offf ya sony_haruna düşmüşüm :(üzülme adas bu ffc de ya sen yada ben sampıon olucaz mera etme sampion harun olsnda sende olsan farketmez bende harunuz nasılsa :D :D :D :D
haklısın kardeş :D hamachiye bak bişiler ayzdım yapalım hjemen macıofff ya sony_haruna düşmüşüm :(üzülme adas bu ffc de ya sen yada ben sampıon olucaz mera etme sampion harun olsnda sende olsan farketmez bende harunuz nasılsa :D :D :D :D
HAMZA KARDES BEN BURDAYIM NEDEN GÖRMÜYOSUN HAYRET YANİ DÜNDE BÖLE OLDUU
EGER GİRERSENİZ HAKSIZLIK OLUR CÜNKÜ BURDA BEN VARIM
biz girdik şafakla
hamza abi msne gelsene bi..biz girdik şafakla
birinci turda elenmene rağmen hiç sesini çıkarmadan safak kardeşimle bu maçi oynaman beni oldukça şaşirtti kardeşim . keşke daha önceden uyarsaydin bizi . bu oyunu oynasaniz bile skor geçerli olmayacaktir
bilginize
tamam yanlışlık olabilir bunu anlıyorumda sihirbaz karesimiz ben safaklara girerim diyo bunu da anlamadım
hakan1989 4-3 furkan
hamza abi msne gelsene bi..biz girdik şafakla
birinci turda elenmene rağmen hiç sesini çıkarmadan safak kardeşimle bu maçi oynaman beni oldukça şaşirtti kardeşim . keşke daha önceden uyarsaydin bizi . bu oyunu oynasaniz bile skor geçerli olmayacaktir
bilginize
hakan1989 4-3 furkanabi ben böyle rezillik görmedim uzatmalar 1 dakika dedi oyun 90 + da 3-2 öne geçtim ardından arkadaş en az 3 atak yaptı fakan top bana geçer geçmez oyun bitti nasıl bi olaysa o bidakka gercekte 5 dakka falan sürdü düşünün yani
hakan1989 4-3 furkanabi ben böyle rezillik görmedim uzatmalar 1 dakika dedi oyun 90 + da 3-2 öne geçtim ardından arkadaş en az 3 atak yaptı fakan top bana geçer geçmez oyun bitti nasıl bi olaysa o bidakka gercekte 5 dakka falan sürdü düşünün yani
tebrik ederim kardeşim
79 var mı bugün ben şimdi çıkıcam büyük ihtimalle katılamam ama olsun kalbim sizinle ;Dhakan1989 4-3 furkanabi ben böyle rezillik görmedim uzatmalar 1 dakika dedi oyun 90 + da 3-2 öne geçtim ardından arkadaş en az 3 atak yaptı fakan top bana geçer geçmez oyun bitti nasıl bi olaysa o bidakka gercekte 5 dakka falan sürdü düşünün yani
tebrik ederim kardeşim
sağlik olsun kardeşim :) şansiz bir şekilde yenilmişsin ama yapacak bir şey yok . bende ilk turdan elendim . önümüzdeki ffclere bakacaz artik :)
hadi abi bekliyorumhamza abi msne gelsene bi..biz girdik şafakla
bilginize
hemen geliyorum kardeşim ;)
hamza abi bişey sorcam o dün msn de konuştuğumuz yetki işi ne oldu ben sana bu görevi hakederek yapabilecek kişileri sayayım(kimse alınmasın aklıma ilk gelenler bunlar.;hakan1989 4-3 furkanabi ben böyle rezillik görmedim uzatmalar 1 dakika dedi oyun 90 + da 3-2 öne geçtim ardından arkadaş en az 3 atak yaptı fakan top bana geçer geçmez oyun bitti nasıl bi olaysa o bidakka gercekte 5 dakka falan sürdü düşünün yani
tebrik ederim kardeşim
sağlik olsun kardeşim :) şansiz bir şekilde yenilmişsin ama yapacak bir şey yok . bende ilk turdan elendim . önümüzdeki ffclere bakacaz artik :)
darkachilles:4-1:deviliyiler mutlaka kazanır. :D
darkachilles:4 devil:1darkachilles niyeti bozdu sony_haruna zor anlar yaşatabilir.
arkadaşı tebrik ediyorum...
darkachilles:4 devil:1
furkan o imzandaki resimde serhat ne diyo biliyomusun?darkachilles:4-1:deviliyiler mutlaka kazanır. :D
79 var mı bugün ben şimdi çıkıcam büyük ihtimalle katılamam ama olsun kalbim sizinle ;Dhakan1989 4-3 furkanabi ben böyle rezillik görmedim uzatmalar 1 dakika dedi oyun 90 + da 3-2 öne geçtim ardından arkadaş en az 3 atak yaptı fakan top bana geçer geçmez oyun bitti nasıl bi olaysa o bidakka gercekte 5 dakka falan sürdü düşünün yani
tebrik ederim kardeşim
o senin anlayışsızlığın kardeşim çok ısrar ettin bekle değitiriyorumfurkan o imzandaki resimde serhat ne diyo biliyomusun?darkachilles:4-1:deviliyiler mutlaka kazanır. :D
5-1 yenildiğiniz maçta hocam 5 oldu artık dayanamicam çıkar beni oyundan diyo :D :D :D
hamza sen burdamısın hala hani msne geliyodunnndarkachilles:4 devil:1
tebrikler dark ;)
darkachilles:4 devil:1
tebrikler dark ;)
:D :D :Do senin anlayışsızlığın kardeşim çok ısrar ettin bekle değitiriyorumfurkan o imzandaki resimde serhat ne diyo biliyomusun?darkachilles:4-1:deviliyiler mutlaka kazanır. :D
5-1 yenildiğiniz maçta hocam 5 oldu artık dayanamicam çıkar beni oyundan diyo :D :D :D
bızım sıhırbazla yaptıgımız mac gecersızmı:Sbiz girdik şafakla
bilginize
hamza hadi amabig imzama bak kaldırıcam birazdan
hamza kardeş ben harun kardeşimle giriom maça bilginize yarı fdinali çekerseniz bile son ile harunakgülün maçının galibi die ayarlaryın hadi biz girdik
BEN SİHİRBAZI ELEDİM AMA SAFAKLA SİHİRBAZ OYNUYO BEN BURDAYIM DEMEK İSTEDİM GEREKENİ YAPA KARDESSaga bende macları takp etmıyorum orda sıhırbazla safak dıyınce onunla gırdım vala :S
hamza hadi ama
furkan o ne len :D :D :Dbunada bişey bul hadi bakem ;D
şafak kardesim gecersiz olan macınız bitmedi hala ben bekliyorumm....aga vala kusura bakma ben orda kımı gorduysem onunle gırdım maca vala hıc macları takıp etmıyorum kusura bakma haloo
aga kusura baqma ben öle bişey tabiki yapmam ben halo gelmediğinden beni onun yerine aldığınızı düşündüm safakla halo maçlarına girebilirler
yinede skoru yazayım 9 - 1 :D
furkan o ne len :D :D :Dbunada bişey bul hadi bakem ;D
hemen buluyorum frukocuğum :D :D :Dfurkan o ne len :D :D :Dbunada bişey bul hadi bakem ;D
haloyla maca gırıyoruz bıraz gecıkıcek ama kusura bakmayın len sıhırbaz ne adamsın yaa:)
hamza abi aynı mesajı iki kere gönderdim ikisinide görmemiş olamazsın ya da gördün de cvp yazmaya üşeniyosunhaloyla maca gırıyoruz bıraz gecıkıcek ama kusura bakmayın len sıhırbaz ne adamsın yaa:)
tamam kardeşim , iyi şanslar ;)
hamza abi bişey sorcam o dün msn de konuştuğumuz yetki işi ne oldu ben sana bu görevi hakederek yapabilecek kişileri sayayım(kimse alınmasın aklıma ilk gelenler bunlar.;
1.ben ;D
2.reaper
3.sony_harun
4.gfb_seroo
5.ben :D
hamza abi ne düşünüyosun bu konu hakkında??
bana oyar üye grubu nun adı piskopatlar falan olsun nası?hamza abi bişey sorcam o dün msn de konuştuğumuz yetki işi ne oldu ben sana bu görevi hakederek yapabilecek kişileri sayayım(kimse alınmasın aklıma ilk gelenler bunlar.;
1.ben ;D
2.reaper
3.sony_harun
4.gfb_seroo
5.ben :D
hamza abi ne düşünüyosun bu konu hakkında??
öncelikle şunu söyliyim kardeşim , yetkiler üye gruplarına göre verilebiliyor . yani sadece ayni üye grubunda olan bir kişiye o yetkiyi verme imkanimiz malesef yok . örneğin sony_harun ' a yeni bölüm açma ve silme yetkisi verdiğim takdirde bundan sitemizde bulunan diğer 3500 üye de yararlanabilecek .
şu anda yeni bölüm açma yetkisine sahip olan ben , beckham ve appi variz . bana kalırsa bir site bu için bu yetkiyi kullanmak adına yeterli sayida üyemiz var . ama çok isterseniz hepinize ortak bir üye grubu açip da bu yetkiyi verebilirim :)
BULDUM FURKAN.FENERBAHÇE NİHAT KAHVECİYİ GETİRCEM DERKEN KÖŞEBAŞINDAKİ KAHVECİYİ GETİREBİLDİ :D :D :D :D :Dülen yarım saattir bekliom bu muydu bekle yeni resim var
sen yarım saat bekledin ama ben 1 dk da bunu buldum bile :DBULDUM FURKAN.FENERBAHÇE NİHAT KAHVECİYİ GETİRCEM DERKEN KÖŞEBAŞINDAKİ KAHVECİYİ GETİREBİLDİ :D :D :D :D :Dülen yarım saattir bekliom bu muydu bekle yeni resim var
sony_harun:4 hamza:3
güzel maçtı adaş ellerşne saglık
sony_harun:4 hamza:3hamza mı :D :D :D
güzel maçtı adaş ellerşne saglık
yanlış anlamışsın yarım saat seni bekledim demek istedimsen yarım saat bekledin ama ben 1 dk da bunu buldum bile :DBULDUM FURKAN.FENERBAHÇE NİHAT KAHVECİYİ GETİRCEM DERKEN KÖŞEBAŞINDAKİ KAHVECİYİ GETİREBİLDİ :D :D :D :D :Dülen yarım saattir bekliom bu muydu bekle yeni resim var
furkan imzani beyendim :Dsaol hamza abi :D
evet harn dicektim pardon :D :D :D
saol kardeşim ;)evet harn dicektim pardon :D :D :D
:) önemli değil kardeşim . tebrik ederim . yari finaldesin ;)
pis fenerbahçelilerin aklı anca böyle şaklabanlıklara çalışır.şaban dediğiniz adamın türkiye eşi bile yok olm.ersun yanal almadı diye türkiye 1 yol onu konuştu takımın havası hakanın gelmesiyle tekrar yerine geldi.o köpekte bu şaklabanların resmi sanırım.ortada şaban olmadığına göre köpek şabanın tuttuğu takım olan fenerbahçelileri temsil ediyo demekki :D :Dbende cimbomluyum big sana aktılırom kardşeim :D :D
pis fenerbahçelilerin aklı anca böyle şaklabanlıklara çalışır.şaban dediğiniz adamın türkiye eşi bile yok olm.ersun yanal almadı diye türkiye 1 yol onu konuştu takımın havası hakanın gelmesiyle tekrar yerine geldi.o köpekte bu şaklabanların resmi sanırım.ortada şaban olmadığına göre köpek şabanın tuttuğu takım olan fenerbahçelileri temsil ediyo demekki :D :Dbende cimbomluyum big sana aktılırom kardşeim :D :D
bende size gülmekten katılıyorum arkadaşlarpis fenerbahçelilerin aklı anca böyle şaklabanlıklara çalışır.şaban dediğiniz adamın türkiye eşi bile yok olm.ersun yanal almadı diye türkiye 1 yol onu konuştu takımın havası hakanın gelmesiyle tekrar yerine geldi.o köpekte bu şaklabanların resmi sanırım.ortada şaban olmadığına göre köpek şabanın tuttuğu takım olan fenerbahçelileri temsil ediyo demekki :D :Dbende cimbomluyum big sana aktılırom kardşeim :D :D
ben katılmıyorum :D
bu nası?mükemmel.şaban inek gibi üretken,çalışkan,verimli bi yaratık anlamına geliyo tabi fenerlilerin buna kafası çalışmadığı için akıl edemiyorlar tabi :D :D
cüneycigim sana gene aktılırom hakan sana gelince aslanım olm sonuna akdr kanarya deilim uçankuşlar sizi :D :D :Dbu nası?mükemmel.şaban inek gibi üretken,çalışkan,verimli bi yaratık anlamına geliyo tabi fenerlilerin buna kafası çalışmadığı için akıl edemiyorlar tabi :D :D
ya üfffffff ne adamsın bu imzam senin için geliyo ;Dbu nası?mükemmel.şaban inek gibi üretken,çalışkan,verimli bi yaratık anlamına geliyo tabi fenerlilerin buna kafası çalışmadığı için akıl edemiyorlar tabi :D :D
şimdi fruko benim avatarı kullanır :Danlamadım??
değiştirdim buna bakınhahaha sadece alex parmak kaldırıyo fenere koyanlar parmak kaldırsın dese bütün düya parmak kaldırır :D :D :D
üffffffffff yenisi geliyoodeğiştirdim buna bakınhahaha sadece alex parmak kaldırıyo fenere koyanlar parmak kaldırsın dese bütün düya parmak kaldırır :D :D :D
benimle yarışamazsın :Düffffffffff yenisi geliyoodeğiştirdim buna bakınhahaha sadece alex parmak kaldırıyo fenere koyanlar parmak kaldırsın dese bütün düya parmak kaldırır :D :D :D
hamza kardes bu şafak napıyo anlamadım oyuna giriyoruz kopuyoo baya bi uzadı yaniiiagam sımdı ayıp ettın ama benmı koparıyorum baglantıyım sende halo gozumden dustun
şafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
şafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
tamam kardeşim , ben yarı finalleri belirliyorum o halde . bir yere ayrılmayin siz ;)
şafak kardesim kusura bakma gir cık olmadı bende şüpelendim cok uzadı sinir etti bu ffc neyse sende cvp vermiyon
tamam kardeşim , ben yarı finalleri belirliyorum o halde . bir yere ayrılmayin siz ;)
HAMZA ABİ ÇOK UZATTIN YAW TURNUVAYIO Bİ SUS DİYEMEDİN Mİ ŞUNLARA
şafak kardesim kusura bakma gir cık olmadı bende şüpelendim cok uzadı sinir etti bu ffc neyse sende cvp vermiyonhalooooooooooooooooooooooooooo nerdesın yaa hamachıdden yaza yaza ellerım agrıdı
şafak yok galiba o zaman halo çıksn yaw çekin yarıfianlleri
şafak yok galiba o zaman halo çıksn yaw çekin yarıfianllerilan nerde yokum ben harun benı sınr etme valaha kızzımmı sen bılırsın sabahtan berı kendımı yırtıyorum lan burda
şafak kardesim kusura bakma gir cık olmadı bende şüpelendim cok uzadı sinir etti bu ffc neyse sende cvp vermiyonhalooooooooooooooooooooooooooo nerdesın yaa hamachıdden yaza yaza ellerım agrıdı
bende göremdim bekım nie lan fenerli felanmısn ondanmı kızıon big sende falza yüzüne vurma geçmişlerini o zaman :D :D :Dşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
Kimi neden susturayim beckham . ne güzel birbirleriyle şakalaşiyorlar . bunda sakıncalı bir durum göremedim ben
Kimi neden susturayim beckham . ne güzel birbirleriyle şakalaşiyorlar . bunda sakıncalı bir durum göremedim ben
şafakkkkkkkkkkkkkkkkkkk neden böle yapıyom hamachiyi doldurdum bi baktıgın yok bi de elim egrıdı diyon ayıp oluyo ama
bende göremdim bekım nie lan fenerli felanmısn ondanmı kızıon big sende falza yüzüne vurma geçmişlerini o zaman :D :D :Dşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
HAMZA ABİ GİTSİNLER SOHBET BÖLÜMÜNDE ŞAKALAŞSINLAR YAW BU FFC ONLAR YÜZÜNDEN 4 SAATTİR BİTMEDİ FFC >:(
şafakkkkkkkkkkkkkkkkkkk neden böle yapıyom hamachiyi doldurdum bi baktıgın yok bi de elim egrıdı diyon ayıp oluyo ama
beyler boşuna zaman kaybediyorsunuz . birbirinize mesajlar ulaşmiyor sanirim . modemlerinize reset atarsaniz sorun düzelecektir. sizi bekliyoruz . bir an önce maçinizi yaparsaniz memnıun olacağim
kardeş şafakla halonun maça girememsinin bizim aramzıdaki şakalaşmalarımızla ne alakası var biz burda knşunca onlar maça giremiorlarmı alla alla biz ssussakta knşsakta onların maçının oynanması laızm ilk önce ;)şafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
HAMZA ABİ GİTSİNLER SOHBET BÖLÜMÜNDE ŞAKALAŞSINLAR YAW BU FFC ONLAR YÜZÜNDEN 4 SAATTİR BİTMEDİ FFC >:(
beyler boşuna zaman kaybediyorsunuz . birbirinize mesajlar ulaşmiyor sanirim . modemlerinize reset atarsaniz sorun düzelecektir. sizi bekliyoruz . bir an önce maçinizi yaparsaniz memnıun olacağim
HAMZA ABİ BUNLAR SABAHTAN BERİ NE YAPIYOAR YAW YENİMİ GİRİYOLAR
ne farkeder beckham :) burasi da sohbet bölümü sayilir :D siz devam edin beyler ;)
HAMZA ABİ BUNLAR SABAHTAN BERİ NE YAPIYOAR YAW YENİMİ GİRİYOLAR
evet beckham yeni giriyorlar . ne oldu ki :)
ne farkeder beckham :) burasi da sohbet bölümü sayilir :D siz devam edin beyler ;)
SENDEMİ HAMZA ABİ TABİ SENİN DERDİN SİTENİN MSJ SAYISI YÜKSELSİN YOKSA SEN BÖYLE YAPMAZDIN
kardeş bizim knşamalrımız veya sitenin msj sayısının yükselmesi seni neden bu akdr rahatsız edior yawşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
SENDEMİ HAMZA ABİ TABİ SENİN DERDİN SİTENİN MSJ SAYISI YÜKSELSİN YOKSA SEN BÖYLE YAPMAZDIN
beyler hala giremedik bu nee şafak sesimi duyuyosan cvp ver lütfennn böyle olmaz ama
beyler kura ile belirlensin o maçın galibi yrm saattir ebkliorum bi sürü maç wardı hepsini iptal etttim ffc war die artık yapalım topu topu 3 maç kalıcak zaten...
kardeş bizim knşamalrımız veya sitenin msj sayısının yükselmesi seni neden bu akdr rahatsız edior yawşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
nie la hamza çokmu yavaş yapıor :D :Dbeyler kura ile belirlensin o maçın galibi yrm saattir ebkliorum bi sürü maç wardı hepsini iptal etttim ffc war die artık yapalım topu topu 3 maç kalıcak zaten...
KARDEŞ SEN TAKMA HAMZA ABİ FFC YAPTIĞI ZAMAN BÖYLE OLUYO ÇOK UZUYOO BEN YAPRIM YARIN AGAM 3-4 FFC FLN GÖRÜRSÜN OK SEN BEKLERSİN DAHA AMA OLSUN ;)
nie la hamza çokmu yavaş yapıor :D :Dbeyler kura ile belirlensin o maçın galibi yrm saattir ebkliorum bi sürü maç wardı hepsini iptal etttim ffc war die artık yapalım topu topu 3 maç kalıcak zaten...
KARDEŞ SEN TAKMA HAMZA ABİ FFC YAPTIĞI ZAMAN BÖYLE OLUYO ÇOK UZUYOO BEN YAPRIM YARIN AGAM 3-4 FFC FLN GÖRÜRSÜN OK SEN BEKLERSİN DAHA AMA OLSUN ;)
bu şekilde daha zevkli oluyor bence :D
kardeş bana sana kırıcı olmıcak şekilde düşüncelerimi sölüorm senin işine karışmırom sana karışmırom laflarına daikkat et gene polemik çıkmasını istemiorum ;)kardeş bizim knşamalrımız veya sitenin msj sayısının yükselmesi seni neden bu akdr rahatsız edior yawşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
YAW SEN NEDEN HER LAFIMA KARIŞIYOSUN YAW SANANE SEN MAÇINI YAP VE BİR SONRAKİ TURUNU BEKLE SANANE YAW >:(
byler tamam halonun oyununa geldınız tamam halo macı kazanınca sevınıceksen tamam macı sana verıyorum cok uzadı evt ama oyununa gelmedım ama dıgerlerı buna ınandı mac sneın ben ole tartısmaya gırecek kadar ucuz bırısı degılım macı sana verıyorum onundekı maclarında basarılar hamza kardesım haloyu bır ust tura cıkarırsan sevınırım benı yalancı gıbı gosterıyor devam edersem bu ıse dıgerlerıde ınanacak cunkı halo gozumden dustun aga vala hadı onundekı maclarında basarılar dılerım
kardeş bana sana kırıcı olmıcak şekilde düşüncelerimi sölüorm senin işine karışmırom sana karışmırom laflarına daikkat et gene polemik çıkmasını istemiorum ;)kardeş bizim knşamalrımız veya sitenin msj sayısının yükselmesi seni neden bu akdr rahatsız edior yawşafak cevam vermiyosa çıkar bu cocugu hamza çok uzadı bi onları beklemeyelim 30 dk. ;) :D
YAW SEN NEDEN HER LAFIMA KARIŞIYOSUN YAW SANANE SEN MAÇINI YAP VE BİR SONRAKİ TURUNU BEKLE SANANE YAW >:(
yok be hamza öldüm bittim walla hadi çek şu yarı finali rica ediorum..
yok be hamza öldüm bittim walla hadi çek şu yarı finali rica ediorum..
ben belirleyim kardeşim hamza abiye kalırsa 1 ssaat daha beklersiniz ;)
korsan mısn bekımmısn bak ben sana şakacı olarak yaklaşıorm sen hala sorun peşindesin anlaşılan sıramı bekliorum merak etme modsun diede hava yapma tamamı iki dakka eglenirodk içine ettin saol
hamza lütfen şu jurayı bitir lütfen.. :-\ ;D
bencede bak masumtilkiye pişman bak nadire hergün mesede hamzaya söle banı kaldırsn dior bencede biraz sakin ol ;)korsan mısn bekımmısn bak ben sana şakacı olarak yaklaşıorm sen hala sorun peşindesin anlaşılan sıramı bekliorum merak etme modsun diede hava yapma tamamı iki dakka eglenirodk içine ettin saol
hakkaten beckham . biraz sakin ol ve sonradan pişman olacağin şeyler söyleme
korsan mısn bekımmısn bak ben sana şakacı olarak yaklaşıorm sen hala sorun peşindesin anlaşılan sıramı bekliorum merak etme modsun diede hava yapma tamamı iki dakka eglenirodk içine ettin saol
bencede bak masumtilkiye pişman bak nadire hergün mesede hamzaya söle banı kaldırsn dior bencede biraz sakin ol ;)korsan mısn bekımmısn bak ben sana şakacı olarak yaklaşıorm sen hala sorun peşindesin anlaşılan sıramı bekliorum merak etme modsun diede hava yapma tamamı iki dakka eglenirodk içine ettin saol
bekım bana bak beni sinir etme çocuk msnemi hackledi adice bene onla laf dalaşına gircem özür diledim bi kere verdi geri tamammı yalvarmak olmuro bu sonrada hiç knşmuormbencede bak masumtilkiye pişman bak nadire hergün mesede hamzaya söle banı kaldırsn dior bencede biraz sakin ol ;)korsan mısn bekımmısn bak ben sana şakacı olarak yaklaşıorm sen hala sorun peşindesin anlaşılan sıramı bekliorum merak etme modsun diede hava yapma tamamı iki dakka eglenirodk içine ettin saol
ben onlar gibi yalvarmam tek bi söz söylerim ve çeker giderim msn hacklenincede yalvarmam millete ikna edin diye fln :D
Çocuklar bütün mesjları okudum harbiden çok komiksiniz ya ortalığı birbirine katmışsınız :D :D :Dya walla pireyi deve yapırolar sonra sorun çıkıor :D :D :D :D :D
halo3-sir_Safak4
kardesım vala bız bır turlu maca gırmeyı basardık sonucuda yazdım oraya sir_Safak4-3halobyler tamam halonun oyununa geldınız tamam halo macı kazanınca sevınıceksen tamam macı sana verıyorum cok uzadı evt ama oyununa gelmedım ama dıgerlerı buna ınandı mac sneın ben ole tartısmaya gırecek kadar ucuz bırısı degılım macı sana verıyorum onundekı maclarında basarılar hamza kardesım haloyu bır ust tura cıkarırsan sevınırım benı yalancı gıbı gosterıyor devam edersem bu ıse dıgerlerıde ınanacak cunkı halo gozumden dustun aga vala hadı onundekı maclarında basarılar dılerım
safak kardeşim neden böyle bir düşünceye kapıldığını anlamadim . kimseye hak etmeden maç vermeyiz . sanirim hamachiden birbirinizn mesajini alamiyorsunuz . modemlerinize reset attiğiniz takdirde sorunun düzeleceğine inaniyorum . ama bu maçi oynamak istemiyorsan eşleşmeleri belirliyeyim , senden haber bekliyorum
kardesım vala bız bır turlu maca gırmeyı basardık sonucuda yazdım oraya sir_Safak4-3halobyler tamam halonun oyununa geldınız tamam halo macı kazanınca sevınıceksen tamam macı sana verıyorum cok uzadı evt ama oyununa gelmedım ama dıgerlerı buna ınandı mac sneın ben ole tartısmaya gırecek kadar ucuz bırısı degılım macı sana verıyorum onundekı maclarında basarılar hamza kardesım haloyu bır ust tura cıkarırsan sevınırım benı yalancı gıbı gosterıyor devam edersem bu ıse dıgerlerıde ınanacak cunkı halo gozumden dustun aga vala hadı onundekı maclarında basarılar dılerım
safak kardeşim neden böyle bir düşünceye kapıldığını anlamadim . kimseye hak etmeden maç vermeyiz . sanirim hamachiden birbirinizn mesajini alamiyorsunuz . modemlerinize reset attiğiniz takdirde sorunun düzeleceğine inaniyorum . ama bu maçi oynamak istemiyorsan eşleşmeleri belirliyeyim , senden haber bekliyorum
Çocuklar bütün mesjları okudum harbiden çok komiksiniz ya ortalığı birbirine katmışsınız :D :D :Dya walla pireyi deve yapırolar sonra sorun çıkıor :D :D :D :D :D
kimin pire kimin deve olduğu çok belli havalı şey :D
eyw kardesım saol vala bole polemık havasına gırdıgım ıcın uzuluyorum valahı kusura bakma senden ozur dılerımhalo3-sir_Safak4
tebrik ederim safak kardeşim ;)
eyw kardesım saol vala bole polemık havasına gırdıgım ıcın uzuluyorum valahı kusura bakma senden ozur dılerımhalo3-sir_Safak4
tebrik ederim safak kardeşim ;)
kimin pire kimin deve olduğu çok belli havalı şey :D
tamam beckham , daha fazla uzatmayalim ;)