hamza kardeş 1 sn msneye gerismn
çok acil
lows burda ilk iki mi çıkıyo
bu arada herkese başarılar
ALKIŞ ALKIŞŞ ;D ;D HERKESE BAŞARILAR!!
lows burda ilk iki mi çıkıyo
bu arada herkese başarılar
evet aga , ilk 2 bir üst tura çıkıyor ;)
hadi aptullah ekledim ac msn i
yada ekle bu agı harunakgul123 şifre 123
ağ adını kabul etmedi kardeş başka ağ veraga msnede knşsanız yaw :D :D
walla furkan da yok haloda yok abi işte bu kadr çok bekelrseniz daha güzel olsn die daha kötü olur bakın adamlar yok şimdi napcıaz yaw hükmenmi yedek varmı bari
A GRUBU:tebrık ederım reaper
REAPER 4-3 BESIKTASLI_EMRE
A GRUBU:hayret maç skoru yazıdlı :D :D :D
REAPER 4-3 BESIKTASLI_EMRE
eyvallah saol safak ergın bak dostum geldın geldın gelmedın yazarım hukmen sıszımı beklıcem be msn acık hamachı acık cevap vermıo adam bole seymı olur zaten boku cıktı turnuvanınsana katılıorm reapre suyu çıktı turnavnın bendede furkan ile halo yok yaw
hamza 4 - 2 abdullah
ellerine sağlik abdullah , harika maçti ;)
hamza msn deyim yolla bi yazı yapalım macı
KRAL TEKİRDAĞLI BENDE YAZAM AGA O SÖZÜ SÜPERMİŞ
yaz hemşo yazKRAL TEKİRDAĞLI BENDE YAZAM AGA O SÖZÜ SÜPERMİŞ
hamza msn de bişiler yazdım geldimi ?
arkadaşlar benim acilen çıkmam gerekiyor . turnuva reaper kardeşime emanet . size iyi eğlenceler .
furkan kirik kardes buralarda mı acaba şimdi harunla gircektim yemege gitti ben burdayımmtamam kardeş herkesten özür diliyorum harun bekle sen de 5 dk sonra geliyorum ilk kim var sırada??
BİG SEXY:5-2:SAFAKbig sizin grupta kim önde sıralama yapsana bi?
sony_harun:7 furkan:3
SİHİRBAZ 6 - 1 SİR.SAFAK
BİG SEXY:5-2:SAFAKbıg aga mactan cıktın daha gozukmedın nereye gıttın bırde mac scoru 4.2 aga avaraj onemlı olsa ses cıkarmam ama yanı :D
beşiktaşlı emre 3 - 4 reaper
ergin 0 - 7 beşiktaşlı emre
reaper 1 - 3 ergin
20 dk oynayınca bağlantı koptu ve ben o süreye kadar 1-0 öndeydim sonra maçı yaınca 4-2 idi toplamda 5-2 anladınmı?BİG SEXY:5-2:SAFAKbıg aga mactan cıktın daha gozukmedın nereye gıttın bırde mac scoru 4.2 aga avaraj onemlı olsa ses cıkarmam ama yanı :D
aga ffc daha yeni başlıyo :Dbencede :D :D
sabaha kdr burdayız ffc gece versiyonu ;D
sero sen ayarla kardeşim yoksab unun biticegi yok yeni adamalr felan alaım bi şeklide devam edlim sen enn ii şekilde ayarlarsın aga
sero sen ayarla kardeşim yoksab unun biticegi yok yeni adamalr felan alaım bi şeklide devam edlim sen enn ii şekilde ayarlarsın aga
Tamam kardeşim 8 kişiyi şimdi çıakrtıp yazıyorum ;)
tamam aga beklioruzsero sen ayarla kardeşim yoksab unun biticegi yok yeni adamalr felan alaım bi şeklide devam edlim sen enn ii şekilde ayarlarsın aga
Tamam kardeşim 8 kişiyi şimdi çıakrtıp yazıyorum ;)