niye çıktın lan big gel dwm edicez hama kapandıbenim adımı ağzına alma >:( >:(
GFB_SERO: 1 RESPECTMARE : 5sero ne oldu lan uhahhahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D
GFB_SERO: 1 RESPECTMARE : 5sero ne oldu lan uhahhahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D
fark yemiş :D :D :D
tabi olabilir kızma kanka :D :D :DGFB_SERO: 1 RESPECTMARE : 5sero ne oldu lan uhahhahah ;D ;D ;D ;D ;D ;D
fark yemiş :D :D :D
Olamaz mı kardeşim alla alla ya
BİG SEXY:5-3:SİHİRBAZ
HAMZA ABİ MSNE GELSENE Bİ ÇOK ACİL
:D :D :D :D :D :D :D :Dsihirbaz kızma olm ne istiorsunuz bu big den :D :D :D :D :D :DBİG SEXY:5-3:SİHİRBAZ
daha dwm edicez hemen yazmışsın skoru kız gibisin aynı o küfür sana az bile öle attığın dandik bi golü her açıdan izletirsen küfürde yersin dayakta kıl herif
ya beyler bi bakın lütfen http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0aga geliorm msjların merak etme ama okumak isteyene gelir bana geldi mesela :D
benim mesajlarım geliyo dimi ya bide gelmiyosa boş boşuna uğraşmış olmayalım :D
hamza abicim lütfen msnye gel ya ocağına düştüm hamza lütfen agam bak bi eşşeklik ettim pişmanım agam :( :( :'( :'(
ah agam ah bi eşşeklik ettim :( :( :( :( :(ya beyler bi bakın lütfen http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0aga geliorm msjların merak etme ama okumak isteyene gelir bana geldi mesela :D
hamza abicim lütfen msnye gel ya ocağına düştüm hamza lütfen agam bak bi eşşeklik ettim pişmanım agam :( :( :'( :'(
:D :D :D :D :D :D :D :Dsihirbaz kızma olm ne istiorsunuz bu big den :D :D :D :D :D :DBİG SEXY:5-3:SİHİRBAZ
daha dwm edicez hemen yazmışsın skoru kız gibisin aynı o küfür sana az bile öle attığın dandik bi golü her açıdan izletirsen küfürde yersin dayakta kıl herif
bırak kızsınlar bakalım:D :D :D :D :D :D :D :Dsihirbaz kızma olm ne istiorsunuz bu big den :D :D :D :D :D :DBİG SEXY:5-3:SİHİRBAZ
ah agam ah bi eşşeklik ettim :( :( :( :( :(ya beyler bi bakın lütfen http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0aga geliorm msjların merak etme ama okumak isteyene gelir bana geldi mesela :D
beni affedin beyler bu big hariç herkes affetsin lütfen beni sihirbaz senlede bi kavgam vardı sendende özür dileim big hariç herkesten özür dilerim
MASUMTİLKİ AGAM MASUMTİLKİ AHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHH :( :( :(ah agam ah bi eşşeklik ettim :( :( :( :( :(ya beyler bi bakın lütfen http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0aga geliorm msjların merak etme ama okumak isteyene gelir bana geldi mesela :D
beni affedin beyler bu big hariç herkes affetsin lütfen beni sihirbaz senlede bi kavgam vardı sendende özür dileim big hariç herkesten özür dilerim
aga eski nikin neydi hatırlamıyorum ama önemli deil bende bu sitede big hariç herkesi affederim
ah canım küfür ettinde öldüm geberdim.ne var bende sana ederim ama senin gibi dengesiz değilim.tilki sende bırak bana laf sokmayı kaç kere özür diledin benden affetmedim diye şimdi zeytinyağı gibi üste çıkma >:(:D :D :D :D :D :D :D :Dsihirbaz kızma olm ne istiorsunuz bu big den :D :D :D :D :D :DBİG SEXY:5-3:SİHİRBAZ
ben bişey istemiorum aga adamı bi kere ffcden hükmen elediler die bana kıl gidiyo her maçta bi gıcıklık yapıyo bu maçtada yaptı sinirlerimi bozdu ve küfürü yedi şimdi çocuk gibi şikayet ediyodur hamzaya
sihirbaz kanka koptum ya olm adammı öldürdü big :D :D :Dah agam ah bi eşşeklik ettim :( :( :( :( :(ya beyler bi bakın lütfen http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0aga geliorm msjların merak etme ama okumak isteyene gelir bana geldi mesela :D
aga eski nikin neydi hatırlamıyorum ama önemli deil bende bu sitede big hariç herkesi affederim
yaw sus herkesle kawgalısın allahtan seviyelisin he delikanlı deilsin velasilikelam ne oldu hamzaya şikayetmi ettin beni gel senle maçımız bitmedi bala gol atıp izletmesi kolay tabibak kardeşim sana son cevabım şu.adam olana adam gibi davranırım.ben tilkiye durduk yere bişey yaptımmı,geldi kendi kendine bana sataştı bu bir.ikincisi senle bi alıp vermediğim yok.geçen gün mal diyen sendin.maçı yaptık yendin sonra çok zevk aldım maçtan vs diyerek tahrik ettin.bu maçta maç 4-2 giderken orta sahadan gol attın ve onu 10 kere gösterdin.ben çıkıp anana küfür etmedim ondan önce yaptığın hakaretlerde olduğu gibi sana cevap vermedim.sonra ben 5. golü atınca ben izlettirdim ama sen kendine hakim olamayıp anama küfür ettin.ben tilkiyi bile beni küçük düşürüp kendi mesajımın bölümünde gerizekalı gerikafalı yazıp kendi ağzından benim adıma özür dileyip bunları yazdığı için affetmedim.anama küfür edenle dandik bir oyun yüzünden muhattap olamam.şimdi konuşun arkamdan...