herkese başarılar arkadaşlar halo kardeş nerdesin msnen açık deil
tamam kardeş bekliorumherkese başarılar arkadaşlar halo kardeş nerdesin msnen açık deil
halo ile sir.safak bir daha oyuna girdiler sanirim . bu maçin galibi ile oynayacaksin kardeşim ;)
safak haloyu yenmiş sanirim .tamam hamza şafak kardeş hamaçiden msnj attım hadi yapalım mensemde açık ha ;)
yari finaldeki rakibin sir.safak oldu harun kardeşim .
başarilar dilerim
şafak kardeşimi tebrik ediyorum oyun ilk basta cok kastı 2 gol yedim daha sonrada macı ceviremedim sizleride beklettigimiz için kusura bakmayın iyi aksamlar...
S.A beyler, Hamza ffc açacan mı simdi ?
hamza abi yönetirse öyle olur
hamza abi ben 13 yaşına girdim ama hala kimlik bilgilerimde 12 diyoo düzeltemiyorum, doğum yılımı ileri mi almam gerekiyo.
hakan1989 4-3 DARKACİLLES
hamza abi yönetirse öyle olur
yönetim biçimimi beyenmiyorsan , düzenlediğim turnuvalara katılmayabilirsin beckham kardeşim .
sony_harun:7 sir_safak:4
ellerine saglık şafak kardeşim çok güzel bi maç oldu hamza haknla ben birazdan gireriz maça sen aç yeni ffc yi ;)
tamam kardeşim bende kayıt olup bi yemek yicem sonrada finali ve yeni ffc maçalrımı yaparımsony_harun:7 sir_safak:4
ellerine saglık şafak kardeşim çok güzel bi maç oldu hamza haknla ben birazdan gireriz maça sen aç yeni ffc yi ;)
tebrik ederim harun kardeşim ;)
ffc 79 ' u finalin adı belli olduğuna göre vakit kaybetmeden açiyorum ;)
tamam kardeşim bende kayıt olup bi yemek yicem sonrada finali ve yeni ffc maçalrımı yaparımsony_harun:7 sir_safak:4
tebrik ederim harun kardeşim ;)
ffc 79 ' u finalin adı belli olduğuna göre vakit kaybetmeden açiyorum ;)
sony_harun:7 sir_safak:4senınde ellerıne saglık kardesım cok guzel mac oldu gelıstırmıssın kendını aferın :D nese tebrık ederım harun fınalde basarılar dılerım
saol kardeşim :)sony_harun:7 sir_safak:4senınde ellerıne saglık kardesım cok guzel mac oldu gelıstırmıssın kendını aferın :D nese tebrık ederım harun fınalde basarılar dılerım