Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Just4kiLL - 01 Şubat 2007, 17:16:01
-
arkadaşlar bi radyo kurdu yakın ark. ve sohbet odasıda kurdu henüz açılmadı ama şimdi bnm derdim bu sohbet odasında KÜFÜR Ü nasıl engelliyecez arkadaşlar çok önemli ltfn yardım edin. KÜFÜR yazmalarını nasıl engeliycek.
bana sordu bende ilk olarak size sordum. .
-
ozan kardeş küfrü engelleyebileceğinizi sanmıyorum ama en azından siteye bildiğiniz tanıdığınız insanları davet edebilir veya muhabbetini bildiğiniz insanları çağırabilirsiniz aklıma başka bişey gelmio bu konuda ;)
-
bence bırısı sureklı gozlemlesın ve kufur eden oldugunda yakalasın yada bi program var ama bulabılırmısınız bılmem ben gecen sene kullandım adını unuttum programa yazdıgın kelımelerı duydugunda tespıt ettıgınde onları biiiiiip şeklınde geçiyo :D
-
chat odalarında botlar oluyo.küfür botu falan.ama nasıl işlediğini bilmem.
-
biraz araştırdım snippet ler falan var ama onlarıda nasıl kullanıcagımı bilmiyorum :)
-
bugranın dediği gibi küfür bokları var oraya küfürleri yazıyorsun o yazdıkların arasında biri yazarsa direk sohbet hattından atıyor onu sende ense :D ;D
-
la mal küfür boku deil küfür botu senin türkçeni ...
-
küfür boku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
adam küfür boku yazmış bakıp bakıp gülüyom sabahtan beri
-
:D :D :D
-
küfür boku ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D hahahahahaha ;D ;D ;D
-
hay aq :D yanlış yazmışım :D :D