senin elin kolun klavyen faren yok mu bea sen yaz :D
evet gene ben kader kardeşim emre hadi yapalım :D
herkese başarıalr arkadaşlar
iyi yaziyorum :) amma üşengeçsin sende :D
HAMZA ABEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MSN YE GEL
BAK 5 DK MIŞ FLN DEME BOZUŞURUZ :D
iyi yaziyorum :) amma üşengeçsin sende :D
HADİ LEN KİMİİN ÜŞENGEÇ OLDUĞU BELLİ :D
herkese başarılar arkadaşlar maça girdikten sonra a grubuna dönüyoruz direct olarak bekımın yarı finalleri çekmesi uzun sürer
HAMZA ABEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MSN YE GEL
BAK 5 DK MIŞ FLN DEME BOZUŞURUZ :D
turnuva bitince gelirim :) masumla beraber konuşuruz üçümüz :D
beckham , msnde online göremiyorum senibekım yok giriyim mi yerine
nerdesin kardeşim ?
nasıl online değilim bea b_e_c.......... açık bu ;)
hamza abi uçuyo artık kafası güzel siz bırakın o böyle sabaha kadar gider neyse ben gidiyorum siz erken bitirin turnuvayı hayıtlı işler sizenasıl online değilim bea b_e_c.......... açık bu ;)
ben söylemeden önce açık değildi :D yalan söyleme şimdi :D
beckham , msnde online göremiyorum senibekım yok giriyim mi yerine
nerdesin kardeşim ?
reaper 3-2 sony_harun
DEVİL: 6 HASANKLKN:3
hasan kardeşimi tebrik ediyorum.... Güzel maçtı
reaper 3-2 sony_haruntebrikler kardeş gene yenildm yaw :(
reaper 3-2 sony_haruntebrikler kardeş gene yenildm yaw :(
ulan harun sankı hep yenıyomuşum gibi konuşuyonyalanmı lan yenion işte :D :D :D :Dreaper 3-2 sony_haruntebrikler kardeş gene yenildm yaw :(
ulan harun sankı hep yenıyomuşum gibi konuşuyonyalanmı lan yenion işte :D :D :D :Dreaper 3-2 sony_haruntebrikler kardeş gene yenildm yaw :(
yanlız bişey diecem beyler bizim siteler arası oynıcak olan kadro hakıkatten kalıte oldu bu gun bıg ve harunla oynadım superız yanehaklsın sende varsın serocanda var güçlü takımız yane
yanlız bişey diecem beyler bizim siteler arası oynıcak olan kadro hakıkatten kalıte oldu bu gun bıg ve harunla oynadım superız yanehaklsın sende varsın serocanda var güçlü takımız yane
ulan bu gun bana 5 tane attın acımadan hıc mı yureğın sızlamadı :D haha ;D ;D :D :Dolm 3.0 yaptıgında hiçmi için sızlamadı sonra acıdında 2 tane attrdın bilirom olm hiç de kendi hakkınla attın deme son dakkalrda bastrıdım 3.3 yapırdn deme yalan çünki tamam avutma beni :D :D :D :Dulan harun sankı hep yenıyomuşum gibi konuşuyonyalanmı lan yenion işte :D :D :D :Dreaper 3-2 sony_haruntebrikler kardeş gene yenildm yaw :(
arkadaslar biraz hızlı olalım ben beyaz show a yetişcem beyas başladımı turnuva dınlemem :Dkaçta başlıor la beyaz şow bende leendim ffc den ztaen onu izlim :D :D :D
arkadaslar biraz hızlı olalım ben beyaz show a yetişcem beyas başladımı turnuva dınlemem :Dkaçta başlıor la beyaz şow bende leendim ffc den ztaen onu izlim :D :D :D
reaper 3-2 sony_harun
hamza 3 - 1 beckham06
ellerine sağlik beckham . zevkli maç oldu kardeşim
hamza 3 - 1 beckham06
ellerine sağlik beckham . zevkli maç oldu kardeşim
reaper 3-2 sony_harun
tebrikler reaper . elemişsin harunu ;)
BIG SEXY:3-2:DARKHACHİLLES
yok hamza ben elemedım harun elendı bu arada macların sonucları bırden yazılı verdı haha :D ;Dya hamza bırak ya bıktım bu reaperden beni elemekten başka işi yok ölende 5 taen vicdansız herif :Dreaper 3-2 sony_harun
bigsexy ile darkachilles de maçını yapsada bizde yarı final maçlarımızı yapsakk
oke hamza acele et beyas başlıcak :D
yok hamza ben elemedım harun elendı bu arada macların sonucları bırden yazılı verdı haha :D ;Dya hamza bırak ya bıktım bu reaperden beni elemekten başka işi yok ölende 5 taen vicdansız herif :Dreaper 3-2 sony_harun
reaper beyaz şovda buluşuoruz kanka yarın okan abimizi izleriz makinada :D :D
eyvallah harun izlemezmıyımhadi beyler kuralr nerde elendim ama ensenizdeyim kurtulamssınız benden :D :Dyok hamza ben elemedım harun elendı bu arada macların sonucları bırden yazılı verdı haha :D ;Dya hamza bırak ya bıktım bu reaperden beni elemekten başka işi yok ölende 5 taen vicdansız herif :Dreaper 3-2 sony_harun
reaper beyaz şovda buluşuoruz kanka yarın okan abimizi izleriz makinada :D :D