herkeze başarılar
hadi ilk maçı bn yapıım kim yapcak bnle hamza abi senle yapalım istersn ;D ;)
hamza abi ekledm msn'e
bide senn ağ ismi ne?
abi sen bana yazsana bi hamachiden
hasanklkn
HAMZA 3 - 2 HASANKLKN
oldukça zevkli bir maç oldu . ellerine sağlik kardeşin
siz dier maçı yapn bn bi arkadaşla maç yapıcam
geldim hamza msn ye gelin hanginiz boşsanız.
bi bana 1.lik rep i verecen bide 2 cilik kardeşim unutma haa.
hakan1989 4-3 hamza
ellerine saglık kardeşim.
saol kardeşim seninde ellerine saglık.. en çok senle oynadıgım maçta bide harunla oynadıgım maçtan zevk alıyom. kardeşim. ;) :D
diger gurup üyesi nerdesin gel yapalım maçı.
çok sao lkardeşim 2 mizinde oyunsitili ayrı ama. yakın sitillerde oynuyoruz kardeşim sende ara toplarda mükenmelsin. ;)saol kardeşim seninde ellerine saglık.. en çok senle oynadıgım maçta bide harunla oynadıgım maçtan zevk alıyom. kardeşim. ;) :D
bende seninle oynarken oldukça zevk aliyorum kardeşim . özellikle uzaklardan attiğin goller müthiş oluyor . üçüncü golü attiğin sirada o kadar güzel paslaştin ki bitirici vuruşu yapmana farkında olmadan izin vermişim :) hakikaten zevkli maç oldu . tekrardan tebrik ediyorum
hamza abi kaç rep verdin arkadaşa??saol kardeşim seninde ellerine saglık.. en çok senle oynadıgım maçta bide harunla oynadıgım maçtan zevk alıyom. kardeşim. ;) :D
bende seninle oynarken oldukça zevk aliyorum kardeşim . özellikle uzaklardan attiğin goller müthiş oluyor . üçüncü golü attiğin sirada o kadar güzel paslaştin ki bitirici vuruşu yapmana farkında olmadan izin vermişim :) hakikaten zevkli maç oldu . tekrardan tebrik ediyorum
hamza abi kaç rep verdin arkadaşa??saol kardeşim seninde ellerine saglık.. en çok senle oynadıgım maçta bide harunla oynadıgım maçtan zevk alıyom. kardeşim. ;) :D
geldim geldm yapalım maçı
evet de 1. lik 30 2. lik 15 toplam 45 sen vermeden önce 41 di 86 olması lazımdı benim de zaten 2 günde35 den 25 e düştü bi +rep verenimizde
sayamıyorum zaten 100 ü geçtievet de 1. lik 30 2. lik 15 toplam 45 sen vermeden önce 41 di 86 olması lazımdı benim de zaten 2 günde35 den 25 e düştü bi +rep verenimizde
:D ayıptır kardeşim :) milletin replerini saymayin ama :D
sayamıyorum zaten 100 ü geçtievet de 1. lik 30 2. lik 15 toplam 45 sen vermeden önce 41 di 86 olması lazımdı benim de zaten 2 günde35 den 25 e düştü bi +rep verenimizde
bizim sitede bi admin var birkez ffc kazanıp bi kez 2. olana 100 rep veriyooo
dikkat çekme değil beklediğimden fazla verdin de ondan şæpatım bari bize de birer birer ver hamza abi 8)sayamıyorum zaten 100 ü geçtievet de 1. lik 30 2. lik 15 toplam 45 sen vermeden önce 41 di 86 olması lazımdı benim de zaten 2 günde35 den 25 e düştü bi +rep verenimizde
:D kıskanmayin kardeşim hakanımın replerini :)
daha önceden bir çok defa şampiyon olmuştu . hiç rep vermemiştim ona . az önce msnde hesapladik 100 ' e yakın birikmiş . verdim hepsini :) neden bu kadar dikkatinizi çekti anlamadim :)
dikkat çekme değil beklediğimden fazla verdin de ondan şæpatım bari bize de birer birer ver hamza abi 8)sayamıyorum zaten 100 ü geçtievet de 1. lik 30 2. lik 15 toplam 45 sen vermeden önce 41 di 86 olması lazımdı benim de zaten 2 günde35 den 25 e düştü bi +rep verenimizde
:D kıskanmayin kardeşim hakanımın replerini :)
daha önceden bir çok defa şampiyon olmuştu . hiç rep vermemiştim ona . az önce msnde hesapladik 100 ' e yakın birikmiş . verdim hepsini :) neden bu kadar dikkatinizi çekti anlamadim :)
ooo iyi valla sen hazırla yetişir bu akşama ne varki 100 msj şunun şurasında
hasanklkn 3-2 Hakan1989
gsl maçtı saol
HAMZA 3 - 2 HASANKLKN
hamza dostum tebrıklerHAMZA 3 - 2 HASANKLKN
ya bzm grupta herkezn 1 galibiyeti var nolcak ???;D ;D
beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba :D
gruptan üçümüz birden çıkariz artik :)
hehehe ben kura çekim mi??
gayet adil plur olmazsa gözlerimi kapatırımhehehe ben kura çekim mi??
yok kardeşim , o şekilde adil olmaz
toplamda
hamza abi;+3-3 =0
hasan +1-1 =0
hakan +1-1=0
soonuç olarak hamza abinin bukadar gol atması hiç bi işe yaramadı ;D ;D
gayet adil plur olmazsa gözlerimi kapatırımhehehe ben kura çekim mi??
HAMZA SENDEN TEK BİR SORUNUN CEVABINI İSTİYORUM NE ZAMAN KALKACAK MASUMTİLKİNİN BANI YA ŞUNA BAKIN YA MASUMADAMLA BİLE MESAJ KASTIM ACAYİP :DADAM ELVEDA DİYO YİNE GERİ DÖNÜYO BUNA İNANMAYIN BEYLER :D :D :DKONUŞ TİLKİ ŞİMDİ BANA KARŞI, KONUŞACAĞIN Bİ ADAM ÇIKTI :D
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
eyvah eyvak yedik fırçayı neyse geliyorummgayet adil plur olmazsa gözlerimi kapatırımhehehe ben kura çekim mi??
furkan kardeşim önce seninle bir özelden konuşalim :) daha sonra çek kuralari tamam mi :D
PEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEM
SENLE ÇOK İYİ Bİ DOSTLUĞUMUZ VARDI AMA SEN BOZDUN
BEN HALEN BOZULMASINI İSTEMİYOM LÜTFEN KÜFÜR ETCEM ARTIK
beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba :D
bence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
kura cekebılırsınız hamza :DKURA ÇEKİN :Dbeyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba :D
kura cekebılırsınız hamza :DKURA ÇEKİN :Dbeyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba :D
hakketten mi?? ;Dbence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
Gayet güzel bir fikir :D
kutluyorum seni furkan kardeşim :)
sana benden + 25 rep :D
HAMZA ABİ ÖNCELİKLE SONUNDA BANA Bİ TEPKİ VERDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMPEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEM
düşün bakalim , acaba aramızdaki bu dostluğu kim bozdu ? kim şahsıma , oyunsitenize ve diğer üyelere küfür etti ? kim bestfifaya oyunsitenizi kötüleyip sizin adınıza çalişacağini söyledi . bunlari iyice düşün ardindan bir karar ver , acaba kim aramızdaki tüm bağların kopmasina sebep oldu ? masum kardeşim
hakketten mi?? ;Dbence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
uygun fiyata neden olmasın ;D ;D şaka şakakura cekebılırsınız hamza :DKURA ÇEKİN :Dbeyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba :D
furkan kuradan benle hasan çıktık demi kardeşim :D :D
rüşvete hayır ben dürüst bi tüccarım bu arada msnde bekliom hamza abibence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
HAMZA ABİ ÖNCELİKLE SONUNDA BANA Bİ TEPKİ VERDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMPEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEM
düşün bakalim , acaba aramızdaki bu dostluğu kim bozdu ? kim şahsıma , oyunsitenize ve diğer üyelere küfür etti ? kim bestfifaya oyunsitenizi kötüleyip sizin adınıza çalişacağini söyledi . bunlari iyice düşün ardindan bir karar ver , acaba kim aramızdaki tüm bağların kopmasina sebep oldu ? masum kardeşim
EĞER MSNYE GELİP BENİ DİNLERSEN SANA OLAN BİTEN HERŞEYİ 5-10 DAKİKA İÇERİSİNDE ANLATACAĞIM BURADA DAHA FAZLA KONUŞUP DİĞER ÜYELEREDE RAHATSIZLIK VERMEK VE TURNUVAYI AKSATMAK İSTEMİYORUM
BU GÜNE KADAR SİTE İÇİN ÇOK ŞEY YAPTIM KENDİMİ ÇOK YORDUM SİTEDE ÇOK EĞLENDİM SİTEYİ Bİ KEREDE SİLİP ATAMAM DİMİ GEL MSNYE HERŞEYİ 5-10 DAKKADA ANLATICAM
rüşvete hayır ben dürüst bi tüccarım bu arada msnde bekliom hamza abibence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
8) siz türkler çok zeki ben kabul etmek ;D
hamza abi zaman geçiyo yaw artık şuanki durumdakiler çıksın ne dersin
şu an kuraları çekiyorum bakıyoruuuuuuuz birinci olarak değerli adminimz hamza abi ve ikinci olaraaaaaaaaaak aman yarabbim boş kağıt çıktı.. :D8) siz türkler çok zeki ben kabul etmek ;D
şimdi gruptan kimler çıktı :D
söyle bakayim :D
hamza abi bana kalırsa sen yetkilerini kötüye kullanıyosun appi ye söyliyim seni banlasın :Dhamza abi zaman geçiyo yaw artık şuanki durumdakiler çıksın ne dersin
yani benle hasan çıkıyoruz işte :D
hakana ben sonra rep veririm :D ödeşiriz onla :D
şu an kuraları çekiyorum bakıyoruuuuuuuz birinci olarak değerli adminimz hamza abi ve ikinci olaraaaaaaaaaak aman yarabbim boş kağıt çıktı.. :D8) siz türkler çok zeki ben kabul etmek ;D
şimdi gruptan kimler çıktı :D
söyle bakayim :D
hamza abi biraz ciddiyet lütfenevet hamza abi ciddiyet biraz
hamza abi biraz ciddiyet lütfenevet hamza abi ciddiyet biraz
nabıyoruz şimdi?
;D ;D ;D ;Dhakan yoksa onun haklarını savunmak için yedek kayıt olarak ben varım noluyo yedirmem hakanın hakkınıhamza abi biraz ciddiyet lütfenevet hamza abi ciddiyet biraz
nabıyoruz şimdi?
hakan kardeşimiz ortalarda gözükmüyor . benle hasan çıkalim bir üst tura
;D ;D ;D ;Dhakan yoksa onun haklarını savunmak için yedek kayıt olarak ben varım noluyo yedirmem hakanın hakkınıhamza abi biraz ciddiyet lütfenevet hamza abi ciddiyet biraz
nabıyoruz şimdi?
hakan kardeşimiz ortalarda gözükmüyor . benle hasan çıkalim bir üst tura
ben burdayım kardeşim sizi bekliyorum.
hamza abi sen her grubun çıkanını yaz ok ben çekerim çeyrek fianli
ben burdayım kardeşim sizi bekliyorum.:) :)bişey mi dedin hamza abi
ben burdayım kardeşim sizi bekliyorum.:) :)bişey mi dedin hamza abi
evt beckham madem sen cekıyon bıraccık acele et hemen gırelım bızde maclara oke
hamza abi 1. 2. de haksızlık olmaması için ben
bekım çabuk ama hasan gelir birazdan :Devt beckham madem sen cekıyon bıraccık acele et hemen gırelım bızde maclara oke
beckham sen beni ve hakanı çıkar o zaman :D
hasan yok galiba :)
hamza abi sen her grubnun çıkanını yaz artık hadii
yada hamza abi her grubun 1. çıknları firek yarı finali yapsın ne dersnbu grubun 1. si????
yada hamza abi her grubun 1. çıknları firek yarı finali yapsın ne dersnbu grubun 1. si????
burdaım bn sizi bekliom ;D ;Dben dedim ya biliom ben
babo geldi haa şimdi kkoymaz daha oynıyam.
abi bundan sonra bu gıbı turnuvaları ffc den saymayalım ya basbaya 1 geceye sıkıştırıgımız buyuk bı turnuva oldu bu :Dbence de bu gibi turnuvaların adı fgsfc olsun
oz aman hamza abi her gurubun 1. si çıksın ve yarı finali yapak oz aman ok
hamzacım sana hediye ediyorum. bu çıkışı ben çıkacam kardeşim. rep versne yeter kardeşim. ;D :D
azıcıkk. ;D
hamzacım sana hediye ediyorum. bu çıkışı ben çıkacam kardeşim. rep versne yeter kardeşim. ;D :Dbir rüşvet vakası seziyorum orada
azıcıkk. ;D
abi bundan sonra bu gıbı turnuvaları ffc den saymayalım ya basbaya 1 geceye sıkıştırıgımız buyuk bı turnuva oldu bu :Dbence de bu gibi turnuvaların adı fgsfc olsun
beyler burda mesaj patlaması olmş yaw ne oldu burda bide masum eksik ti zaetn tam olduk :D :D
HAMZA ABİ NE ZAMAN BULUŞUYOZ MSNDE BELİRLEYELİM MERAKTA KALDIM SİZİN SOHBETE DOYUM OLMUYO ZATEN :D
Fast Görünümlü Slow Football Cupabi bundan sonra bu gıbı turnuvaları ffc den saymayalım ya basbaya 1 geceye sıkıştırıgımız buyuk bı turnuva oldu bu :Dbence de bu gibi turnuvaların adı fgsfc olsun
o ne be :)
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
aga sen zaten yeni üyelik almışsn ikiside masum zaten bişi olmaz bundan devam et istersen :D :Dya aga diğerinde 1500 mesaj var ama ayrıca turnuva yetkilis diğeri turnuva yetkilisi daha tatlı oluyo ;) :D
hazma abi kim çıktı bu gruptan hadi yaz yaw
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;Dabooowww nerden bildin loo
olm hele siteye girde modlugu msj sayısı kaldı :D :Daga sen zaten yeni üyelik almışsn ikiside masum zaten bişi olmaz bundan devam et istersen :D :Dya aga diğerinde 1500 mesaj var ama ayrıca turnuva yetkilis diğeri turnuva yetkilisi daha tatlı oluyo ;) :D
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
beyelr burdaki ortam manyak yaw
dier gruplar mezarlık gibi :D :D
HAMZA ABİ ARTIK KİMLER ÇIKTI BU GRUPTAN YAZ LÜTFEN
fgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;Dabooowww nerden bildin loo
iyi olurda ben gidince 12 sayfayı geçemezsiniz bide hamza abi bizim iş yalan oldu konuşalım dedin 15 dakkadır msn deyimfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
hakkaten :D
kuralari çekmiyelim en iyisi :) devam edelim biz :D
HAKAN VE SEN DEMİ BU KADAR
hamza çekmesende olur ne güzel eglenioruz ee :D :Dfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
iyi olurda ben gidince 12 sayfayı geçemezsiniz bide hamza abi bizim iş yalan oldu konuşalım dedin 15 dakkadır msn deyimfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
YA GERÇEKTEN BELİRLEYİN ŞU GRUPTAN ÇIKANLARI YABIRAK YALAKALIĞI TİLKİ :D :D :D
BENCE GERÇEKTENDE HAMZA KESİN ÇIKMALI ÇÜNKÜ AVERAJLAR EŞİT OLDUĞUNDAN EN ÇOK GOL ATAN HAMZA KESİN ÇIKACAK
2. Yİ BELİRLERKENDE GOL SAYILARI VE AVERAJLAR EŞİT OLDUĞUNDAN HASAN-HAKAN MAÇININ GALİBİ ÇIKAR
hamza çekmesende olur ne güzel eglenioruz ee :D :Dfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
bekım olamsas daha güzel olcak ama kura kura die başımızın etini yedi :D :D
YA GERÇEKTEN BELİRLEYİN ŞU GRUPTAN ÇIKANLARI YABIRAK YALAKALIĞI TİLKİ :D :D :D
BENCE GERÇEKTENDE HAMZA KESİN ÇIKMALI ÇÜNKÜ AVERAJLAR EŞİT OLDUĞUNDAN EN ÇOK GOL ATAN HAMZA KESİN ÇIKACAK
2. Yİ BELİRLERKENDE GOL SAYILARI VE AVERAJLAR EŞİT OLDUĞUNDAN HASAN-HAKAN MAÇININ GALİBİ ÇIKAR
ama benim sayemde çıktıniyi olurda ben gidince 12 sayfayı geçemezsiniz bide hamza abi bizim iş yalan oldu konuşalım dedin 15 dakkadır msn deyimfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
ben seninle rep hakkında konuşacaktim zaten :) gruptan birinci olarak çıktığıma göre gerek kalmadi demektir :D
ama benim sayemde çıktıniyi olurda ben gidince 12 sayfayı geçemezsiniz bide hamza abi bizim iş yalan oldu konuşalım dedin 15 dakkadır msn deyimfgsfc ne biliyonmu hamza fast görünümlü slow futbol cup :D ;D:D :D :D :D :D
ben seninle rep hakkında konuşacaktim zaten :) gruptan birinci olarak çıktığıma göre gerek kalmadi demektir :D
HAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİ
HAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİbig rahatsız etmesen olm çocugu masum o :D :D :D :D
HAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D
walla bu tilkini masum olduna inanmayın bestfifa ve oyunsiteniz arasında mekik dokuyor :D :DAGA GERÇEKTENDE Bİ KERE GİTTİM BEST FİFAYA HATAYLA
walla bu tilkini masum olduna inanmayın bestfifa ve oyunsiteniz arasında mekik dokuyor :D :DHARUN HANİ MASUM DEĞİLDİ LEN :D
BİG YETER ARTIK BDE SENİN YÜZÜNDEN TAM BANLANACAM SİTEDEN BIKTIM SENDENHAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D
hadi tilki hadi bide benim yüzümden banlan hadi seni tutan mı var canım ben sana bayılıyorumBİG YETER ARTIK BDE SENİN YÜZÜNDEN TAM BANLANACAM SİTEDEN BIKTIM SENDENHAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D
YA KEShadi tilki hadi bide benim yüzümden banlan hadi seni tutan mı var canım ben sana bayılıyorumBİG YETER ARTIK BDE SENİN YÜZÜNDEN TAM BANLANACAM SİTEDEN BIKTIM SENDENHAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D
masum sakin ol kışkırtmaya çalışıyo seni sen sitede hamza abi hariç yazılan mesajları takma oke?YA KEShadi tilki hadi bide benim yüzümden banlan hadi seni tutan mı var canım ben sana bayılıyorumBİG YETER ARTIK BDE SENİN YÜZÜNDEN TAM BANLANACAM SİTEDEN BIKTIM SENDENHAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D
furkan bugün seni kızdırdım galiba gs-fener konusunda.o beni kışkırttı ben de onu kışkırtırım ;)masum sakin ol kışkırtmaya çalışıyo seni sen sitede hamza abi hariç yazılan mesajları takma oke?YA KEShadi tilki hadi bide benim yüzümden banlan hadi seni tutan mı var canım ben sana bayılıyorumBİG YETER ARTIK BDE SENİN YÜZÜNDEN TAM BANLANACAM SİTEDEN BIKTIM SENDENHAMZA BİG SEXY YE BİŞEY DERMİSİN YA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO BANLADIĞIN GÜNDEN BERİHADİ CANIM HADİ BIRAK BUNLARI ELVEDA DİYİP GRİ DÖNEN ADAM , HAMZAYA BİLE KÜFÜR EDECEKTİN :D :D :D