARK'A ;D
AMA SAĞLIK OLSUN YİNE DE ŞAMPİYONUN KİM OLACAĞINI BİLEREK KISMEN YANILMAMAIŞ OLDU 8)