hamza kardeşim bir süre ver o saatte rakip olmassa burda olan çıksın.
o kkardeşim anlaşıldı saol. ha bi işin yoksa bi msn ye gelirmisin kardeşim.
Hamza big sexyn msnde yok çıkmıyoda.Bende beklemekten sıkıldım artık.Diğer turda sansızlık oldu.Yine bekledim.Bu sefer ben çıkıyorum.Hepinize mutlu maçlar.
HAMZA MSNYE GELSENE SENDEN BİŞEY İSTİCEM ACİL GELİRMİSİN BEKLİYORUM 2 DAKKALIK BİŞEY
HAMZA 2 DAKAKLIK BİŞEY SİHİRBAZ SEN 2 DAKKA BEKLEYEBİLİRMİSİN ;)HAMZA MSNYE GELSENE SENDEN BİŞEY İSTİCEM ACİL GELİRMİSİN BEKLİYORUM 2 DAKKALIK BİŞEY
sihirbaz kardeşim beni bekliyor gürkan . maçimi bitirir bitirmez sana döneceğim kardeşim ;)
HAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA ;) ;) ;)
TAMAM HAMZA ÇEYREK FİNALLER İÇİN SON SAAT 20:45 DİMİHAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA ;) ;) ;)
ikisi birden yoksa girebilirsin elbette fakat bigsexykn , yari finalleri belirlemeden önce online olursa malesef seni dahil edemeyiz kardeşim
hamza lütfen msne gelirmisin kardeşim acil işlerim var ve seni bekliyorum ;)
TAMAM HAMZA ÇEYREK FİNALLER İÇİN SON SAAT 20:45 DİMİHAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA ;) ;) ;)
ikisi birden yoksa girebilirsin elbette fakat bigsexykn , yari finalleri belirlemeden önce online olursa malesef seni dahil edemeyiz kardeşim
BEN BURDAYIM
hamza rakip yo kssaten ben giriyom turnuvalar arası maçı yapayım ok.
tamam hamza sağlık olsun bugün başka ffc yaparmıyız
hamza 65 de top bana geçince hemen çıktın maçta uzatma olduğunu unuttun galiba ama neyse...en azından bi atak yapmama izin verebilirdin neyse sağlık olsun
hamza bugün başka ffc olcakmı
bence gerek yok bu akşam ffc ye..dediğim gibi siteler arasına katılmak için açılmış olan ligi halletmeliyiz
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18406.15
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18408.15
HAMZA BAKSANA HAKANIN TOPİCİNDE HAKAN 6-4 TUGKAN YAZIYO TUGKANINI TOPİCİNDE TUGKAN 4-2 HAKAN YAZIYO NE BU HANGİSİ DOĞRU SÖLÜYO
HAMZA AÇ BENCE Bİ TANE DAHA FFC 8 KİŞİLİK YAPALIM HEMEN BENCE AÇ YA CANIMIZ SIKILIYO
SAOL HAMZAHAMZA AÇ BENCE Bİ TANE DAHA FFC 8 KİŞİLİK YAPALIM HEMEN BENCE AÇ YA CANIMIZ SIKILIYO
tamam kardeşim . madem istiyorsun açiyorum hemen ;)