FİNAL YOLUNDA BAŞARILAR HERKESE KANIMCA SEROO ŞAMPİYON
FİNAL YOLUNDA BAŞARILAR HERKESE KANIMCA SEROO ŞAMPİYON
saol furkan , umarim bu sefer yanilirsin :)
gfb_safoo hamachı verır msıın?msn ekledım bklıorm snı.SAFO DİİL SERO
SERO BANA GÜVEN BEN ŞAMPİYON SERO DİYİNCE ŞAMPİYON OLUYOSUN GENE DOĞDU İÇİMEFİNAL YOLUNDA BAŞARILAR HERKESE KANIMCA SEROO ŞAMPİYON
Hamza her defasında sen yanlııyon len ama :D :D :D
harun , msne geliyorum kardeşim , iyi şanslar ;)oke saol sanda benklirom kardeşim
hamza msnedeyim aga msj at yapalım hemen
aç da kim doldurucak
hamza sen aç burda iddalı yorum ekibi var :D
hayıır ;D
yani bilmiyorum yapmaya çalışırım
hamza ağa ben 2. krallar ligindeyim ya 2. ligin fikstürü ne zaman açıklanacak?FİXTÜR BENDE YARIN KOYCAM SİTEYE
SERO BANA GÜVEN BEN ŞAMPİYON SERO DİYİNCE ŞAMPİYON OLUYOSUN GENE DOĞDU İÇİMEFİNAL YOLUNDA BAŞARILAR HERKESE KANIMCA SEROO ŞAMPİYON
Eyw. aga inş. kazanacam . Finale çıktım bile :D
GFB_SERO : 5 - 3 : BURAK_HAN
bende şimdi yaızordum kardeşim ewt çok güzel bir 120 dakkaydı saol maç için hamza krallar liginin skor tahmin bölümü bana ait olsn istersen
ödüllü ligde son 4 haftadır fşn ben yapırodm ztaen
ben başka turnuva maçındayım gelince hem hamza hem harun senle maçımız var
tamam hamza bende öle yapmayı düşnüordm zaten tabi ilginelrim ne demek bizim sitemiz burası yorumlarımıda yapıcam ama sizde yapın tek bırakmayın beni :D :Dbende şimdi yaızordum kardeşim ewt çok güzel bir 120 dakkaydı saol maç için hamza krallar liginin skor tahmin bölümü bana ait olsn istersen
tamam kardeşim , ilgilendiğin için teşekkür ederim . ikinci krallar ligi skor tahmin bölümü sana ait . yalniz , skor tahmin topiclerini açarken ilk mesajinda soruyu sorup diğer mesajinda tahminde bulunursan daha iyi olur . şimdiden saol kardeşim . kolay gelsin
tamam hamza bende öle yapmayı düşnüordm zaten tabi ilginelrim ne demek bizim sitemiz burası yorumlarımıda yapıcam ama sizde yapın tek bırakmayın beni :D :Dbende şimdi yaızordum kardeşim ewt çok güzel bir 120 dakkaydı saol maç için hamza krallar liginin skor tahmin bölümü bana ait olsn istersen
tamam kardeşim , ilgilendiğin için teşekkür ederim . ikinci krallar ligi skor tahmin bölümü sana ait . yalniz , skor tahmin topiclerini açarken ilk mesajinda soruyu sorup diğer mesajinda tahminde bulunursan daha iyi olur . şimdiden saol kardeşim . kolay gelsin
ok hamza saol aga 2.haftayı açıklamamışsınki ama açıklayınca ordaki maçları yorum köşeşine taşaırm ama şu anda 1.haftadayıztamam hamza bende öle yapmayı düşnüordm zaten tabi ilginelrim ne demek bizim sitemiz burası yorumlarımıda yapıcam ama sizde yapın tek bırakmayın beni :D :Dbende şimdi yaızordum kardeşim ewt çok güzel bir 120 dakkaydı saol maç için hamza krallar liginin skor tahmin bölümü bana ait olsn istersen
eywallah kardeşim . her hafta düzenli olarak tahminlerimi yapacağim . her şey için teşekkür ederim
ok hamza saol aga 2.haftayı açıklamamışsınki ama açıklayınca ordaki maçları yorum köşeşine taşaırm ama şu anda 1.haftadayıztamam hamza bende öle yapmayı düşnüordm zaten tabi ilginelrim ne demek bizim sitemiz burası yorumlarımıda yapıcam ama sizde yapın tek bırakmayın beni :D :Dbende şimdi yaızordum kardeşim ewt çok güzel bir 120 dakkaydı saol maç için hamza krallar liginin skor tahmin bölümü bana ait olsn istersen
eywallah kardeşim . her hafta düzenli olarak tahminlerimi yapacağim . her şey için teşekkür ederim
harun fixtürü ben yapıyorum skor tahmini sen oke?
harun fixtürü ben yapıyorum skor tahmini sen oke?ha anladım neyse ben 1.krallar liginin yorum köesini yapıcamı sandım :Dama neyse 2.ligmiş o da güzel onuda yaparız tamam 2.krallar liginin yorumları bana ait furkan kardeş tamam ayarlarız ikimiz sen fisktür ben yorum ;)
furkan fikstür hazırsa şimdi koysan olmazmı?malesef hazır değil şuan dersaneye gitmekle meşgulüm gelince yapıcam