sir safak senin yerine benim olmam lazım
ben burdayım arkadaslar
aslında bole olmaz ama nese bı oyun ıcın tartısmaya gerek yok kalp kırmaya gerek yok hepınıze basarılar dılerım ;)sir safak senin yerine benim olmam lazım
Kardeşim seni msnde görmeyince yoksun sandım şimdi puanında senin yüksek olduğu için seni çıkarıyorum k.bakma şafak ;)
SİHİRBAZ 6 - 5 SONY_HARUN Şu ana kdr oynadığım en zevkli maçtı eline sağlık harun ;)saol kardeşim benimde ;) olan elime oldu yaw ne yumruktu o :D :D
SİHİRBAZ 6 - 5 SONY_HARUN Şu ana kdr oynadığım en zevkli maçtı eline sağlık harun ;)
böyle olmazda nasıl olur kardeşim açık konuş grupta 0 çektin bide çeyrek finaldemi oynayacaksın?aslında bole olmaz ama nese bı oyun ıcın tartısmaya gerek yok kalp kırmaya gerek yok hepınıze basarılar dılerım ;)sir safak senin yerine benim olmam lazım
Kardeşim seni msnde görmeyince yoksun sandım şimdi puanında senin yüksek olduğu için seni çıkarıyorum k.bakma şafak ;)
SİHİRBAZ 6 - 5 SONY_HARUN Şu ana kdr oynadığım en zevkli maçtı eline sağlık harun ;)saol kardeşim benimde ;) olan elime oldu yaw ne yumruktu o :D :D
big sexy 4 - 2 beşiktaşlı emreson dakkada 5.yi yiyodun dua et :D :D :D
Kaç saat bekledik, beklediğimize dee deymedi >:( ben böyle şansın dk 80 e kadar 2-1 yeniyorum 80 den sora 4-2 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Çook sinirliyim big lütfen konuşma ok :o :( >:(abi sende rahat ol saat 6 dan beri ffc yi beklediniz bakın bana 8 den beri rahat rahat dizimi seyrettim şimdide yarı finaldeyim :D :D
ben geldim beyler , olmayan biri olursa yerine girebilirim . sizden haber bekliyorumağa nerdesin forumlar arası eşleşmeleriyle ilgili hiç konuşmadın.bestfifa özel mesaj gönderdi bişeyler yazsana o konuya..
ben geldim beyler , olmayan biri olursa yerine girebilirim . sizden haber bekliyorumağa nerdesin forumlar arası eşleşmeleriyle ilgili hiç konuşmadın.bestfifa özel mesaj gönderdi bişeyler yazsana o konuya..