Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 71 => Konuyu başlatan: Hamza - 30 Ocak 2007, 16:32:01
-
SİZCE FAST FUTBOL CUP 71 TURNUVAMIZIN FORMATI NASİL OLSUN ?
OYLARİNİZİN YANİNDA YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
-
10 kişil grup veya 12 kişilk play off bence.8 kişi bu siteye az be aga.
-
12 kişilik grup açıklamayı sohbet bölümüne yaptım
-
hamza uzun süredir format deiştimioruz bence bugün deişik bi uygulama yapalım zamanımızda msüait
-
hamza uzun süredir format deiştimioruz bence bugün deişik bi uygulama yapalım zamanımızda msüait
Sence nasıl aga değişik derken.
-
hamza abi bence 12 kişilik 3 er den 4 grup ilk 2 sıradakiler çeyrek finale
nası???
-
ne bilim 16 kişilik play of veya 12 kişilik 2 grup uygun bence
-
olabilirde bence furkanın fikri daha güzel.
-
seçeneklere 12 kişilik grubu da ekliyorum hemen ;)
-
2 GRUP ÇOK UZUN SÜRER BEN 4 GRUP DİYORUM 3 KİŞİLİK İLK 2 Ç.F.E ÇIKICAK
-
olabilirde bence furkanın fikri daha güzel.
BENCE DE ;D
-
Aga vaktimiz bol o açıdan dusunmemek lazım.
-
HAMZA ABİ BİŞEY SORCAM BENİM BİLGİSAYARIN KASASINDA ÜSTTE CD ALTTA DVD ROM VAR OYUNSİTENİZDE MESAJLARIMA YAZILAN SON CEVAPLARI GÖSTER E BASINCA DVD ROM KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYO 1-2 DAKİKA İÇİNDE GİRİYO İÇERİYE NEDEN OLDUĞU HAKKINDA Bİ FİKRİN VAR MI???UYUZ OLDUM YA BİDE BAZEN BÖYLE ANİDEN ÇIKIYO ÖDÜM POKUMA KARIŞIYO
-
12 kişilik grup usulüne göre düzenleyeceksek ,
sizce 2 Grup mu olsun yoksa 4 grup mu olsun?
2 grup olduğu zaman her grupta bulunan 6 katilimcidan ilk 4 ' ü bir üst tura yükselirken
4 grup olduğu takdirde ise her grupta bulunan 3 katilimcidan ilk 2 ' si bir üst tura yükselecektir
-
12 play off uygundur
-
12 kişilik grup usulüne göre düzenleyeceksek ,
sizce 2 Grup mu olsun yoksa 4 grup mu olsun?
2 grup olduğu zaman her grupta bulunan 6 katilimcidan ilk 4 ' ü bir üst tura yükselirken
4 grup olduğu takdirde ise her grupta bulunan 3 katilimcidan ilk 2 ' si bir üst tura yükselecektir
Aga bu iş Şabanın fillmine dondu iyice karıstı ;D
-
fikir iyi bence hamza dikkate almanı tavsiye ederim deişik bi sitemle gidelim
-
Katılıyorum Harun .Değişik bir sistem oyunu daha zevkli hale getirebilir.
-
güzel bir fikir kardeşim . harunu onaylayan varsa bu şekilde yapalim turnuvamızı ?
-
hamza abi eğer 2 grup olursa çok uzun sürer ve hatırlarsan bunu daha öncede denemiştik bikaç kişi çekilmişti turnuvadan
-
hamza abi eğer 2 grup olursa çok uzun sürer ve hatırlarsan bunu daha öncede denemiştik bikaç kişi çekilmişti turnuvadan
yani sende 4 grup olmasindan yanasin kardeşim
başka 4 grup olsun diyen ?
-
evet 4 grup diyorum bi de ilk sayfada bi soru sordum ona bakarmısın hamza abi
-
bence benim dedigim ii :)
-
4 grup diorm :D
-
Bence fark etmez diger arkadaslara bırakalım kimin fikri agır basarsa onu uygularız.
-
HAMZA ABİ BİŞEY SORCAM BENİM BİLGİSAYARIN KASASINDA ÜSTTE CD ALTTA DVD ROM VAR OYUNSİTENİZDE MESAJLARIMA YAZILAN SON CEVAPLARI GÖSTER E BASINCA DVD ROM KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYO 1-2 DAKİKA İÇİNDE GİRİYO İÇERİYE NEDEN OLDUĞU HAKKINDA Bİ FİKRİN VAR MI???UYUZ OLDUM YA BİDE BAZEN BÖYLE ANİDEN ÇIKIYO ÖDÜM POKUMA KARIŞIYO
oldukça ilginç bir sorun kardeşim . istersen bu problemini sorular ve sorunlar bölümünden yeni topic açarak sorabilirsin . sana yardimci olabilecek arkadaşlarimiz çıkacaktir . senin için yapabileceğim bir şey yok malesef . kusura bakma
-
benim dediğim derken benim dediğimden bahsediyosun di mi??
-
tamam hamza abi ben soru sorunlara gidip geliyorum
oldukça ilginç bir sorun kardeşim . istersen bu problemini sorular ve sorunlar bölümünden yeni topic açarak sorabilirsin . sana yardimci olabilecek arkadaşlarimiz çıkacaktir . senin için yapabileceğim bir şey yok malesef . kusura bakma
-
hadi hamza 12 kişik 4 grup yap da başlayalım istersen
-
benim dediğim derken benim dediğimden bahsediyosun di mi??
sanirim tüm katilimcilarimiz 12 kişilik grup usulüne göre yapılmasi konusunda hem fikir .
daha fazla vakit kaybetmeden eşleşmeleri belirlemeye başliyorum
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
hadi hamza 12 kişik 4 grup yap da başlayalım istersen
tamam kardeşim . formatimiz bu şekilde olacaktir .
eşleşmeleri 5 dakika içerisinde duyuracağim . bir yere ayrılmayin ;)
-
okay hadi aga acele et 2 saatir bekliyoz yaw.
-
hamza saolda 2 grup yarasan çok uzun olru 4 grup yaparsan hem zevkli hem çabuk hemde deişiklik olcagı için öle yapmanı öneriorm ama karar sizin akrdeşlerim
-
ok hamza beni kıramdıgın için teşekkür ediorm
-
hamza saolda 2 grup yarasan çok uzun olru 4 grup yaparsan hem zevkli hem çabuk hemde deişiklik olcagı için öle yapmanı öneriorm ama karar sizin akrdeşlerim
bana kalırsa da 4 gruplu yapalim kardeşim . eşleşmeleri bu şekilde belirlemeyi düşünüyorum
-
bana kalırsa da 4 gruplu yapalim kardeşim . eşleşmeleri bu şekilde belirlemeyi düşünüyorum
ii düşünmüssün hadi artık hayata geçirde başlayalım şu turnuvaya :D
-
GERİ GELDİM İSTERSENİZ ÇEKEYİM
-
GERİ GELDİM İSTERSENİZ ÇEKEYİM
kuralari ben çekeceğim kardeşim . saol genede ;)
-
TAMAM HAMZA ABİ BÜTÜN ORTADOĞU VE BALKANLAR SENİ BEKLİYOR