Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 74 => Konuyu başlatan: Hamza - 31 Ocak 2007, 17:16:25
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 74 [ FFC 74 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
hamza
[email protected]
-
sony_harun
[email protected]
-
sihirbaz
[email protected]
-
Abdullah
[email protected]
-
ZAMANINDA GELMİŞİM ;)
KORSAN
[email protected]
-
Hoşgeldin beckham
-
hoş buldukkardeşim
-
masumtilki
[email protected]
sony aşk olsun ya hani benim kaydıda yaocaktın
-
SON 2 KAYİT BEKLİYORUZ
-
nurullahgs
[email protected]
-
Son bir kişi
-
burak
[email protected]
-
burak
[email protected]
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
hamza abi siteye bi geldik siteyi ateşledik yaw :D
-
hakan1989
[email protected]
-
Erman
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
YEDEKLERDEN BİRİNCİ SIRADASİN KARDEŞİM . HERHANGİ BİR KATİLİMCİMİZİN AYRİLMASİ DURUMUNDA İLK OLARAK SENİ ALACAĞİZ . İZLEMEDE KAL ;)
-
Erman
[email protected]
YEDEKELRDEN 2. SIRADASIN İZLEMEDE KAL
-
Turnuvamızı 12 kişilik yaptiğimiz takdirde bu arkadaşlarimizda dahil olabilecek . sizce 12 kişilik play off veya grup usulüne göre düzenleyelim mi ? ne dersiniz
-
Turnuvamızı 12 kişilik yaptiğimiz takdirde bu arkadaşlarimizda dahil olabilecek . sizce 12 kişilik play off veya grup usulüne göre düzenleyelim mi ? ne dersiniz
ii olur hamza ama finalde 3 kişi olucak oo ii deil
-
HAYIR YA 8 PLAY OF İYİ
-
ya gürkan kardeşim doru dirosn ben seni kayıt yapıcktım hatta abdullahıda kayıt yapcaktım bende açılmıştı site ama ben kayıtolduktan sonra ana sayfa dedim site gitti o yüzden kayıt edemedim kardeşim k.bakma ;)
-
ii olur hamza ama finalde 3 kişi olucak oo ii deil
evet, 12 kişilik play - off usulüne göre düzenlediğimiz takdirde finale 3 kişi kalmiş oluyor .
isterseniz grup usulüne göre düzenleyelim ?
-
12 kişilik yapalım hamza abi daha iyi olur 3 maç kazanıp şampıyon olam kolay iş yaw şampıyon olur 12 yi ikiye ayır 6 şarlı guruplu öyle uapalım ok öyle şampıyon olmak daha iyi olur ama sen bilirsin tabi
-
ya gürkan kardeşim doru dirosn ben seni kayıt yapıcktım hatta abdullahıda kayıt yapcaktım bende açılmıştı site ama ben kayıtolduktan sonra ana sayfa dedim site gitti o yüzden kayıt edemedim kardeşim k.bakma ;)
harun kardeşimin bir kabahati yok gürkan . bende kendi kaydimi zor yapabildim . sitemizde sunucu problemi vardi ve kayitlari açtiğim sirada sitemiz oldukça yavaşlamişti .
-
12 kişilik yapalım hamza abi daha iyi olur 3 maç kazanıp şampıyon olam kolay iş yaw şampıyon olur 12 yi ikiye ayır 6 şarlı guruplu öyle uapalım ok öyle şampıyon olmak daha iyi olur ama sen bilirsin tabi
benim için farketmez beckham . çoğunluk nasil isterse ona uyarim .
sanirim sen dün açtiğimiz ffc 71 deki gibi düzenleyelim diyorsun .
-
EGER YER VARSA BEN TEKRAR BURDAYIM... Yani 12 kisi bence fena fikir degil :D
Apocalypse.adeks <|2ea>
[email protected]
-
benim için farketmez beckham . çoğunluk nasil isterse ona uyarim .
sanirim sen dün açtiğimiz ffc 71 deki gibi düzenleyelim diyorsun .
fark etmez ama 12 yapak 11 oldu çünkü
-
12 yapalım arkadaşlar uzun zamandır hiç turnuvaya katılmıyodum iyi olur hem.ama yinede siz bilirsiniz.
-
ya beckham sen bi tanesin :D
-
ya beckham sen bi tanesin :D
tabi agam ama ben senin bi tanen değil manitanın bi tanesiyim :D
-
EGER YER VARSA BEN TEKRAR BURDAYIM... Yani 12 kisi bence fena fikir degil :D
Apocalypse.adeks <|2ea>
[email protected]
kayitlarimiz 11 ' i buldu .
isterseniz bir kayit daha bekleyip turnuvamızı 12 kişilik yapalim
ne dersiniz ?
-
hasanklkn
[email protected]
-
hamza ii olur ben bişi dicem nadir nbana msnedne siteye girmek istedini söledi hamzanın banı kaldırmsanı yani senin kaldırmanı rica edeior ne yapıcaksın haber beklior ona göre davrancanı söledi
-
hasan ile 12 kisi oldu :D
-
hasanklkn
[email protected]
KAYİTLARİMİZ 12 ' Yİ BULDU .
SİZCE SON DÖRT KAYDİ YEDEK KAYİT OLARAN NİTELENDİRİLİP TURNUVAMIZI 8 KİŞİLİK PLAY OFF USULÜNE GÖRE Mİ YAPALİM , YOKSA
12 KİŞİLİK VEYA 16 KİŞİLİK GRUP - PLAY OFF USULÜNE GÖRE Mİ DÜZENLEYELİM ?
BU KONUDA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM
-
hamza kardeşim 12 kişilte iyi ama isterlerse arkadaşlar 16 olur. düzen bakımından 16 iyi.
-
bence 12 kişi play of olsun
-
ewt 16 ii olr ama 4 kişi daha gelmesi lazm :D :D
-
hakanın dedigide ii olur 16 kişi adam buluruz bigsexide gelicek galiba
-
hamza kardeşim 12 kişilte iyi ama isterlerse arkadaşlar 16 olur. düzen bakımından 16 iyi.
bana kalırsada turnuvamızın daha düzenli olmasini istiyorsaniz en iyisi 16 kişilik play - off şeklinde yapmamiz . fakat çoğunluk nasil isterse ona uyarim
-
ewt 16 ii olr ama 4 kişi daha gelmesi lazm :D :D
tüm tanidiklariniza haber verin beyler . isterseniz 16 kişilik play off usulüne göre düzenleyelim turnuvamızı
-
Gfb_sero
[email protected]
16 olsun hmn adam bulim bende ;)
-
Gfb_sero
[email protected]
16 olsun hmn adam bulim bende ;)
sero ile beraber 13 olduk . isterseniz son 3 kişiyi daha bekleyip 16 kişilik play - off usulüne göre düzenleyelim turnuvamızı
ne dersiniz beyler ?
-
yarım saattir format tartışıyoz 12 olsun 16 yı bulmak uzun sürecek 12 olsun ya çok uzadı bu iş
-
:D:D Ben de varım
Beşiktaşlı EmRe
[email protected]
-
yarım saattir format tartışıyoz 12 olsun 16 yı bulmak uzun sürecek 12 olsun ya çok uzadı bu iş
isterseniz bu konuda bir anket açalim . katilimcilarimiz turnuva formatimiz konusunda ikiye bölündü
-
tamam 16 olsn hadi ben adam arıorm
-
14 olduk nolcak bende değiştirdim fikrimi en iyisi 16 yapak :D
-
:D:D Ben de varım
Beşiktaşlı EmRe
[email protected]
emre ile beraber 14 olduk .
16 kişilik yapiyorsak son 2 kişi
-
16 kişi :D süper olacak ;D
-
14 olduk nolcak bende değiştirdim fikrimi en iyisi 16 yapak :D
peki o halde 16 kişilik play - off usulüne göre yapalim ;)
son 2 kayit bekliyoruz
-
16 kişi oslun bende adam arıyom
-
16 kişi oslun bende adam arıyom
saol gürkan , tanidiğiniz tüm fifacilara haber verin ;)
-
16 kişi :D süper olacak ;D
kesinlikle , uzun zamandir bu şekilde ffc düzenlemiyorduk . oldukça zevkli bir turnuva olacağini düşünüyorum
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
Bi kişi daha geliyo beyler ;)
-
GELEN 1 KİŞİ VAR KAYIT AŞAMASINDA :D
-
kim geliyor :)
-
saol hamza inş güzel bi trunuva olur
-
mert961
[email protected]
-
Mert adında bi arkadaş aga. bide benim yiğen geldi onuda mı kayıt yaptırsak :D
-
mert961
[email protected]
KAYİTLARİMİZ 15 ' İ BULDU
SON 1 KİŞİ BEKLİYORUZ
-
aynı ipden oynamayacaksanız tabiki yaptır
-
sen bilirsin aga . oynamak istiyorsan gelsin . bekleriz :)
-
egee17
egee17@hot
-
HAMZA BEN İSİMLER VE MSN ADRESLERİ BÖLÜMÜNÜ AÇAYIM Bİ
-
anelka3049
[email protected]
-
ayni ipten oynamanizin herhangi bir sakıncası yok . yeğeninin maçini kendin oynamadiğin müddetçe kayit olabilir tabi ki :)
-
egee17
egee17@hot
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
bitiiiiiiiii
-
HAMZA BEN İSİMLER VE MSN ADRESLERİ BÖLÜMÜNÜ AÇAYIM Bİ
çok iyi olur kardeşim . saol ;)
-
biz 16 zor olur derken 17 de geldi :D
-
ayni ipten oynamanizin herhangi bir sakıncası yok . yeğeninin maçini kendin oynamadiğin müddetçe kayit olabilir tabi ki :)
Aga neyse kayıtlarda doldu zaten ama yok 20 kişi yapcaz diyosanız olsun :D :D
-
anelka3049
[email protected]
yedeklerden birinci siradasin kardeşim . herhangi bir katilimcimizin ayrılmasi durumunda ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
Aga bak 17 olduk benim yiğende gelsin 18 olurmu sizce güzel bi ffc organizasyonu yaparız hem ;)
-
hamza abi 32 kişilik flnmı yapsak :D ;D
-
Aga neyse kayıtlarda doldu zaten ama yok 20 kişi yapcaz diyosanız olsun :D :D
isterseniz turnuvamızı 32 kişilik play off usulüne göre düzenleyelim . böylece seronun yeğeni de kayit yaptirabilir :D
-
big sexy
[email protected]
(yer varsa)
-
Aga bak 17 olduk benim yiğende gelsin 18 olurmu sizce güzel bi ffc organizasyonu yaparız hem ;)
18 kişilik yaptiğimiz takdirde play off usulüne göre düzenleyemeyiz . fakat gruplu yapabiliriz o şekilde ?
ne dersiniz beyler , 18 kişilik yapalim mi ?
-
Neyse yeter bu kadr nerdeyse 128 kişi olacaz anasını :D
-
Batuhan_07
[email protected]
-
big sexy
[email protected]
(yer varsa)
18.kayitsin kardeşim :)
-
Aga 19 oldu işte daha ne :D :D
-
Batuhan_07
[email protected]
beyler nazar değmesin 19 olduk :D
-
Neyse yeter bu kadr nerdeyse 128 kişi olacaz anasını :D
yarım saat daha beklersek 128 kişilik ffc yapabiliriz :D
turnuvamıza kayit yaptiran tüm katilimcilarimizi 128 kişilik avrupa futbol şampiyonamıza bekliyorum
-
ya yeter ama 16 dedik hamza çek artık kuraları ya 1 sattir format belirleyemedik anasını satim ya
-
Beyler 20 olsun işte yiğende gelsin :D :D
-
ya yeter ama 16 dedik hamza çek artık kuraları ya 1 sattir format belirleyemedik anasını satim ya
sakin ol gürkancm . burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz . bu kadar aceleye gerek yok . zamanı gelince çekeceğim zaten ;)
-
Beyler 20 olsun işte yiğende gelsin :D :D
tamam aga seni mi kıracam :D 20 olsun :)
ama acele et . kayitlar oldukça hızlı ilerliyor
-
turnuva başlamıyomu hadi aslanlar. ;D :D ;)
-
hadi hamza abi saat geçiyoo
-
sakin ol gürkancm . burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz . bu kadar aceleye gerek yok . zamanı gelince çekeceğim zaten ;)
SIKTI AMA BEN 15 DAKKA YOKUM YATIP KAFA DİNLİCEM SİZ NAPARSANIZ YAPIN İSTİYOSANIZ 1500 KİŞİLİKYAPIN 15 DAKKA YOKUM HAMAÇİYİ MSNYİ KAPATTIM NAPCAKSANIZ YAPIN YA >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
turnuva başlamıyomu hadi aslanlar. ;D :D ;)
seronun yiğenini bekliyoruz :D
-
SIKTI AMA BEN 15 DAKKA YOKUM YATIP KAFA DİNLİCEM SİZ NAPARSANIZ YAPIN İSTİYOSANIZ 1500 KİŞİLİKYAPIN 15 DAKKA YOKUM HAMAÇİYİ MSNYİ KAPATTIM NAPCAKSANIZ YAPIN YA >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
neden bu kadar stres yaptiğini anlamiyorum kardeşim . burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz . yeterince zamanın yoksa turnuvamıza katilmayabilirsin . kimse seni burada zorla tutmuyor ;)
-
hadi hamza abi saat geçiyoo
sero , yiğenini kayit yapsana aga :D seni bekliyoruz :)
-
crazyboy
[email protected]
seronun yiğeni :D
-
Ya ne stres yapıyon kardeşim istemiyosan gidersin seni tutmuyoruz ama eğlenmek için budayız niye geriyosun ortamı
-
Ya ne stres yapıyon kardeşim istemiyosan gidersin seni tutmuyoruz ama eğlenmek için budayız niye geriyosun ortamı
YA SAAT GEÇİYO DİYE DİYOM BEN HEMEN 8 KİŞİLİK BAŞLASAYDIK ŞİMDİ FİNAL MAÇI OYNANIYO OLURDU YENİ FFC AÇARDIK DAHA ÇOK EĞLENİRDİK YALANMI
-
aha tamam serodan çektimiz yetmedi şimdi yigenide geldi hadi başlayak artık :D
-
kesinlikle katiliyorum . kimse seni burada zorla tutmuyor . istemeyen gider . isteyen kalır . sonuçta burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz ;)
-
Çekirdekten yetiştiriyorum olm ben bırakım siteyi şamp. serilerine o devam edicek :D :D
-
kesinlikle katiliyorum . kimse seni burada zorla tutmuyor . istemeyen gider . isteyen kalır . sonuçta burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz ;)
SAAT GEÇİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
arkadaşlar ortamı germeyelim. turnuvayı başlatın. sero da birşey demi yo digerleride. hadi sero sende herşeye bozulmay aa. np. ;D :D ;)
-
Çekirdekten yetiştiriyorum olm ben bırakım siteyi şamp. serilerine o devam edicek :D :D
olm kaç şampionlugun var söle bakalım bende 15 hehehe ;D ;D ;D
-
Lan sütoğlan bikere seninkilerin hepsi ffc bide gir bak bakalım kimin daha çok şampiyonluğu var hemde 32 kişilik lerde var olm çekirge seni :D :D
-
Lan sütoğlan bikere seninkilerin hepsi ffc bide gir bak bakalım kimin daha çok şampiyonluğu var hemde 32 kişilik lerde var olm çekirge seni :D :D
ya çocouk kaybol :D :D
ben ffclerde yer bulabiliorum ffc dışında 2 kez aktıalbildim normal trunuvalar dierlerine yetişmedim hemen dolmş kayıtlar yoska onalrda olrdm merak etme babacan ;D ;D
-
ee beyler eslesmeler?
-
hamza buralardamısn hadi kuraları beklioruz aga
-
ya çocouk kaybol :D :D
ben ffclerde yer bulabiliorum ffc dışında 2 kez aktıalbildim normal trunuvalar dierlerine yetişmedim hemen dolmş kayıtlar yoska onalrda olrdm merak etme babacan ;D ;D
Bırak bu işleri ffc güzeli :D :D :D :D
-
HAMZA ORDAYSAN CEVAP YAZ DELİRCEK MİLLET YA 8DEN ÇIKTIK 12 DEİDK 16 DEDİK ŞİMDİDE 20 DİYON YA ÇOĞUNLUK 16 İSTİYO SÜREKLİ ÇOĞUNLUĞUN DEDİĞİ OLSUN DİYODUN HADİ BAKALIM ÇOĞUNLUK 16 İSTİYO
-
HAMZAAAAA ÇEK ŞU KAHROLASI KURALARI
He low çek şu kuraları
-
yaaaaaa haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
hopeful
[email protected]
-
öncelikle hepinizden sizleri beklettiğim için özür diliyorum . az önce yemeğe gittim ve yemeğe gitmeden önce beckham kardeşime kuralari çekmesini söyledim . o da eşleşmeleri belirleyeceğini söyledi fakat geldiğimde halen kuralarin çekilmemiş olduğunu gördüm .
şimdi vakit kaybetmeden kuralari çekiyorum
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
;D ;D ;D ;D :D :D :) :) SİNİRDEN GÜLÜYORUM!!!
-
yedek olarak burdayım
harunakgul
[email protected]
-
yedek olarak burdayım
harunakgul
[email protected]
22. kayitsin kardeşim ,
yedeklerden 6 .siradasin :)
-
olsun burdayım :D