tüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorum
ERDOĞAN KARDEŞ TARİH NEDİREYW. KARDEŞİM UYARDIĞIN İÇİN SAOL TARİHİ BELİRTTİM SON GÜN 5 ŞUBAT PAZARTESİ GECESİ 23:59 DUR ;D ;D
TÜM KATILIMCILARIMIZA TURNUVADA BAŞARILAR DİLERİMOK KARDEŞ DİŞLİ Bİ GURUBA DÜŞMÜŞÜM SONUNCU OLURUM ARTIK :D :D :DERDOĞAN KARDEŞ TARİH NEDİREYW. KARDEŞİM UYARDIĞIN İÇİN SAOL TARİHİ BELİRTTİM SON GÜN 5 ŞUBAT PAZARTESİ GECESİ 23:59 DUR ;D ;D
aga biraz dişli olsun ole bi kişi kalırsa olmaz ;D ;D ;D
aga biraz dişli olsun ole bi kişi kalırsa olmaz ;D ;D ;D
DARK KARDEŞİM GRUBUMA DÜŞTÜN ;D ;D ;D NELER DÜŞÜNÜYORSUN ??? ;D
DARK KARDEŞİM GRUBUMA DÜŞTÜN ;D ;D ;D NELER DÜŞÜNÜYORSUN ??? ;D
DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ ŞEY YOK ELİMDEN GELENİ YAPICAM HEHEHEHEH SAĞLIK OLSUN MAÇIN FAVORİSİ SENSİN :D
selam...zor gruba düşmüşüm,arkadaşlara başarılar..eşleşmelerde iki kiş de aynı takımı seçebilir mi arkadaşlar?herhalde olur kanımca...
agalar uclu dort grup yapabiliriz bi kişi dahakaydolursaDOSTUM GURUP AÇMAYA GEREK YOK GURUPLARA Bİ ADAM DAHA ATIVER
lige ilgi gösteren pek olmucak galiba bu gidişle :D :D :D
yok aga dier turlu daha zevkli olur ;D ;D
DORDUNCU GRUBA SON KATILIMCIYI BULUP HER GRUPTAN Bİ KİŞİ ÇIKARTALIM ;D ;Dyok aga dier turlu daha zevkli olur ;D ;D
EWET 4 GRUP DAHA GÜZEL OLUR KANKA ;D ;D ;D
DORDUNCU GRUBA SON KATILIMCIYI BULUP HER GRUPTAN Bİ KİŞİ ÇIKARTALIM ;D ;Dyok aga dier turlu daha zevkli olur ;D ;D
yapma yaw oldurduk mu :( :( :(napalımmm ;D ;D ;D onerilere açığızDORDUNCU GRUBA SON KATILIMCIYI BULUP HER GRUPTAN Bİ KİŞİ ÇIKARTALIM ;D ;Dyok aga dier turlu daha zevkli olur ;D ;D
YOK BE KANKA VUR DEDİK ÖLDÜRDÜN ;D ;D ;D
yapma yaw oldurduk mu :( :( :(napalımmm ;D ;D ;D onerilere açığızDORDUNCU GRUBA SON KATILIMCIYI BULUP HER GRUPTAN Bİ KİŞİ ÇIKARTALIM ;D ;Dyok aga dier turlu daha zevkli olur ;D ;D
YOK BE KANKA VUR DEDİK ÖLDÜRDÜN ;D ;D ;D
şimdi nasıl oldu kac kısı tur gececek...en ıyısı her gruptan 2 kısı...1.cilerle 2cıler eslesır ceyrek fınalde..
nickimi yamuk yazmışsın ama idare etcez artık :DAYIP ETTİN AGA DÜZELTTİM AKLIMDA TUTAMADIM KUSURA BAKMA YAW ;) ;)
nickimi yamuk yazmışsın ama idare etcez artık :DAYIP ETTİN AGA DÜZELTTİM AKLIMDA TUTAMADIM KUSURA BAKMA YAW ;) ;)
yok aga değilim galiba ;D ;Dnickimi yamuk yazmışsın ama idare etcez artık :DAYIP ETTİN AGA DÜZELTTİM AKLIMDA TUTAMADIM KUSURA BAKMA YAW ;) ;)
ERDOĞAN AŞIKMISIN KARDEŞİM YAW ;D ;D ;D
yok aga değilim galiba ;D ;Dnickimi yamuk yazmışsın ama idare etcez artık :DAYIP ETTİN AGA DÜZELTTİM AKLIMDA TUTAMADIM KUSURA BAKMA YAW ;) ;)
ERDOĞAN AŞIKMISIN KARDEŞİM YAW ;D ;D ;D
şimdi nasıl oldu kac kısı tur gececek...en ıyısı her gruptan 2 kısı...1.cilerle 2cıler eslesır ceyrek fınalde..
HAYIR KARDEŞ HER GRUBUN İLK İKİSİ ÇIKCAK ÇEYREK FİNALDEN DEVAM ETCEZ SONRA ;D ;D ;D
YANİ UMARIM BÖYLE OLCAK ;D ;D ;D ;D
hamza aga sen editle ya ben yokum zaten turnuvada sizin fikirleriniz onemli
12 den 8 e
8 den 4 e
4 den 2ye
2 den şampiyona düşsün istiyosunuz galiba
;D ;D ;D
ole yapalım isterseniz
şimdilik b grubundaki arkadaşlara söylüyorum.'' hiç şansınız yok'' ;D
daha sonra diğer arkadaşlara da sıra gelecek ;D ;D ;D
ultrAslan41
ultrAslan41
ah be kardeşim ne kadar iddalı konusuyorsun böle sonun hüsran olmasın ;)
noluyo agalar bilmediğimiz bişey mi varrşimdilik b grubundaki arkadaşlara söylüyorum.'' hiç şansınız yok'' ;D
ultrAslan41
ah be kardeşim ne kadar iddalı konusuyorsun böle sonun hüsran olmasın ;)
EVET KARDEŞ İDDAA LI KONUŞMAK İYİ OLMUYOR HE BENDEN SÖLEMESİ ;D ;D ;D
ultrAslan41
ultrAslan41
ya o kadar mesaj olmuş bi kişli sonuç yazmamış sonuçları yazın arkadaşlar >:( >:( >:(KİMSE GİRMEDİ O SÜREYİ UZAT EN İYİSİ 5 ŞUBATI GEÇECEK BU GİDİŞLE ;D ;D ;D
ya o kadar mesaj olmuş bi kişli sonuç yazmamış sonuçları yazın arkadaşlar >:( >:( >:(KİMSE GİRMEDİ O SÜREYİ UZAT EN İYİSİ 5 ŞUBATI GEÇECEK BU GİDİŞLE ;D ;D ;D
EWET BEYLER C GRUBU MAÇ SONUÇLARI ;
MAS 3-1 GANYAN
GANYAN 1-1 MAS
DARK 1-2 MAS
MAS 2-1 DARK
DARK 2-0 GANYAN
GANYAN 1-1 DARK
SONUÇLAR BÖYLEDİR...DUYURULUR :P :P :P
bari toplam puan olarakda yazim ;) kolay anlaşılsın
MAS 10 DARK 4 GANYAN 2 PUANLA TAMAMLADI
AKYOLLU : 0 TACSIZ : 3
TACSIZ :2 AKYOLLU : 2
DİĞER MAC BU SEKİLDE TAMAMLANMIŞTIR
TEBRİKLER TACSIZ
bari toplam puan olarakda yazim ;) kolay anlaşılsın
MAS 10 DARK 4 GANYAN 2 PUANLA TAMAMLADI
HADİ YİNE İYİSİN DARK ;D :P ;D
AKYOLLU : 0 TACSIZ : 3
TACSIZ :2 AKYOLLU : 2
DİĞER MAC BU SEKİLDE TAMAMLANMIŞTIR
TEBRİKLER TACSIZ
ikinzede tebrikler ama akyollu kardeş sen nasıl yenildin beeee
d gurubu.....tebrikler kardeşim ;)
ultrahuseyin:5 behcet:1
behcet:4 ultrahuseyin:2
yaw arkadaş ben maçların ne zaman ne şekilde oynanacağını anlamadım ki.HERKES kendi kafasına göremi oynuyo yani.bunun belli bi zamanı yok muydu adam akıllı bi tarih fikstürü olsaydı kaçırmazdım.elenmişim, olsun varsın.gerçi hamachide pes4ultralig ağında bulunan arkadaşlardan beni yenen çıkmadı daha,kaçırmam sizin için iyi olmuş. ;D kendine güvenen varsa dostluk maçı yapabiliriz ancak. açık olduğumda tabi.
hadi ya açık olunca mı?
adam burda bence laf sokuyo gibi geldi bana :) dark arkadaşımız anlamadı sanırırm :D:D:Dhadi ya açık olunca mı?
:D :D :D :D :D :D
ewet biraz gariblik var kendi hatasını görmüş tekrar yazması bildiğini gösterio ama komik geldi bana ondan güldüm ;)adam burda bence laf sokuyo gibi geldi bana :) dark arkadaşımız anlamadı sanırırm :D:D:Dhadi ya açık olunca mı?
:D :D :D :D :D :D