Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 74 => Konuyu başlatan: HaruN - 31 Ocak 2007, 23:42:54
-
SİZCE FFC 74 ŞAMPİYONU KİM OLUR
SERO MU YOKSA HARUN MU ?
OYLARİNİZİN YANİNDA YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
-
zor maç olacak fakat seroyu bir adım önde görüyorum
-
Bende kendimi öle görüyom ama harunda seyrantepe balı var ondan belli olmaz :D :D
-
Bende kendimi öle görüyom ama harunda seyrantepe balı var ondan belli olmaz :D :D
lan olm sende sefaköybalı var lan :D :D :D
harun favori ama sero yenersede sürpriz olmaz
deil olur çünki :D :D :D :D
-
Ya harun sen git yat uyu saçmlamaya başladın olm :D :D
-
Ya harun sen git yat uyu saçmlamaya başladın olm :D :D
olm canım uyumak istemior yarın dersahanede yok sabah rahat rahat uyucam 1.5 hafta tatil hertrülü fifa organizsyona açıgım beyler ;D ;D
ballı şey seni olm finalde yicen farkı düşün :D :D :D
-
tamam panik yok işimdeki ses harun diyo ama kalbim sero dan yana iki arada bi derede kaldım bu yüzden oy vermiyorum
-
tamam panik yok işimdeki ses harun diyo ama kalbim sero dan yana iki arada bi derede kaldım bu yüzden oy vermiyorum
içindeki sesi dinle olm bana ver oyunu :D :D :D boş bırakma yazıktır :D :D
-
iyi madem içimeden kuvvetli bi his bu oy için pişan olucaksın diyo ama neyse veriyim bari
-
Kalbininin sesini dinle aga herzmn kalbine güven sen :D :D
-
iyi madem içimeden kuvvetli bi his bu oy için pişan olucaksın diyo ama neyse veriyim bari
olm verme o zaman sorumluluk kabul etmem :D :D
-
yok kalbini boşver içindeki sese kulak ver olm sero çocugun beynini yıkama lan :D :D :D
-
yok kalbini boşver içindeki sese kulak ver olm sero çocugun beynini yıkama lan :D :D :D
Ya furkan içindeki sesin a.q dutma ver lan bana oyunu :D :D :D
-
sero şimdi yapakmı lan sana ii geceler öpücügü olur :D :D :D
-
seroo çok fena alır :D ;D
-
sero şimdi yapakmı lan sana ii geceler öpücügü olur :D :D :D
Evet güzel bi öpücük oldu ama bana değil sana oldu güzelim :D :D
Amett kanka bana güvendin boşa çıkmadı ex kankam benim :D :D
-
ya bırak sero son dakka 87.3.3 yaptın 90.4.3 böle adaletin a.q
-
La sie yemeseydin a.q banane ezik çocuk :D :D :D
-
La sie yemeseydin a.q banane ezik çocuk :D :D :D
tamam abi kızma :D :D
-
neyse sero tarafından öpüldüm güzel bi ii geceler öpücügü oldu herkese ii geceler sero sana kötü geceler a.q inş gözüne uyku fln girmez a.q :D :D
-
neyse sero tarafından öpüldüm güzel bi ii geceler öpücügü oldu herkese ii geceler sero sana kötü geceler a.q inş gözüne uyku fln girmez a.q :D :D
Senin ben a.q uykum gelmiyo lan sat 1.30 odlu :D :D
-
ben kalbime güvencektim kardeşim o saatlerde içimdeki ses saçmalamaya başladı oyumu haruna verdiydim
-
Dedim aga sana kalbini dinlicen hep içindeki sesin a.q dedim ama dinlemedin :D :D :D