Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 79 => Konuyu başlatan: Hamza - 03 Şubat 2007, 00:25:48

Başlık: *** FİNAL ***
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 00:25:48
FFC 79 FİNAL

HAMZA - BİGSEXYKN
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 00:26:34
bu zorlu final öncesinde sana gönülden başarilar diliyorum big kardeşim , iyi oynayan kazansin
Gönderen: hasanklkn - 03 Şubat 2007, 00:30:58
ikinizede başarılar
Gönderen: HaruN - 03 Şubat 2007, 00:32:23
ikinizede başarıalr arkadaşalar
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 00:32:51
ikinizede başarılar

saol kardeşim
Gönderen: hasanklkn - 03 Şubat 2007, 00:33:13
ya 79 deilmi ;D 74 yazıo hamza abi düzeltrsn artık ;)
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 00:34:18

evet , hatirlatman iyi oldu . yanliş kopyalamişim :) düzeltiyorum hemen ;)
Gönderen: HaruN - 03 Şubat 2007, 00:35:25

evet , hatirlatman iyi oldu . yanliş kopyalamişim :) düzeltiyorum hemen ;)
bide admin olacan yaw :D :D :D :D
Gönderen: masumadam - 03 Şubat 2007, 00:39:33
hamza ya masumtilki üyeliğinde bi sorun var msnye gelde 2 dakkda ahalledem ya
Gönderen: masumadam - 03 Şubat 2007, 00:41:48
HAMZA ÇABUK YA KAFAYI YİYECEM GİREMİYOM HEMEN GELSENE Bİ MSNYE :( :( :(
Gönderen: masumadam - 03 Şubat 2007, 00:52:53
hamza abi ordmaısın
Gönderen: яєαρєя - 03 Şubat 2007, 10:42:14
ikinizede başarılar beyler
Gönderen: hakan1989 - 03 Şubat 2007, 10:57:20
hamza kardeşim başarılar dilerim kardeşim. 2 nizede kardeşler.  hamza finale kadar gelmişsin benim babama dua et len. ;D :D ;)
Gönderen: Fehmi1903 - 03 Şubat 2007, 11:31:53
hamza kardeşim başarılar dilerim kardeşim. 2 nizede kardeşler.  hamza finale kadar gelmişsin benim babama dua et len. ;D :D ;)

neden ki
Gönderen: Abdullah - 03 Şubat 2007, 14:07:44
Her iki tarafada basarılar dilerim.
Gönderen: Diego - 03 Şubat 2007, 14:09:31

neden ki
uzun hikaye a bölümünü oku anlarsın 12 sayfa
okuyabilirsen oku :D
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 14:38:41
hamza ya masumtilki üyeliğinde bi sorun var msnye gelde 2 dakkda ahalledem ya

mesaji yolladiğin sirada sitede online değildim kardeşim. sorununu çözebildin mi ?
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 14:39:06
ikinizede başarılar beyler

saol reaper ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 03 Şubat 2007, 16:45:05
HAMZA:1-5:BİG SEXY
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 16:59:38

ellerine sağlik big kardeşim . açıkçasi bu skoru hak etmiyordum ama sağlik olsun diyelim . 88. dakikada skor 2-1 ken çok büyük fırsati değerlendiremezken ayni dakikada yediğim kontra ile skor 3-1 ' e geldi . bu dakikadan sonra tüm hevesim ve umudum kayboldu . ve 90 + da yediğim 2 golle skor bir anda 5-1 ' e geldi . bu yediğim golleri tamamen şanssizliğima bağlamiyorum elbette . sende oldukça güzel mücadele ettin ve bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğine inaniyorum . tebrik ederim kardeşim .
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 03 Şubat 2007, 17:23:20

ellerine sağlik big kardeşim . açıkçasi bu skoru hak etmiyordum ama sağlik olsun diyelim . 88. dakikada skor 2-1 ken çok büyük fırsati değerlendiremezken ayni dakikada yediğim kontra ile skor 3-1 ' e geldi . bu dakikadan sonra tüm hevesim ve umudum kayboldu . ve 90 + da yediğim 2 golle skor bir anda 5-1 ' e geldi . bu yediğim golleri tamamen şanssizliğima bağlamiyorum elbette . sende oldukça güzel mücadele ettin ve bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğine inaniyorum . tebrik ederim kardeşim .
hamza abi açıkcası bu maçı kesinlikle hakettiğime inanıyorum.İlk yarıya bakıldığında gol dışında kaçan 3 net pozisyonum vardı.senin maç boyunca gol dışında bir pozisyonun vardı o da maç 2-1 ken direkten dönen topundu.yani senin maç boyunca 1 tane kornerden attığın gol ve 1 direkten dönen topun vardı.2-1 den sonra 3-1 i bulunca zaten maç 5-1 oldu.ama maç 2-1 bitseydi yine sonuna kadar maçı benim hakettiğime inanıyorum.sende iyi oynadın abi tebrik ediyorum,diğer maçlarında başarılar diliyorum..
Gönderen: YuRY - 04 Şubat 2007, 10:54:24
TBR CÜNEYT
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:31:45

hamza abi açıkcası bu maçı kesinlikle hakettiğime inanıyorum.İlk yarıya bakıldığında gol dışında kaçan 3 net pozisyonum vardı.senin maç boyunca gol dışında bir pozisyonun vardı o da maç 2-1 ken direkten dönen topundu.yani senin maç boyunca 1 tane kornerden attığın gol ve 1 direkten dönen topun vardı.2-1 den sonra 3-1 i bulunca zaten maç 5-1 oldu.ama maç 2-1 bitseydi yine sonuna kadar maçı benim hakettiğime inanıyorum.sende iyi oynadın abi tebrik ediyorum,diğer maçlarında başarılar diliyorum..

sanirim söylediklerimi yanlış anladin cüneyt kardeşim . ben hiç bir maçta yenildigim rakibime ne olursa olsun bu maçi hak etmedin gibi bir şey asla demem . benim belirtmek istediğim mücadelenin 89.dakikasinda skor 2-1 ken ve önemli bir beraberlik fırsatini değerlendiremediğim bir atağin kontrasinda yediğim üçüncü golden sonra kalan 1 dakikada 2 gol birden yemem beni oldukça üzmüştü . fakat her ne olursa olsun bu maçi bileğinin hakkıyla kazanip şampiyonluk ipini göğüsledin . tekrardan tebrik ediyorum seni
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 04 Şubat 2007, 12:42:09

sanirim söylediklerimi yanlış anladin cüneyt kardeşim . ben hiç bir maçta yenildigim rakibime ne olursa olsun bu maçi hak etmedin gibi bir şey asla demem . benim belirtmek istediğim mücadelenin 89.dakikasinda skor 2-1 ken ve önemli bir beraberlik fırsatini değerlendiremediğim bir atağin kontrasinda yediğim üçüncü golden sonra kalan 1 dakikada 2 gol birden yemem beni oldukça üzmüştü . fakat her ne olursa olsun bu maçi bileğinin hakkıyla kazanip şampiyonluk ipini göğüsledin . tekrardan tebrik ediyorum seni
YANLIŞ ANLAMA FİLAN YOK HAMZA ABİ NO PROBLEM
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:44:46
peki kardeşim , şampiyonluk ipini göğüslemenden dolayi kazandiğin + 30 rep puani da verdim şimdi . hayırlı olsun ;)