Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 75 => Konuyu başlatan: яєαρєя - 01 Şubat 2007, 13:28:09
-
OYUNSİTENİZ 74. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP [ FFC 74 ] TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT:74. FFC TURNUVALARINA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR
-
tüm katılımcılara basarılar dılıyorum
-
tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum . malesef bu ffc ye katilamiyacağim . az sonra çıkmam gerekiyor . turnuva reaper ve furkan kardeşlerime emanet . hepinize iyi eğlenceler ;)
-
Kuralr Ne Zaman Çekilir Acaba ...!
-
Kuralr Ne Zaman Çekilir Acaba ...!
kayitlarimiz dolar dolmaz yetkili arkadaşlarimiz tarafindan çekilecektir kardeşim . bir yere ayrılmayin ;)
-
kayıtlar dolar dolmaz ben cekıcem kardesım merak etme
-
hamza bana msnden ulassana sana acııl bısı solıcem cok acıl
-
hamza bana msnden ulassana sana acııl bısı solıcem cok acıl
tamam kardeşim , geliyorum ;)
-
hamza unutma ban 30 rep verecen oke
-
hamza unutma ban 30 rep verecen oke
REAPER BEN ÇEKİM Mİ?
-
oke sen cek farketmez
-
hamza metehanda ffc ye katılcakmış ama hosat adıandan banlaı oldugu için giremiromş diorki msneden bana ulaşsın abim yüznden bende giremirom dior yada nroamlban yaspınki bende katılabliyim dior
-
furkan hadi cektın mı kuraları yoksa ben mi cekeyım
-
REAPER METE DE KATILCAKMIŞ ONU YEDEK Mİ YAPALIM YOKSA 10 YA DA 12 KİŞİLİK Mİ YAPALIM METE YEDEK OLSUN DERSENİZ ÇEKİYORUM KURALARI
-
8 kişi yeter cek hadı kuraları
-
mete bundan sonrakı ffc ye katılır
-
OK ÇEKTİM YAYINLIYORUM
-
REAPER HAMAÇİ AĞI KUR YAYINLIYORUM ŞUAN HERKESİ TOPLA ORDA
-
hamachi ağına gerenk yok herkes bulur birbirini sadece burda sohbet topıcınde toplanın
-
evet hadi beyler reaper senmi çekion kuralrı
-
yok harun furkanı beklıyoruz yayılıcakmış şimdi
-
KURALAR BELLİ OLDU HERKESE BAŞARILAR